MEDIA

Ακάθεκτος ο Πορτοσάλτε – Ποια δολοφονία έγινε στα Τέμπη;

Δεν υπάρχει δολοφονία, δεν θα σταθεί η λέξη στο δικαστήρια για τα Τέμπη, είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στο πρωινό του ΣΚΑΪ
Ακάθεκτος ο Πορτοσάλτε – Ποια δολοφονία έγινε στα Τέμπη;

Κόντρα στο λαϊκό αίσθημα ο Άρης Πορτοσάλτε για μία ακόμα φορά. Καμία σχέση τα όσα έγιναν στα Τέμπη η λέξη «δολοφονία». Δεν πρόκειται να σταθεί αυτή η λέξη στη δίκη που θα γίνει, είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Ο  Άρης Πορτοσάλτε για μία ακόμα φορά θέλησε να προκαλέσει. Εξέφρασε την άποψη ότι η χρήση του όρου «δολοφονία» για την τραγωδία των Τεμπών είναι ακατάλληλη και δεν ευσταθεί νομικά στα δικαστήρια. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόδοση της τραγωδίας σε δολοφονία αποτελεί υπερβολή και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς πολλοί θεωρούν ότι η τραγωδία στα Τέμπη οφείλεται σε σοβαρές παραλείψεις και λάθη, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Η χρήση του όρου «δολοφονία» από μέρος της κοινής γνώμης εκφράζει την οργή και την απογοήτευση για την απώλεια 57 ζωών.

Ο Πορτοσάλτε, ωστόσο, υποστηρίζει ότι τέτοιες εκφράσεις είναι υπερβολικές και δεν συμβάλλουν στη νηφάλια αποτίμηση των γεγονότων. Επισημαίνει ότι η χρήση τέτοιων όρων μπορεί να οδηγήσει σε παραπλανητικά συμπεράσματα και να επηρεάσει την αντικειμενικότητα της δικαστικής διαδικασίας.

Η συζήτηση γύρω από την ορολογία που χρησιμοποιείται για την τραγωδία των Τεμπών αναδεικνύει την ένταση και τη συναισθηματική φόρτιση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία σχετικά με το θέμα. Είναι σημαντικό να διεξαχθεί ένας ψύχραιμος διάλογος, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων τραγωδιών στο μέλλον.

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Η κωμική σειρά Έχω παιδιά επιστρέφει στο MEGA με διπλό επεισόδιο και οι ήρωες που αγαπήσαμε μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν με νέες ισορροπίες, περισσότερη καθημερινή τρέλα και ακόμα πιο αναγνωρίσιμες καταστάσεις.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Θα έχουμε παίκτη που αποχωρεί από το Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης; Τι έδειξε ο ΣΚΑΪ…

Media
Media: Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Αυτή τη φορά δεν πρόσφερε και πολλά το trailer σε ότι έχει να κάνει με το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Media
Media: Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος & Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - Το τραγούδι & το Music Video κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

Media
Media: Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, με το Survivor να ακολουθεί από κοντά, δείχνοντας πως παραμένει ανθεκτικό στον έντονο ανταγωνισμό της prime time.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Σε διπλό ρόλο παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ περνά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, καθώς εκτός από το Όπου Υπάρχει Ελλάδα, αναλαμβάνει και την παρουσίαση νέου τηλεπαιχνιδιού.

Media
Media: Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο με τεράστια ενδιαφέρον αυτό της Δευτέρας, με τη 2η ασυλία και την υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Media
Media: Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Θα αλλάξει ομάδα η Φανή Παντελάκη μετά τα όσα θα συμβούν με εκείνη και τον Μιχάλη Σηφάκη στους Επαρχιώτες;

Media