GOSSIP

«Χαμός» στην ΕΡΤ από το «ροζ» σκάνδαλο: «Του έλεγε να πάνε να το κάνουν στην Σαλαμίνα!» (vid)

Τι είπαν σε τηλεοπτική εκπομπή οι πρωταγωνιστές.
«Χαμός» στην ΕΡΤ από το «ροζ» σκάνδαλο: «Του έλεγε να πάνε να το κάνουν στην Σαλαμίνα!» (vid)

Από ένα «ροζ σκάνδαλο» άνευ προηγουμένου «κλυδωνίζεται» η ΕΡΤ τις τελευταίες μέρες. Οσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας παραπέμπουν περισσότερο σε κινηματογραφική ταινία, παρά την πραγματικότητα. Το θέμα έφτασε ως το αυτόφωρο! 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η παρουσιάστρια διατηρούσε παράνομο δεσμό με έναν εικονολήπτη που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής, ενώ η σύζυγός του ήταν φίλη της και floor manager.

Όταν κάποια στιγμή η απατημένη γυναίκα έμαθε για τον παράνομο δεσμό τους, πήγε στο πατρικό της παρουσιάστριας και τους έπιασε επ’ αυτοφώρω. Τότε, τα πράγματα ξέφυγαν και η παρουσιάστρια όχι μόνο τσακώθηκε μαζί της, αλλά τη γρονθοκόπησε.

Το θέμα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που οι «πρωταγωνιστές» βγήκαν και μίλησαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κλέων Γρηγοριάδης: «Η κόρη μου δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ» (vid)

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν τόσο η απατημένη σύζυγος, όσο και άνδρας του ζευγαριού. Αμφότεροι εξαπέλυσαν απίστευτα «πυρά» κατά της παρουσιάστριας που ήταν η πέτρα του… σκανδάλου, την οποία κατηγόρησαν ως σεξομανή!

«Σε όποιο σπίτι μπει το διαλύει» δήλωσε η floor manager της ΕΡΤ ενώ ο σύζυγος της υποστήριξε για την παρουσιάστρια ότι τον απειλούσε πως θα του χαλάσει το γάμο επειδή επέστρεψε σπίτι του.

Οπως έγινε γνωστό η… καυτή παρουσιάστρια διατηρούσε παράνομο δεσμό με έναν εικονολήπτη που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής, ενώ η σύζυγός του ήταν φίλη της και floor manager.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Gossip: Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης άφησε πίσω του την Ευρώπη και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο ζωής και καριέρας, αυτή τη φορά στο Μεξικό

Gossip
Gossip: Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν με την ίδια να δείχνει στα σόσιαλ το δαχτυλίδι που της χάρισε

Gossip
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπητά ζευγάρια της νέας γενιάς, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Αναστασία Μαγαλιού, προχωρούν με σιγουριά στο επόμενο κεφάλαιο της σχέσης τους.

Στίβος
Gossip: Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά ετοιμάζεται να γίνει ξανά μαμά και ζει αυτή την τρυφερή περίοδο της ζωής της μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα.

Gossip
ΠαραFootball: Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Η ηθοποιός Νίκη Λάμη και ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Νίκος Γιαννακόπουλος, ζουν έναν διακριτικό αλλά όμορφο έρωτα, αποφεύγοντας τα social media και την προβολή.

ΠαραFootball
Gossip: Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Η Gabriely Miranda δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Έντρι όταν τον είδε πρώτη φορά – την κέρδισε το βλέμμα του. Ο έρωτας ήταν με την πρώτη ματιά.

Gossip
Gossip: Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το χόρευε πάντα…

Gossip
Gossip: Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Ο Διονύσης Ατζαράκης, με το γνωστό του χιούμορ, πέταξε μια καυστική ατάκα για τις «προβλέψεις» του Άρη Πορτοσάλτε και όχι μόνο. Όλο το βίντεο για τα Τέμπη

Gossip
Gossip: Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Από γατάκια έως σκοτεινά καμαρίνια, οι απαιτήσεις διασημοτήτων ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Gossip