MEDIA

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Δάκης ξεφτιλίζει τη Δρόσω μπροστά σε όλους αποκαλύπτοντας το παρελθόν της

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες.
Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Δάκης ξεφτιλίζει τη Δρόσω μπροστά σε όλους αποκαλύπτοντας το παρελθόν της

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Συναρπαστικά θα είναι τα όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ANT1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική με τα όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, η Ελένη κρύβει τον Βαρουξή γεγονός που θα την βάλει σε μπελάδες καθώς η Αστυνομία χτενίζει τη περιοχή, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για τις αδερφές Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Δάκης ξεφτιλίζει τη Δρόσω μπροστά σε όλους!

Στο επίκεντρο σύντομα αναμένεται να βρεθεί και η Δρόσω που θα δει τον Δάκη να της κάνει τη ζωή δύσκολη αποκαλύπτοντας το παρελθόν της μπροστά σε όλους.

Στο Διαφάνι πραγματοποιείται το μεγάλο γύρισμα της ταινίας του Δάκη αλλά τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή για την Δρόσω που θα δει το όνειρο της να γίνεται εφιάλτης.

Ο παραγωγός προκειμένου να την εκδικηθεί, γεμάτος οργή και μίσος αποφασίζει να την εκθέσει μπροστά σε όλους λέγοντας πως δεν μπορεί να δουλεύει με ανθρώπους του υποκόσμου και της Τρούμπας, σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο και την παραγωγή του σε περίπτωση που μαθευτεί στον Τύπο.

Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη και ο Μελέτης ξεκινάνε κάτι κοινό που θα τους φέρει και πάλι κοντά ενώ ο Λάμπρος και ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε.

Ο Ξανθός με την σειρά του συγκρούεται έντονα με τον Ντούνια και αντιλαμβάνεται πως είναι αναγκασμένος να συμμαχήσει με τον Ακύλα ο οποίος του υπόσχεται να του φέρει νεκρό τον Λυκογιάννη αρκεί να γίνει κανονικά το αεροδρόμιο.

Όλες οι ειδήσεις

Σπύρος Παπαδόπουλος – Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Άγριος τσακωμός – Τι έχει συμβεί

Ήλιος: Νεκρός ο Στέφανος – Αυτός τον σκοτώνει

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της σχέσης Αστέρη – Άγγελου

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας διατάζει τη δολοφονία του Ζάχου – Ο Θόδωρος κλέβει την έκθεση του Ξανθού

Η γη της ελιάς : Ο Δημοσθένης πίσω από το κύκλωμα στη Μάνη – Ο ρόλος του Στάθη

Τα βιβλία που θα μεταφερθούν στην τηλεόραση

Η γη της ελιάς: Απίστευτο – Η Μαρία βοήθησε σε παράνομη υιοθεσία την Αντιγόνη

Άγριες Μέλισσες : Τέλος για Νικηφόρο και Ρένα – Ο Ξανθός παίρνει την έκθεση

Survivor trailer 13/4: Νέο χάος από τον Εμμανουήλ και τους Μπλε- Σοβαρός τραυματισμός για τη Μέι στο αγώνισμα!

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

https://youtu.be/BziTWl_Hywo

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Το θέμα με τους ξένους παίκτες στον Ολυμπιακό μπήκε στην πρώτη γραμμή μετά την ήττα στο ντέρμπι

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για τον παίκτη που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση. Η 2η υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Media
Media: Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την απόλυτη κυριαρχία του στη βραδινή ζώνη της Παρασκευής, κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση.

Media
Media: Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; (UPDATE)

Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; (UPDATE)

Η είσοδος πέντε νέων παικτών στο Survivor φέρνει ανατροπές και εσωτερικές εντάσεις. Τι γίνεται με την ασυλία.

Media
Media: Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ετοιμάζεται για μια εβδομάδα γεμάτη Eurovision, με ζωντανές μεταδόσεις, πρόβες στο Φάληρο και έναν εθνικό τελικό που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Media
Media: Alpha: Τέλος στις συνεχείς αλλαγές – Πώς διαμορφώνεται ξανά η prime time ζώνη

Alpha: Τέλος στις συνεχείς αλλαγές – Πώς διαμορφώνεται ξανά η prime time ζώνη

Μετά από δύο εβδομάδες έντονων αλλαγών και ανακατατάξεων, η prime time του Alpha επιστρέφει σταδιακά στο αρχικό της πρόγραμμα.

Media
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Media: Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Χαμηλότερα από τα συνηθισμένα κινήθηκε η prime time της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, με το Survivor να παραμένει ανταγωνιστικό στο δυναμικό κοινό

Media