Άγιος Έρωτας – Επόμενα επεισόδια: Ο Λούης ξυπνά από το κώμα, η Νότα ζητά εκδίκηση και ένα γράμμα–βόμβα ταράζει τον Πέτρο
Λούης, Νότα, Πέτρος, Στέφανος και Άννα βρίσκονται σε καταιγιστικές εξελίξεις. Ένα γράμμα–μυστήριο, μια εκδίκηση που ξεκινά και μεγάλες αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια του Άγιος Έρωτας.
Στα επόμενα επεισόδια του Alpha Άγιος Έρωτας: Ο Λούης ξυπνά από το κώμα και ξεσκεπάζει την εγκατάλειψη των αδελφών Παυλίδη, βάζοντας τη Νότα σε τροχιά εκδίκησης. Ένα μυστηριώδες γράμμα φτάνει στον Πέτρο, ενώ η πίεση μετά το δυστύχημα της Αναστασίας λυγίζει τους πάντες.
Το σοκ είναι τεράστιο όταν ο Λούης συνέρχεται από το κώμα. Με την πρώτη του ανάσα φέρνει μαζί του μια αλήθεια που αλλάζει τα πάντα:
οι αδελφοί Παυλίδη τον εγκατέλειψαν.
Η οργή της Νότας φουντώνει και εκείνος της ζητά ξεκάθαρα να πάρει εκδίκηση.
Η Νότα, αποφασισμένη πια να δράσει, διώχνει τις γυναίκες από το σπίτι και καλεί Πέτρο και Στέφανο σε μια επικίνδυνη συνάντηση που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα όλων.
Πέτρος – Ένα γράμμα αλλάζει τα δεδομένα
Στο μεταξύ, ο Πέτρος έρχεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη αποκάλυψη.
Ένα μυστηριώδες γράμμα φτάνει στα χέρια του — και αφορά τόσο τον ίδιο όσο και τον Στέφανο. Τα δύο αδέλφια συνειδητοποιούν πως βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο, χωρίς να έχουν ιδέα από ποιον και γιατί.
Θάλεια, Χλόη, Βιργινία – Το δίλημμα της Σοφίας
Οι συνέπειες από το δυστύχημα της Αναστασίας φωτίζουν κάθε σκοτεινή γωνιά.
Με προτροπή της Χλόης και της Βιργινίας, η Θάλεια αρχίζει να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο η Σοφία να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική, αντί για τη φυλακή.
Το βάρος της απόφασης μεγαλώνει, ειδικά καθώς ο Βασίλης γίνεται ξανά στόχος συμμαθητών που τον χλευάζουν και τον πιέζουν.
Στη φυλακή, η Χριστίνα προκαλεί νέα έκρηξη
Η Χριστίνα, έγκλειστη, επιμένει πως εκείνη σκότωσε την Κατρίν.
Η ομολογία της πυροδοτεί την οργή του Αντρέα, ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η υπόθεση παίρνει νέα τροπή ενώ όλα δείχνουν διαφορετική αλήθεια.
Άννα & Ελένη – Ένα συναίσθημα που δεν χωράει πια στη «φιλία»
Η Άννα παραδέχεται στην Ελένη ότι η ψυχική πίεση την έχει λυγίσει. Η προσπάθειά της να υποδυθεί την «καλή φίλη» δεν αντέχεται άλλο — νιώθει βαθύτερα και το ομολογεί.
Όμως, για ακόμη μία φορά, η εξομολόγησή της πέφτει στο κενό.
Ο πατέρας Νικόλαος επιστρέφει – Η Χλόη ζηλεύει
Ο πατέρας Νικόλαος επιστρέφει στη Στέρνα με τη Φανή και την Πετρούλα. Το σπίτι γεμίζει ξανά ζεστασιά, αλλά όταν η Χλόη τους συναντά, την κυριεύει ένα ανεπαίσθητο κύμα ζήλιας.
Ακόμη περισσότερο, η επίσκεψή της στο σπίτι του παπά προκαλεί αναστάτωση στη Φανή.
Ο Κλεάνθης αρματώνεται
Ο Κλεάνθης, τυφλωμένος από μίσος, προμηθεύεται όπλο. Η απόφασή του να εκδικηθεί τον Παύλο είναι πια αμετάκλητη.
Το κυνήγι του Κλεάνθη – Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει
Ο Χάρης και ο Αργύρης ψάχνουν απεγνωσμένα τον Κλεάνθη, φοβούμενοι το χειρότερο.
Η ατμόσφαιρα βαραίνει, τα μυστικά συσσωρεύονται και κάθε ήρωας φτάνει πια στο σημείο όπου πρέπει να διαλέξει πλευρά.