GOSSIP

Στηβ Αλεξίου: Ο Έλληνας που έστειλε στεφάνι για την κηδεία του Σον Κόνερι

Ο Σον Κόνερι είχε μία ιδιαίτερη γνωριμία με τον Έλληνα καλλιτεχνικό μάνατζερ
Στηβ Αλεξίου: Ο Έλληνας που έστειλε στεφάνι για την κηδεία του Σον Κόνερι

Το μεσημέρι του Σαββάτου (31/10) έγινε γνωστή είδηση του θανάτου του Thomas Sean Connery, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών.

Ελάχιστοι Έλληνες γνώρισαν προσωπικά τον Σον Κόνερι, ένας απ’ αυτούς ο Στηβ Αλεξίου.

Ο σπουδαίος Σκωτσέζος ηθοποιός είχε μία ιδιαίτερη γνωριμία με τον Έλληνα καλλιτεχνικό μάνατζερ, την οποία και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Sportime.gr.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2014 μέσω κοινών γνωστών και στα πλαίσια μεταγραφής ποδοσφαιριστή στη Ρέιντζερς. Στην οποία ήταν αντιπρόεδρος ο Κόνερι.

Ο Στηβ Αλεξίου ήταν αυτός που ουσιαστικά συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει η μεταγραφή. Ο τρόπος, όμως, με τον οποίο γνωρίστηκαν οι δύο άνδρες δεν είναι και ο σύνηθες. Ή καλύτερα, είναι αξιομνημόνευτος.

Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή έπρεπε να ολοκληρωθεί άμεσα, αλλά οι πτήσεις από την Αθήνα για τη Σκωτία ήταν πολύωρες και κουραστικές.

Έτσι, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός ταινιών κινηματογράφου ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στηβ, προκειμένου να κλείσει άμεσα η μεταγραφή.

Έστειλε στην Αθήνα το ιδιωτικό του αεροπλάνο, το οποίο παρέλαβε τον Στηβ και τον έφερε σε λίγες ώρες στην Γλασκώβη.

Εκεί, Σον Κόνερι και Στηβ Αλεξίου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από κοντά, αντάλλαξαν απόψεις, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο και διατήρησαν μία πολύ καλή σχέση.

Προφανώς η μεταγραφή ολοκληρώθηκε τάχιστα.

Με την γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του Σον Κόνερι, ο γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ έστειλε στεφάνι ενόψει της κηδείας του Σκωτσέζου ηθοποιού, η οποία και θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Με τον αρχηγό της ROMA Daniele De Rossi ,Στέφανο Μπαλαφούτη στη Ρώμη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steve Alexiou (@steve_alexiou) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Με τον γενικό αρχηγό της ROMA Gianpaolo Montali ,Στέφανο Μπαλαφούτη και τον προπονητή της ROMA Claudio Ranieri στο Προπονητικό Κέντρο της ROMA.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steve Alexiou (@steve_alexiou) στις

Κώστας Λάππας

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Gossip: Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης άφησε πίσω του την Ευρώπη και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο ζωής και καριέρας, αυτή τη φορά στο Μεξικό

Gossip
Gossip: Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν με την ίδια να δείχνει στα σόσιαλ το δαχτυλίδι που της χάρισε

Gossip
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπητά ζευγάρια της νέας γενιάς, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Αναστασία Μαγαλιού, προχωρούν με σιγουριά στο επόμενο κεφάλαιο της σχέσης τους.

Στίβος
Gossip: Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά ετοιμάζεται να γίνει ξανά μαμά και ζει αυτή την τρυφερή περίοδο της ζωής της μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα.

Gossip
ΠαραFootball: Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Η ηθοποιός Νίκη Λάμη και ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Νίκος Γιαννακόπουλος, ζουν έναν διακριτικό αλλά όμορφο έρωτα, αποφεύγοντας τα social media και την προβολή.

ΠαραFootball
Gossip: Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Η Gabriely Miranda δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Έντρι όταν τον είδε πρώτη φορά – την κέρδισε το βλέμμα του. Ο έρωτας ήταν με την πρώτη ματιά.

Gossip
Gossip: Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το χόρευε πάντα…

Gossip
Gossip: Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Ο Διονύσης Ατζαράκης, με το γνωστό του χιούμορ, πέταξε μια καυστική ατάκα για τις «προβλέψεις» του Άρη Πορτοσάλτε και όχι μόνο. Όλο το βίντεο για τα Τέμπη

Gossip
Gossip: Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Από γατάκια έως σκοτεινά καμαρίνια, οι απαιτήσεις διασημοτήτων ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Gossip