MEDIA

Απόστολος Γκλέτσος: Ποιο υπουργείο ονειρεύεται- Τι είπε για τη δήλωση με το… ψάρι

«Ένα παράπονο τα κάνει όλα και γίνεσαι Γκλέτσος. Βλέπεις το γεροντάκι, την αδικία την κοινωνική και μια ευθύνη», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»
Απόστολος Γκλέτσος: Ποιο υπουργείο ονειρεύεται- Τι είπε για τη δήλωση με το… ψάρι

Καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα, ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε τόσο για τα κομματικά του ενδιαφέροντα όσο και για το υπουργείο που ονειρεύεται.

«Ήμουν αριστερός από την κοιλιά της μάνας μου.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι μπορείς να κάνεις για τον διπλανό σου. Με την κεντρική πολιτική μπορείς να κάνεις λιγότερα.

Η ιστορία έδειξε ότι κάποιοι διάσημοι μπορούν να κουνήσουν κάποια πράγματα προς όφελος του συνόλου.

Με ψηφίζουν γιατί δε λέω μεγάλες κουβέντες. Όταν πήγα στη Στυλίδα, είπα ότι “δεν έχετε αγροτικούς δρόμους. Τα δύο νερά υπόσχομαι ότι τον πρώτο χρόνο θα τα κάνω τρία και μετά τέσσερα”. Και το έκανα.

Με τα διόδια είπα ότι με καταργούν από δήμαρχο ή θα τους γα@@@. Τα έβαλα με μια πολυεθνική. Ήμουν τυχερός. Στάθηκε ο λαός δίπλα μου, στάθηκε όλη η Ελλάδα δίπλα μου. Διακυβεύονταν άλλα. Βοήθησε η φήμη μου γιατί ήμουν αυτός που τον ήξερε όλη η Ελλάδα που έγινε μπαρούτι. Αν γινόταν καμιά στραβή και τον σκοτώνανε σε καμιά κόντρα με την Αστυνομία θα γινόταν μύθος, οπότε είπαν “φτιάξ’του τον δρόμο και όλα καλά”.

Έχω φοβηθεί πολλές φορές για τη ζωή μου. Δαγκώνω τη γλώσσα μου και προχωράω για να μην πω τι άλλο. Πολλές φορές έβλεπα ότι ξεπερνάω κάποια όρια. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο εχθρός. Δεν ήξερα ποιος δίνει διαταγές» ανέφερε.

«Ένα παράπονο τα κάνει όλα και γίνεσαι Γκλέτσος. Βλέπεις το γεροντάκι, την αδικία την κοινωνική και μια ευθύνη. Αυτά τα δύο σου μπαίνουν στην ψυχή και εκεί που είσαι ένα μίζερο ανθρωπάκι, κάνεις κουράγιο.

Γεννήθηκα κακομοίρης. Δεν ήμουν το παιδί που τσακώνεται στην αλάνα. Στην αλάνα μεγάλωσα αλλά τσαμπουκοποιήθηκα κοινωνικά. Ποτέ δεν ήμουν νταής. Ήμουν το πιο αγαπητό παιδί της παρέας γιατί ήμουν φίλος. Κρατάς το μυστικό, είσαι δίπλα στον άλλον. Δεν ήμουν ο πρώτος που θα κάνει τσαμπουκά».

«Φουλ αριστερός και φουλ στρατόκα@@@» είπε βλέποντας τη φωτογραφία του ως στρατιώτης στους αλεξιπτωτιστές.

«Η δική μου η άποψη είναι ότι ο εχθρός του λαού είναι ο Μητσοτάκης. Θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος και στη βάση αν χρειαστεί και εκεί θα το λύσουμε. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει».

Για τη δήλωση που είχε κάνει στον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και τους ομοφυλόφιλους και τον γάμο είπε:

«Ήμουν δήμαρχος τότε, συνέβαιναν διάφορα και είπα για το ψάρι που ψήνεται από τις δύο πλευρές.

Στη Στυλίδα το πήραν με τον καλύτερο τρόπο. Είπα ότι αυτή ήταν μια πατρική, ιερή δήλωση και το έκανα για αυτά τα παιδιά. Ποια ανάγκη μπορούσα να έχω να το πω όπως έλεγαν κάποιοι δημοσιογραφίζοντες; Το είπα μόνος μου, δεν με ρώτησε κανείς.

