ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παίζει» του Μάντζιου, ανοιχτό για ξένο στον Λεβαδειακό

Τον αντικαταστάτη του Ζοζέ Ανιγκό έχουν αρχίσει να ψάχνουν οι Βοιωτοί
«Παίζει» του Μάντζιου, ανοιχτό για ξένο στον Λεβαδειακό

Το γυαλί ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ζοζέ Ανιγκό έχει ραγίσει. Ο Γιάννης Κομπότης ήθελε πολύ να τον κρατήσει, αλλά φαίνεται πως οι χειρισμοί του Γάλλου τεχνικού στην υπόθεση δημιούργησαν απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πώς είναι πλέον τα δεδομένα; Στην ομάδα σχεδόν όλοι θεωρούν πως θα αποτελέσει παρελθόν. Ακόμα και αυτοί που κάνουν λόγο για 50-50%, το λένε για να το πουν. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να παραμείνει. Ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ελλάδα, όμως, αυτή τη στιγμή και ο Ανιγκό ψάχνεται και ο Λεβαδειακός.

Όπως αναφέρει το φύλλο του Σαββάτου (28/4) του Sportime, δύο είναι οι σκέψεις που έχουν κάνει στη Λιβαδειά. Η μία είναι να κοιτάξουν την εγχώρια αγορά. Από εκεί μόνο ο Άκης Μάντζιος φαίνεται να τους κάνει γκελ. Έχουν συνεργαστεί ξανά μαζί του, υπάρχει εκτίμηση και από τις δύο πλευρές και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να δώσουν τα χέρια στην πορεία.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ξένου τεχνικού. Να έρθει δηλαδή στους «πράσινους» ένας νέος… Ανιγκό. Κάποιος, δηλαδή, που θα αποτελέσει πρόταση μάνατζερ και θα αρέσει στον Κομπότη και τους συνεργάτες του, όπως συνέβη το προηγούμενο καλοκαίρι με τον Γάλλο. Ακόμα, πάντως, είναι νωρίς στον Λεβαδειακό και το τοπίο δεν αναμένεται να ξεκαθαρισει άμεσα.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Απίστευτο! Η ΑΕΚ στις 3 πιο φορμαρισμένες ομάδες στον κόσμο

ΑΕΚ: Απίστευτο! Η ΑΕΚ στις 3 πιο φορμαρισμένες ομάδες στον κόσμο

Το σερί της ΑΕΚ με τις 10 νίκες είναι εντυπωσιακό και την βάζει σε ένα κλειστό κλαμπ με ακόμα δύο σημαντικές ομάδες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το όνομα που δεν έχει βγει από την ατζέντα της!

ΑΕΚ: Το όνομα που δεν έχει βγει από την ατζέντα της!

Αν δεν στρώσει η κατάσταση με Γκρούγιτς και Ζοάο Μάριο, στην ΑΕΚ ξέρουν ήδη τον ποδοσφαιριστή που θα προσεγγίσουν το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Αυτός πήρε τη θέση του στο Μαρόκο

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Αυτός πήρε τη θέση του στο Μαρόκο

Το γκολ του Ελ Κααμπί με το Μαρόκο έχει γίνει ήδη το πρώτο θέμα στην αρχή του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, μέγα θέμα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ίσως το πάρει αλλιώς για μεταγραφές

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ίσως το πάρει αλλιώς για μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός έκανε δυο Χ πριν τις γιορτές και από εκεί που ήταν άνετος στην κορυφή, τον προσπέρασε η ΑΕΚ, τι γίνεται με μεταγραφές

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Σοκ με Πιρόλα

Ολυμπιακός: Σοκ με Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός θα χάσει για ένα σημαντικό διάστημα τον Πιρόλα που θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού στο πόδι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Οι πράσινοι ζήτησαν από τον Ταμπόρδα να βρει ομάδα και να αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ανέστης Μύθου: Συνεχίζει την παράδοση των γκολτζήδων στον ΠΑΟΚ

Ανέστης Μύθου: Συνεχίζει την παράδοση των γκολτζήδων στον ΠΑΟΚ

Ο Ανέστης Μύθου έρχεται να βάλει το όνομά του ως συνέχεια των παικτών που έβαζαν πρόσφατα γκολ για τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Πρόγραμμα φωτιά το επόμενο δίμηνο – Τα 4 ντέρμπι, 3 ταξίδια στην επαρχία και ο Λεβαδειακός

ΑΕΚ: Πρόγραμμα φωτιά το επόμενο δίμηνο – Τα 4 ντέρμπι, 3 ταξίδια στην επαρχία και ο Λεβαδειακός

Η ΑΕΚ συνεχίζει να νικά δίχως σταματημό αλλά με το που θα μπει ο νέος χρόνος την περιμένει πρόγραμμα πολύ δύσκολο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Το καθάρισαν οι αλλαγές και οι… αποβολές!

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Το καθάρισαν οι αλλαγές και οι… αποβολές!

Οι αλλαγές του Παπαδόπουλου και οι αποβολές των Τιναλίνι (κυρίως) και του Γεωργιάδη έγραψαν την ιστορία στο Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός.

Ποδόσφαιρο