MEDIA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αλαφούζος κοντά σε big DEAL με τον Ατζούν!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Πρώτα σε επίπεδο ναυτιλίας. Στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σειρά παίρνει και ο ΣΚΑΪ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αλαφούζος κοντά σε big DEAL με τον Ατζούν!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Σε όλα όσα φέρουν την υπογραφή και τη σφραγίδα του. Η αφύπνιση είναι ολική. Πρώτα σε επίπεδο ναυτιλίας. Στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σειρά παίρνει και ο ΣΚΑΪ.

Η πρώτη αναφορά μας της έντονης κινητικότητας και επαναδραστηριοποίησης ήταν με αφορμή τον Παναθηναϊκό. Η εκκίνηση για τον Γιάννη Αλαφούζου όμως ήταν από αλλού. Το εξαιρετικό διάβασμα των γεωπολιτικών αλλαγών εκτόξευσε τους ημερήσιους ναύλους σε δυσθεώρητα επίπεδα. Η ορθή ανάλυση της κατάστασης έκανε την ναυτιλιακή του εταιρεία να προσθέσει ένα ακόμα απόκτημα. Ένα νέο πλοίο. Εύκολος είναι ο συνειρμός για τα κέρδη και την αλλαγή status.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθέτησε σε σωστές βάσεις τα σημαντικά. Αποφάσισε να λάβει μέτρα και στον Παναθηναϊκό. Η απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα στην οικονομία της σεζόν θα φέρει πολλαπλά οφέλη. Το απτό και πιο σημαντικό ήταν η παραμονή του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Η εμφάνιση στην Τούμπα ένα πρώτο αγωνιστικό δείγμα. Οι δηλώσεις του (ενισχυμένου πλέον) Δώνη, ο οποίος στήριξε απόλυτα τον διοικητή ηγέτη του «τριφυλλιού» έτυχαν της αποδοχής του κόσμου.

Σειρά τώρα για τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ παίρνει το κανάλι του Φαλήρου. Επί των ημερών του έζησε μεγάλες στιγμές και νούμερα που ουδείς περίμενε. Το δικό του «step aside» στοίχισε. Ειδικά η μερική ρήξη με τον Ατζούν. Με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό εκτοξεύθηκε ο σταθμός και η απόφαση που πάρθηκε να μείνει στην άκρη για να επενδυθεί φέτος (τηλεοπτικός) χρόνος και χρήμα στη μυθοπλασία και τα τηλεπαιχνίδια αποδείχθηκε λανθασμένη.

Αλαφούζος – Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανοίξει εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με τον Ατζούν Ιλταζαλί. Κεντρικό θέμα σε αυτές η εκ νέου σύμπλευση των δύο ανδρών στη διοίκηση του ΣΚΑΪ. Το Voice of Greece είναι από τις λίγες εκπομπές που κρατούν ψηλά τη σημαία του καναλιού φέτος, τα προηγούμενα χρόνια οι επιτυχίες ήταν κατά πολύ περισσότερες από τις αποτυχίες και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πετυχημένη συνταγή.

Μάλιστα από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι πιθανό το κέντρο των αποφάσεων να μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ατζούν με δυο λόγια αναμένεται να είναι αυτός που θα καθορίσει τη στρατηγική και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Με αυτόν τον τρόπο ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως θα ανατρέψει την κατάσταση και στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Να μ’ αγαπάς: Η Ζωή σκοτώνει για να σωθεί – φονική ανατροπή στα επόμενα επεισόδια

Να μ’ αγαπάς: Η Ζωή σκοτώνει για να σωθεί – φονική ανατροπή στα επόμενα επεισόδια

Σοκ προκαλούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Να μ’ αγαπάς στον Alpha, καθώς η Ζωή οδηγείται σε μια ακραία πράξη, βάφοντας τα χέρια της με αίμα για να γλιτώσει από τον εφιάλτη της.

Media
Media: Πράσινο φως για 2η σεζόν: Οι σειρές που συνεχίζουν και «κλειδώνουν» στο πρόγραμμα

Πράσινο φως για 2η σεζόν: Οι σειρές που συνεχίζουν και «κλειδώνουν» στο πρόγραμμα

Την ώρα που αρκετές σειρές οδηγούνται προς το τέλος τους, κάποια projects φαίνεται πως κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καναλιών και εξασφαλίζουν τη συνέχεια τους με δεύτερη σεζόν.

Media
Media: ΣΚΑΪ: Τα πρόσωπα που μένουν και οι αλλαγές που εξετάζονται στο πρόγραμμα

ΣΚΑΪ: Τα πρόσωπα που μένουν και οι αλλαγές που εξετάζονται στο πρόγραμμα

Σε φάση επαναξιολόγησης προσώπων και εκπομπών βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, με το κανάλι να ζυγίζει τι συνεχίζει, τι αλλάζει και ποιοι μπορούν να παίξουν ρόλο στο επόμενο βήμα του προγράμματος.

Media
Media: Ανατροπές και αναβολές σειρών στην ΕΡΤ: Ποιες πάνε για Σεπτέμβριο και ποιες αλλάζουν πλάνο

Ανατροπές και αναβολές σειρών στην ΕΡΤ: Ποιες πάνε για Σεπτέμβριο και ποιες αλλάζουν πλάνο

Σημαντικές ανατροπές στον σχεδιασμό της μυθοπλασίας φέρνει η νέα στρατηγική της ΕΡΤ, με σειρές να μπαίνουν σε αναβολή, άλλες να μετακινούνται χρονικά και το πρόγραμμα να επαναχαράσσεται ενόψει της επόμενης σεζόν.

Media
Media: Τέλος η Γη της ελιάς – Οι Μπλε ώρες παίρνουν σκυτάλη στο MEGA

Τέλος η Γη της ελιάς – Οι Μπλε ώρες παίρνουν σκυτάλη στο MEGA

Η Γη της ελιάς ετοιμάζεται να ρίξει οριστικά αυλαία, με το MEGA να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία του και τη νέα σειρά Μπλε ώρες να μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης για την προσεχή σεζόν.

Media
Media: ΑΝΤ1: Flat Hunters, νέα ριάλιτι και επαναλήψεις σειρών – Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα

ΑΝΤ1: Flat Hunters, νέα ριάλιτι και επαναλήψεις σειρών – Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα

Σε φάση αναδιάταξης και δοκιμών μπαίνει ο ΑΝΤ1, με νέα ριάλιτι, συζητήσεις για φρέσκα projects και επαναλήψεις σειρών...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Γιατί παραμένει κενή η θέση γενικού διευθυντή – Το παρασκήνιο και οι καθυστερήσεις

ΣΚΑΪ: Γιατί παραμένει κενή η θέση γενικού διευθυντή – Το παρασκήνιο και οι καθυστερήσεις

Παρά το γεγονός ότι η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, στον ΣΚΑΪ παραμένει ανοιχτό ένα κομβικό ζήτημα: η θέση του γενικού διευθυντή, η οποία εξακολουθεί να μένει κενή μετά την αιφνίδια αποχώρηση από τη διοίκηση.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Sportime Πρωτοσέλιδο (7/1): Ήταν δύσκολο το βράδυ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Sportime Πρωτοσέλιδο (7/1): Ήταν δύσκολο το βράδυ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Sportime Πρωτοσέλιδο (7/1): Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός γνώρισαν την ήττα στους αγώνες τους στην Ευρωλίγκα, δεν ήταν και καλό

Πρωτοσέλιδο Sportime