Στο σπίτι μου μεγάλωσα τόσο προοδευτικά. Δεν τα διάβασα, τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου. Μέσα στο σπίτι μου το άκουσα παιδάκι ότι είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός. Θα ήμουν 3-4 ετών όταν το άκουσα».

Απόστολος Γκλέτσος: Όσα είπε στη συνέντευξή του

Πηγή mediatime.gr

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Media: Ο Δικαστής επόμενα επεισόδια: Η ομολογία του Άλκη συγκλονίζει – Ο Δράκος πιέζει, ο Μανώλης παγώνει

Ο Δικαστής επόμενα επεισόδια: Η ομολογία του Άλκη συγκλονίζει – Ο Δράκος πιέζει, ο Μανώλης παγώνει

Η ομολογία του Άλκη στο Δικαστής φέρνει τεράστιες ανατροπές. Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια και οι ισορροπίες καταρρέουν. Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Media
Media: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία βασανίζει και σκοτώνει τον Δημοσθένη για τη δολοφονία του Κίμωνα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία βασανίζει και σκοτώνει τον Δημοσθένη για τη δολοφονία του Κίμωνα

Το παιχνίδι της εκδίκησης φτάνει στο αποκορύφωμα. Η Ασπασία μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του Κίμωνα και αποφασίζει να τιμωρήσει τον Δημοσθένη με τον πιο ακραίο τρόπο.

Media
Media: Μια Νύχτα Μόνο επόμενα επεισόδια: Η Αρετή παγιδεύεται από έναν άντρα που την παρακολουθεί

Μια Νύχτα Μόνο επόμενα επεισόδια: Η Αρετή παγιδεύεται από έναν άντρα που την παρακολουθεί

Οι ισορροπίες γύρω από την Αρετή ανατρέπονται, καθώς ένας άγνωστος άντρας αρχίζει να την παρακολουθεί στενά, μετατρέποντας την καθημερινότητά της σε εφιάλτη.

Media
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Σοκ για την Αλίκη – Συναντά τον Πέτρο ενώ πυροβολούν τον Ρήγα

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Σοκ για την Αλίκη – Συναντά τον Πέτρο ενώ πυροβολούν τον Ρήγα

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: η Αλίκη συναντά ξανά τον Πέτρο ενώ ο Ρήγας πέφτει θύμα πυροβολισμού. Η υπόθεση παίρνει απρόβλεπτη τροπή.

Media
Media: GNTM 2025 spoiler 12/12: Ποιος παίκτης μοιάζει πιθανό να αποχωρήσει στο επεισόδιο της Παρασκευής – Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα

GNTM 2025 spoiler 12/12: Ποιος παίκτης μοιάζει πιθανό να αποχωρήσει στο επεισόδιο της Παρασκευής – Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα

Το GNTM 2025 μπαίνει στην πιο καυτή εβδομάδα του: προημιτελικός, ημιτελικός και τελικός είναι μπροστά μας.

Media
Media: Το Σόι σου: Κρίση στον γάμο της Όλγας και του Μιχάλη – Η Σάντρα τα ανατρέπει όλα στο φινάλε της σεζόν

Το Σόι σου: Κρίση στον γάμο της Όλγας και του Μιχάλη – Η Σάντρα τα ανατρέπει όλα στο φινάλε της σεζόν

Το Σόι σου

Media
Sportime BET: Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Το 5ο Βήμα» στο Θέατρο Μικρό Χόρν με χορηγό τον ΟΠΑΠ

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Το 5ο Βήμα» στο Θέατρο Μικρό Χόρν με χορηγό τον ΟΠΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «Το 5ο Βήμα» με χορηγό τον ΟΠΑΠ...

Sportime BET
Media: Happy Traveller εορταστικό επεισόδιο: Μύλος των Ξωτικών, Παραμυθοχώρα & Ονειρούπολη – Οι στάσεις που θα δούμε

Happy Traveller εορταστικό επεισόδιο: Μύλος των Ξωτικών, Παραμυθοχώρα & Ονειρούπολη – Οι στάσεις που θα δούμε

Οι γιορτές ξεκινούν στο Happy Traveller με τρεις από τους πιο δημοφιλείς χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ελλάδας. Ο Ευτύχης και η οικογένειά του προσκαλούν το κοινό σε ένα μαγικό ταξίδι σε Τρίκαλα, Πόζαρ και Δράμα.

Media