MEDIA

Άννα Βίσση : Sold out και η δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο – Πως θα βρείτε εισιτήρια

Ξανά Sold Out η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο, εισητήρια όμως υπάρχουν αλλά οι τιμές είναι τσουχτερές
Άννα Βίσση : Sold out και η δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο – Πως θα βρείτε εισιτήρια

Λίγες μόλις ώρες είχαν στη διάθεσή τους όσοι ήθελαν μια δεύτερη ευκαιρία για να παρακολουθήσουν την Άννα Βίσση στο Ηρώδειο. Η πρώτη συναυλία, που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Σεπτεμβρίου, έγινε sold out σε λίγες μόλις ώρες αφήνοντας χιλιάδες θαυμαστές της ελληνιδας star με το παράπονο. Η δεύτερη ευκαιρία τους ήταν σήμερα, μια ακόμα βραδιά με Αννα Βίσση στο Ηρώδειο έχει προγραμματιστεί για τις 6 Οκτωβρίου. Η πώληση εισηγητριών άνοιξε σήμερα, κράτησε όμως και αυτή πολύ λίγες ώρες αφού είχαμε ξανά sold out. Το περίπου 5,000 θέσεων Ηρώδειο δεν ειναι αρκετό να χωρέσει τις χιλιάδες των θαυμαστών της Αννας Βίσση φαίνεται.

Μια Τρίτη εμφάνιση στο Ηρώδειο μοιάζει αδύνατη οπότε η μόνη ευκαιρία για τους θαυμαστές της είναι να βρουν εισιτήρια με άλλους τρόπους. Στο γνωστό site μεταπώλησης εισιτηρίων Viagogo υπάρχουν διαθέσιμες δεκάδες θέσεις τόσο για τη συναυλία της 6ης Σεπτεμβρίου όσο και η νέα της 6η Οκτωβρίου. Φυσικά οι τιμές είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές του αρχικού εισιτηρίου, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο σε λίγες μέρες θα έχουν εξαφανιστεί και αυτά.

Η Αννα Βίσση στο Ηρώδειο

η Άννα Βίσση πρωταγωνιστεί σε μία υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής συναυλία. Σ’ αυτή τη μαγική βραδιά θα παρουσιάσει, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.
Την συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη (με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στις παραστάσεις «Δαίμονες» και «Οι Καμπάνες Του Edelweiss»), η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη.

Στη βραδιά εμφανίζονται και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.

Με φόντο τον ιστορικό χώρο του Ηρωδείου, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και τον αττικό ουρανό, η σπουδαία κι αγαπημένη σε όλους φωνή της Άννας Βίσση θα γίνει το όχημα για μία ανεπανάληπτη βραδιά που θα γράψει ιστορία και θα ενισχύσει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Από το 1937, με 220 άτομα, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, υποδέχεται καθημερινά 1.100 βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με αναπηρία και τους προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης.

Γρηγόρης Κεντητός

Γράφω για πράγματα που με συναρπάζουν, αλλά φροντίζω πάντα να τα ερευνώ σαν να τα μελετούσα για πρώτη φορά. Αναζητώ τη σύνδεση ανάμεσα στο χθες και το σήμερα, το ανθρώπινο μέσα στο ακαδημαϊκό, και τη γνώση που μπορεί να μεταφερθεί με τρόπο απλό, ακριβή και ζωντανό. Είτε πρόκειται για έναν αρχαίο πόλεμο είτε για ένα φαινόμενο της εποχής μας, στηρίζομαι πάντα σε πρωτογενές υλικό, πραγματικές πηγές και σοβαρή τεκμηρίωση. Θέλω κάθε κείμενο να αξίζει τον χρόνο του αναγνώστη — και τον δικό μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: ΣΚΑΪ: Ψάχνει τον νέο «ισχυρό άνδρα» – Γιατί η επιλογή CEO κρίνει όλη την επόμενη μέρα του καναλιού

ΣΚΑΪ: Ψάχνει τον νέο «ισχυρό άνδρα» – Γιατί η επιλογή CEO κρίνει όλη την επόμενη μέρα του καναλιού

Σε φάση κρίσιμων αποφάσεων μπαίνει ο ΣΚΑΪ, καθώς επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επιλογή νέου CEO, σε μια περίοδο που το κανάλι αναζητά ξεκάθαρη στρατηγική

Media
Media: Mega: Γιατί επιμένει στη μυθοπλασία και ετοιμάζει νέα μεγάλη σειρά

Mega: Γιατί επιμένει στη μυθοπλασία και ετοιμάζει νέα μεγάλη σειρά

Νέα σειρά ετοιμάζει το Mega με Ανδρέα Γεωργίου και Γιώργο Παρτσαλάκη. Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και τι αλλάζει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Media
Media: Extreme Makeover: Home Edition – Γιατί ο ΑΝΤ1 το φέρνει πίσω με μέτρο

Extreme Makeover: Home Edition – Γιατί ο ΑΝΤ1 το φέρνει πίσω με μέτρο

Το Extreme Makeover με τον Σπύρο Σούλη επιστρέφει στον ΑΝΤ1, αλλά όχι με πλήρη σεζόν. Τι δείχνει η στρατηγική επιλογή του καναλιού.

Media
Media: Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει το Moments με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ποντάροντας σε ένα format που μπορεί να ξεχωρίσει, αλλά απαιτεί σωστό timing και καθαρή ταυτότητα.

Media
Media: Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής

Media
Media: Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Όταν μια σειρά έχει ήδη δοκιμαστεί, συζητηθεί και αγαπηθεί, η ελεύθερη τηλεόραση δεν ρισκάρει – επενδύει. Και ο Alpha, με το Ριφιφί, παίζει εκ του ασφαλούς.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Επεισόδιο με ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό της Κυριακής στο Survivor. Τι θα γίνει με τον Gio…

Media