MEDIA

Dragons’ Den 2025: 1,2 εκατ. τηλεθεατές και επενδύσεις 220.000€ – Σάρωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1

Στην κορυφή της τηλεθέασης και πάλι το Dragons’ Den Greece – Το επιχειρηματικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 μοίρασε 220.000 ευρώ σε επενδύσεις και τράβηξε πάνω από 1,2 εκατ. τηλεθεατές!
Dragons’ Den 2025: 1,2 εκατ. τηλεθεατές και επενδύσεις 220.000€ – Σάρωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1

Το 12ο επεισόδιο του Dragons’ Den Greece III επιβεβαίωσε ξανά την ισχύ του στην prime time, καταγράφοντας 12,7% τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού και 11,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Συνολικά, 1.263.254 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για 1 λεπτό με το show της Κυριακής 29 Ιουνίου.

Το επιχειρηματικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με την ένταση των διαπραγματεύσεων και την αποφασιστικότητα των υποψηφίων επιχειρηματιών. Το επεισόδιο έκλεισε με συνολικές επενδύσεις ύψους 220.000 ευρώ, ανεβάζοντας το ποσό για τον 3ο κύκλο στα 2.861.000 ευρώ.

Στο αντρικό κοινό σημείωσε 16,4% και στο γυναικείο 16,2%, ενώ στις ηλικίες-στόχους κράτησε άνετα την πρωτιά στη ζώνη προβολής.

Ανάμεσα στις επιτυχημένες συμφωνίες του επεισοδίου:

  • Η Ιωάννα Χριστοδουλίδη, με το Functional Flour (αλεύρι οσπρίων), έδωσε το 100% της επιχείρησής της στη Μαρία Χατζηστεφανή για 120.000€ + 5% royalties.

  • Ο Christis Plastiras της πλατφόρμας SVELTA πήρε 70.000€ για 7,5% από τον Γιάννη Τσιώρη.

  • Ο Γιώργος Λιγνός και η εταιρεία IT’S ALIVE, που παράγει φρέσκια σπιρουλίνα, εξασφάλισε 30.000€ για το 10% από τον Τάσο Οικονόμου.

Το show απέδειξε πως το όραμα δεν αρκεί χωρίς στρατηγική και σχέδιο – και οι DRAGONS επένδυσαν στους παίκτες που έπεισαν με αριθμούς, δυναμική και ξεκάθαρο πλάνο.

Το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου έρχεται την Κυριακή 6 Ιουλίου στις 21:50 στον ΑΝΤ1 – με την υπόσχεση για ακόμα πιο δυνατές αναμετρήσεις και deals!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ;

Πηγή : Mediatime

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός ζωντανά στο MEGA

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός ζωντανά στο MEGA

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 22:00, τo MEGA θα μεταδώσει ζωντανά από την «BayArena» τη ρεβάνς Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός για τη knockout φάση των play-offs του UEFA Champions League.

Media
Media: Survivor spoiler 20-2 : Μπαίνουν νέοι παίκτες και έρχονται κι άλλοι!

Survivor spoiler 20-2 : Μπαίνουν νέοι παίκτες και έρχονται κι άλλοι!

Νέα δεδομένα και άλλο ύφος για τις ομάδες του Survivor προσεχώς. Έρχονται παίκτες το προσεχές διάστημα.

Media
Media: Τι τηλεθέαση έκανε το Παναθηναϊκός – Πλζεν στον ΑΝΤ1 – Πού κινήθηκε το Survivor

Τι τηλεθέαση έκανε το Παναθηναϊκός – Πλζεν στον ΑΝΤ1 – Πού κινήθηκε το Survivor

Σφοδρή ήταν η μάχη της prime time την Πέμπτη 19/2, με το Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν στον ΑΝΤ1 να κοντράρεται με μυθοπλασία και ριάλιτι.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 20/2 : Αυτά τα χρήματα πήρε η Κέλλυ Μποφίλιου

Survivor spoiler αποχώρηση 20/2 : Αυτά τα χρήματα πήρε η Κέλλυ Μποφίλιου

Τα χρήματα που θα πάρει η Κέλλυ Μποφίλιου από τη συμμετοχή της στο Survivor 2026.

Media
Media: Τέλος πριν καν αρχίσει ξανά σειρά του Alpha

Τέλος πριν καν αρχίσει ξανά σειρά του Alpha

Ανατροπή για ελληνική σειρά. Ο Alpha «παγώνει» το πολυαναμενόμενο reunion λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Media
Media: Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι Alpha επόμενα επεισόδια: Ο Στέλιος στρέφει την Ασπασία κατά του Σταύρου

Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι Alpha επόμενα επεισόδια: Ο Στέλιος στρέφει την Ασπασία κατά του Σταύρου

Η σειρά Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι του Alpha φέρνει νέα ρήξη, καθώς ο Στέλιος σπέρνει αμφιβολίες στην Ασπασία για τον Σταύρο.

Media
Media: Ηλέκτρα ΕΡΤ επόμενα επεισόδια: Επίθεση στον Νικόλα – Η Νεφέλη πλησιάζει ερωτικά τον Νικήτα

Ηλέκτρα ΕΡΤ επόμενα επεισόδια: Επίθεση στον Νικόλα – Η Νεφέλη πλησιάζει ερωτικά τον Νικήτα

Η σειρά Ηλέκτρα της ΕΡΤ ανεβάζει την ένταση στα επόμενα επεισόδια, με τον Νικόλα να πέφτει θύμα επίθεσης και τη Νεφέλη να στήνει το δικό της επικίνδυνο παιχνίδι.

Media
Media: Η Γη της Ελιάς MEGA επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος φεύγει στη Γερμανία – Σε κρίση ο γάμος με τη Βασιλική

Η Γη της Ελιάς MEGA επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος φεύγει στη Γερμανία – Σε κρίση ο γάμος με τη Βασιλική

Η σειρά Η Γη της Ελιάς του MEGA φέρνει νέα ανατροπή στον γάμο της Βασιλικής και του Στέφανου, καθώς μια επαγγελματική πρόταση τον οδηγεί στη Γερμανία.

Media