MEDIA

Άγριες Μέλισσες spoiler 20/3: Το «όπλο» που δίνει ο Δούκας στην Ελένη

Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν με νέα επεισόδια στο επίκεντρο των οποίων θα είναι η μάχη της Ασημίνας και της Δρόσως.
Άγριες Μέλισσες spoiler 20/3: Το «όπλο» που δίνει ο Δούκας στην Ελένη

Άγριες Μέλισσες spoiler 20/3: Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν με νέα επεισόδια στο επίκεντρο των οποίων θα είναι η μάχη της Ασημίνας και της Δρόσως.

Άγριες Μέλισσες spoiler 20/3: Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται από την επόμενη εβδομάδα, με νέα επεισόδια τα οποία θα έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα θα δώσουν παραπάνω βάρος στη μάχη της Ασημίνας και της Δρόσως, με την μικρή αδελφή Σταμίρη να φεύγει για το Παρίσι ώστε να δει τον γιο της, αλλά και στο μέτωπο που έχει ανοίξει ο Δούκας με τον Βόσκαρη, καθώς η δίκη του δεύτερου είναι σε εξέλιξη. Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους.

Την ίδια ώρα οι σεναριογράφοι θα ρίξουν φως και στην πλεκτάνη που έλαβε χώρα το 1920 στο χωριό και στον φόνο που βαραίνει τους Σεβαστούς. Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Κωνσταντής πείθει τη Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο. Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση.

Η συνάντηση, όμως, θα πάρει απρόσμενη τροπή. Η Δέσπω βρίσκει τη μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα. Ο Μελέτης αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει, ήδη, τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα για όλους.

Τρίτη 23 Μαρτίου

Επεισόδιο 113

Η Ελένη έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο, παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου. Την ίδια στιγμή, οι αδελφές της βρίσκονται αντιμέτωπες στο Παρίσι. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αρνούνται πεισματικά να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσως, όμως, εκείνη είναι αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, ζητώντας τους να τον βοηθήσουν. Ο Δούκας πιέζει τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος βρίσκεται σε δίλημμα. Ένα απειλητικό σημείωμα, που βρήκε η Δόμνα εναντίον του Θέμελη, αναστατώνει την Ανέτ και τον Μελέτη που συνεχίζει να ερευνά την εμπλοκή του Δούκα στη δολοφονία του πατέρα του. Η Ανέτ βασανίζεται από ενοχές. Τα νέα για τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με τον Ευτύχη και τους ανακοινώνουν το σχέδιό τους, ενώ ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του Βόσκαρη.

Τετάρτη 24 Μαρτίου

Επεισόδιο 114

Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη, απ’ το ορφανοτροφείο.

Διαφάνι 1920… Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών…

Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής; Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

Πέμπτη 25 Μαρτίου

Επεισόδιο 115

Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνουν με το παιδί στο Παρίσι. Η κατάθεση της Ελένης φέρνει τους δικαστές μπροστά στις ευθύνες της Δικαιοσύνης. Ο Μελέτης ανησυχεί με την εμπλοκή δύο αντρών, στην υπόθεση της δολοφονίας του Θέμελη. Αποκαλύπτει την αλήθεια για τις επαγγελματικές τους σχέσεις στην Ανέτ, που βλέπει την κατάσταση να περιπλέκεται. Ο Σπανός, μετά τη σχετική έρευνα, καλεί τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για ανάκριση. Η Δρόσω, σίγουρη πως η αδελφή της θα γυρίσει σύντομα πίσω, επιστρέφει με τον Κωνσταντή από το Παρίσι. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη που απορεί για την αισιοδοξία της;

Survivor trailer 21/3: Οι Κόκκινοι την… πάτησαν και τώρα γκρινιάζουν- Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: «Ήθελαν να μας εξοντώσουν»

Τούμπα: Επίθεση αγνώστων με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας!

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Σε διπλό ρόλο παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ περνά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, καθώς εκτός από το Όπου Υπάρχει Ελλάδα, αναλαμβάνει και την παρουσίαση νέου τηλεπαιχνιδιού.

Media
Media: Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο με τεράστια ενδιαφέρον αυτό της Δευτέρας, με τη 2η ασυλία και την υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Media
Media: Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Θα αλλάξει ομάδα η Φανή Παντελάκη μετά τα όσα θα συμβούν με εκείνη και τον Μιχάλη Σηφάκη στους Επαρχιώτες;

Media
Media: Σαρωτικό ξεκίνημα για το Φως στο Τούνελ: Πρωτιά με εντυπωσιακά ποσοστά

Σαρωτικό ξεκίνημα για το Φως στο Τούνελ: Πρωτιά με εντυπωσιακά ποσοστά

Δυναμική επιστροφή έκανε το Φως στο Τούνελ, κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης στην πρώτη του εμφάνιση για το 2026.

Media
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Media: Survivor: Σάρωσε ξανά στην τηλεθέαση – Διπλή πρωτιά την Κυριακή 25 Ιανουαρίου

Survivor: Σάρωσε ξανά στην τηλεθέαση – Διπλή πρωτιά την Κυριακή 25 Ιανουαρίου

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε για ακόμη μία φορά το Survivor, καταγράφοντας διπλή πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο το βράδυ της Κυριακής 25 Ιανουαρίου.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Survivor 26-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Survivor 26-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Για μία ακόμα φορά το trailer μας δίνει πολύ γερό στίγμα για την ομάδα που κερδίζει την ασυλία.

Media