MEDIA

Άνοδος για το ERTNews – Οι «Συνδέσεις» φτάνουν στο 8%

Θετικά μηνύματα για την ΕΡΤ από το ενημερωτικό της μέτωπο, καθώς το ERTNews παρουσιάζει ανοδική πορεία και η εκπομπή Συνδέσεις αγγίζει ποσοστά έως και 8%.
Άνοδος για το ERTNews – Οι «Συνδέσεις» φτάνουν στο 8%

Η μεταφορά των ενημερωτικών εκπομπών από την ΕΡΤ1 στο ERTNews φαίνεται πως αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Σχεδόν έξι μήνες μετά την απόφαση της διοίκησης να ενισχύσει το αμιγώς ενημερωτικό κανάλι, τα πρώτα σταθερά σημάδια ανόδου είναι πλέον ορατά. Η εκπομπή Συνδέσεις καταγράφει ανοδική τάση, φτάνοντας σε ποσοστά που αγγίζουν το 8%, ενισχύοντας τη δυναμική της ζώνης.

Σταδιακή επανατοποθέτηση

Το κοινό φαίνεται να εξοικειώνεται με το νέο προγραμματιστικό μοντέλο, επιστρέφοντας σταδιακά στις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού. Η κίνηση που αρχικά αντιμετωπίστηκε με επιφυλάξεις, δείχνει να αποκτά σταθερό βηματισμό.

Σε μια σεζόν όπου ο ανταγωνισμός στην ενημέρωση είναι έντονος, το ERTNews καταφέρνει να βρει το δικό του κοινό και να χτίσει σταδιακά τηλεοπτική ταυτότητα.

Το στοίχημα για την ΕΡΤ πλέον είναι η διατήρηση – και ενίσχυση – αυτής της ανοδικής τάσης την επόμενη σεζόν.

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026.

Media
Media: Eurovision boost για την ΕΡΤ – Τα shows που έδωσαν ανάσα στη βραδινή ζώνη

Eurovision boost για την ΕΡΤ – Τα shows που έδωσαν ανάσα στη βραδινή ζώνη

Η Eurovision φαίνεται πως έδωσε την απαραίτητη ώθηση στην ΕΡΤ, με τα σχετικά shows να ανεβάζουν τη βραδινή τηλεθέαση.

Media
Media: ΣΚΑΪ: Απόφαση για το δίδυμο της πρωινής ζώνης

ΣΚΑΪ: Απόφαση για το δίδυμο της πρωινής ζώνης

Ο ΣΚΑΪ μπαίνει σε κρίσιμη περίοδο αποφάσεων για την πρωινή του ζώνη. Ποιο είναι το σχέδιο του σταθμού;

Media
Media: Survivor 28-2 : Για ποιο λόγο δεν θα δούμε επεισόδιο το Σάββατο

Survivor 28-2 : Για ποιο λόγο δεν θα δούμε επεισόδιο το Σάββατο

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή έχουν κάνει τον ΣΚΑΪ να έχει μαραθώνιες ενημερώσεις και δελτία ειδήσεων…

Media
Media: Porto Leone Alpha επόμενα επεισόδια – Η Αλεξάνδρα χάνει τα λογικά της: Τη στέλνουν σε ψυχιατρείο

Porto Leone Alpha επόμενα επεισόδια – Η Αλεξάνδρα χάνει τα λογικά της: Τη στέλνουν σε ψυχιατρείο

Η Αλεξάνδρα φτάνει στα άκρα. Η εμμονή της με το παιδί της Λένας την οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Media
Media: ΑΝΤ1: Κλείδωσε για Your Face Sounds Familiar

ΑΝΤ1: Κλείδωσε για Your Face Sounds Familiar

Το Your Face Sounds Familiar μπαίνει σε τροχιά επιστροφής στον ΑΝΤ1

Media
Media: Πρόωρο τέλος για σειρά του MEGA

Πρόωρο τέλος για σειρά του MEGA

Σειρά του MEGA ολοκληρώνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα.

Media
Media: «Κυρίες… τα σέβη μου»: Ο τελευταίος δίσκος του Μανώλη Λιδάκη

«Κυρίες… τα σέβη μου»: Ο τελευταίος δίσκος του Μανώλη Λιδάκη

Ο τελευταίος δίσκος, παρακαταθήκη του σπουδαίου ερμηνευτή...

Media
Media: Survivor 28-2 spoiler : Πόσες ασυλίες μπορούν να κερδίσουν οι Αθηναίοι;

Survivor 28-2 spoiler : Πόσες ασυλίες μπορούν να κερδίσουν οι Αθηναίοι;

Για ποιο λόγο η εβδομάδα που έρχεται στο Survivor μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ για τους Αθηναίους σε ότι έχει να κάνει με τις ασυλίες.

Media