GOSSIP

Αυτή είναι η παρέα που ξόδεψε δύο εκατ. ευρώ στη Μύκονο! (vid)

Παρέα νεαρών στη Μύκονο ξόδεψε δυο εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 19 μέρες! Δείτε που ξόδευε καθημερινά αυτό το τεράστιο ποσό.
Αυτή είναι η παρέα που ξόδεψε δύο εκατ. ευρώ στη Μύκονο! (vid)

Έχουμε δει σπατάλες και σπατάλες στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια στα οποία το κυκλαδίτικο νησί αποτελεί ένα από τα ακριβότερα παγκοσμίως, όμως αυτό που συνέβη μάλλον αποτελεί ρεκόρ.

Συγκεκριμένα παρέα Αζέρων που επισκέπτεται κάθε χρόνο το «νησί των ανέμων» ξόδεψε αυτό το καλοκαίρι το εξωφρενικό ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ σ διάστημα 19 ημερών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Power of love: Πρώην παίκτρια έβαλε… φωτιά στα μπουζούκια (pics)

Πρόκειται για νεαρούς Αζέρους οι οποίοι επισκέπτονται κάθε χρόνο το «Νησί των Ανέμων». Οι οικογένειές τους δραστηριοποιούνται στο Αζερμπαϊτζάν σε επιχειρήσεις φυσικού αερίου.

Όπως έγινε γνωστό, μόνο για τη διαμονή της σε πολυτελή βίλα του νησιού… ακούμπαγε 25.000 ευρώ δηλαδή συνολικά 475.000 ευρώ!

Η μέρα στην οποία οι Αζέροι το… τερμάτισαν ήταν σε μια επίσκεψή τους στον Πάνορμο όταν ξόδεψαν 65.000 ευρώ μέσα σε τέσσερις ώρες!

Να αναφέρουμε ότι δεν πήγαιναν πουθενά μόνοι καθώς 12 σωματοφύλακες ήταν έτοιμοι να επέμβουν αν κάποιος… τολμούσε να τους πειράξει. Οι σωματοφύλακες αμείβονταν με 700 ευρώ ημερησίως.

Λέγεται μάλιστα ότι η φρουρά κουβαλούσε μαζί της βαλιτσάκια στα οποία υπήρχαν χοντρικά 50.000 ευρώ σε μτρητά  για τα… απλά καθημερινά έξοδα της παρέας. Οσο για λογαριασμούς άνω

Για λογαριασμούς άνω των 50.000 ευρώ χρησιμοποιούσαν πιστωτικές κάρτες.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι η ίδια παρέα είχε επισκεφθεί και πέρσι τη Μύκονο και έχοντας επιπλέον 16 άτομα μαζί της είχε σπαταλήσει τότε 3 εκατομμύρια ευρώ σε ένα μήνα!

Όπως είχε αναφερθεί τότε σε ΜΜΕ, η διαμονή τους κόστιζε 50.000 ευρώ τη μέρα. Μάλιστα ο μεσίτης από την κράτησή τους είχε κερδίσει 600.000 ευρώ!

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ από την παρέα που… χρύσωσε τη Μύκονο

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Gossip: Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης άφησε πίσω του την Ευρώπη και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο ζωής και καριέρας, αυτή τη φορά στο Μεξικό

Gossip
Gossip: Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν με την ίδια να δείχνει στα σόσιαλ το δαχτυλίδι που της χάρισε

Gossip
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπητά ζευγάρια της νέας γενιάς, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Αναστασία Μαγαλιού, προχωρούν με σιγουριά στο επόμενο κεφάλαιο της σχέσης τους.

Στίβος
Gossip: Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά ετοιμάζεται να γίνει ξανά μαμά και ζει αυτή την τρυφερή περίοδο της ζωής της μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα.

Gossip
ΠαραFootball: Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Η ηθοποιός Νίκη Λάμη και ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Νίκος Γιαννακόπουλος, ζουν έναν διακριτικό αλλά όμορφο έρωτα, αποφεύγοντας τα social media και την προβολή.

ΠαραFootball
Gossip: Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Η Gabriely Miranda δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Έντρι όταν τον είδε πρώτη φορά – την κέρδισε το βλέμμα του. Ο έρωτας ήταν με την πρώτη ματιά.

Gossip
Gossip: Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το χόρευε πάντα…

Gossip
Gossip: Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Ο Διονύσης Ατζαράκης, με το γνωστό του χιούμορ, πέταξε μια καυστική ατάκα για τις «προβλέψεις» του Άρη Πορτοσάλτε και όχι μόνο. Όλο το βίντεο για τα Τέμπη

Gossip
Gossip: Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Από γατάκια έως σκοτεινά καμαρίνια, οι απαιτήσεις διασημοτήτων ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Gossip