MEDIA

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση;

Σε τι κατάσταση βρίσκεται τελικά ο Δημήτρης Κόκοτας, η αδερφή του απαντά!
Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση;

Πολλές φήμες έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Κόκοτας είναι πολύ κρίσιμη.

Για όσους δε γνωρίζουν μέχρι τώρα, ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια των προβών του J2US και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί έκρινε ότι πρέπει να διασωληνωθεί, με την κατάσταση του να είναι αρκετά σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάποια ζημιά από την ανακοπή.

Ωστόσο οι προσπάθειες για να τον αποσωληνώσουν δεν ήταν επιτυχημένες και ο τραγουδιστής παραμένει στην εντατική, με τους γιατρούς να θέλουν και άλλο χρόνο για να δουν το πώς θα πάει.

Όλες αυτές τις φήμες όμως, θέλησε να έρθει και να διαψεύσει η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα, που μίλησε ξεκάθαρα για την κατάσταση του αδερφού της στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

Συγκεκριμένα, τόνισε όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται είναι κουταμάρες και ότι δεν είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκoτας.

Μάλιστα θέλησε να αναφερθεί και στην Ματίνα Παγώνη, η οποία ανέφερε ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα και συμπλήρωσε ότι οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που γράφουν ανακρίβειες σε όλο το διαδίκτυο.

Κατηγορηματικά λοιπόν διέψευσε τις φήμες ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για τον αδερφό της και όλοι ευχόμαστε να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός ο Δημήτρης Κόκοτας.

Δημήτρης Κόκοτας: Ακούστε τα όσα είπε η αδερφή του!

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor στατιστικά 19/1 : Δεν υπάρχει αυτό που κάνουν Μαντίσα και Ιωάννα

Survivor στατιστικά 19/1 : Δεν υπάρχει αυτό που κάνουν Μαντίσα και Ιωάννα

Πολύ ψηλά ο πήχης στο αγωνιστικό κομμάτι από την Μαντίσα και την Ιωάννα έως τώρα στο Survivor 2026.

Media
Media: Στενοχωρημένος ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιάννη Αλαφούζο και όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό

Στενοχωρημένος ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιάννη Αλαφούζο και όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό

«Δεν κρύβω πως με στενοχωρεί αυτή η κατάσταση», ήταν τα λόγια του αναφερόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο.

Media
Media: MasterChef – Survivor: Η πρώτη μάχη τηλεθέασης του 2026 και ο πραγματικός νικητής

MasterChef – Survivor: Η πρώτη μάχη τηλεθέασης του 2026 και ο πραγματικός νικητής

Η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της prime time για το 2026 δόθηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, με το MasterChef και το Survivor να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια βραδιά υψηλών απαιτήσεων για την τηλεθέαση.

Media
Media: Alpha – MEGA – ΑΝΤ1: Όλες οι αλλαγές στα προγράμματα και η μάχη της prime time

Alpha – MEGA – ΑΝΤ1: Όλες οι αλλαγές στα προγράμματα και η μάχη της prime time

Σε φάση αναδιάταξης δυνάμεων μπαίνει το τηλεοπτικό τοπίο, με Alpha, MEGA και ΑΝΤ1 να προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους και να ρίχνουν στη μάχη τα πιο δυνατά τους χαρτιά στη μάχη της prime time.

Media
Media: ΑΝΤ1: Πώς διαμορφώνει το πρόγραμμα με Grand Hotel, Ράδιο Αρβύλα και Αρναούτογλου

ΑΝΤ1: Πώς διαμορφώνει το πρόγραμμα με Grand Hotel, Ράδιο Αρβύλα και Αρναούτογλου

Με ξεκάθαρη στόχευση και χωρίς πειραματισμούς της τελευταίας στιγμής, ο ΑΝΤ1 διαμορφώνει το πρόγραμμά του ποντάροντας στα πιο ισχυρά του brands: Grand Hotel, Ράδιο Αρβύλα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Media
Media: Survivor 19/1 : Ποιος παίρνει την ασυλία; – Τι έδειξε το trailer

Survivor 19/1 : Ποιος παίρνει την ασυλία; – Τι έδειξε το trailer

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Survivor τη 2η εβδομάδα του παιχνιδιού, τι μπορούμε να καταλάβουμε από το trailer του επεισοδίου.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor : Αυτό θα κάνει η παραγωγή με τον Gio

Survivor : Αυτό θα κάνει η παραγωγή με τον Gio

Δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Gio, τι σκοπεύει να κάνει η παραγωγή του Survivor για τον τραυματισμό του.

Media
Media: MEGA: Πώς διαμορφώνει την prime time με σειρές και χωρίς πανικό απέναντι σε Survivor και MasterChef

MEGA: Πώς διαμορφώνει την prime time με σειρές και χωρίς πανικό απέναντι σε Survivor και MasterChef

Τη δική του στρατηγική στη μάχη της prime time ακολουθεί το MEGA, επιλέγοντας να μην αλλάξει τακτική υπό πίεση, αλλά να απαντήσει στον ανταγωνισμό με το πιο σταθερό του όπλο: τις σειρές.

Media