MEDIA

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα δούμε στην 3η σεζόν

Αυλαία ρίχνει απόψε η αγαπημένη σειρά εποχής, Άγριες Μέλισσες και ο τρίτος κύκλος αναμένεται να είναι πέρα για πέρα συγκλονιστικός. 
Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα δούμε στην 3η σεζόν

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυλαία ρίχνει απόψε η αγαπημένη σειρά εποχής, Άγριες Μέλισσες και ο τρίτος κύκλος αναμένεται να είναι πέρα για πέρα συγκλονιστικός. 

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το βράδυ της Πέμπτης (3/6) θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο για φέτος και θα γίνει… μακελειό στο Διαφάνι. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν κάποιοι ήρωες δεν θα είναι πλέον κάτοικοι στο Διαφάνι και θα αναγκαστούν να μετακομίσουν στη Λάρισα.

Μάλιστα η Λάρισα θα γίνει ο βασικός τόπος πλοκής της τρίτης σεζόν.  Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα.

O Αλέξης Μίχας σε spoiler στο «Πρωινό» ανέφερε ότι το ερημωμένο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι θα παραχωρηθεί στον Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), αρχηγού της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες, που θα εγκατασταθεί στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Ένα άλλο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, όμως, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα. Η Ελένη και ο Λάμπρος έχουν αριστερά φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν και η Λέρος, στα Δωδεκάνησα. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής της σειράς την τρίτη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, την επόμενη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες θα διαδραματίζονται στο Διαφάνι, τη Λάρισα και την Λέρο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Σε νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο περνά η Μελίνα Λεφάντζη, η οποία μετά το Grand Hotel του ΑΝΤ1 μετακομίζει στην ΕΡΤ, συμμετέχοντας σε βασικό ρόλο στο νέο project μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Media
Media: Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Τα νεότερα για τους παίκτες του Survivor 2026...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

Ο ΣΚΑΪ επανεξετάζει σοβαρά τη μυθοπλασία και ανοίγει ξανά τον φάκελο των σειρών. Νέα σχέδια, προσεκτικά βήματα και αλλαγή στρατηγικής.

Media
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Media: Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι πλέον γεγονός, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει «κλειδώσει».

Media
Media: Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Μπορεί το reunion του Παρά Πέντε να σκόρπισε νοσταλγία και συγκίνηση, όμως δεν έλειψαν και οι ηχηρές απουσίες, που σχολιάστηκαν έντονα από το κοινό.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Ο Γιώργος Παπαδάκης σημάδεψε την πρωινή ενημέρωση, γράφοντας ιστορία με το «Καλημέρα Ελλάδα» και μια πορεία δεκαετιών στην τηλεόραση.

Media