Έχω παιδιά επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος πέφτει θύμα μπούλινγκ
Στα επόμενα επεισόδια του το «'Εχω παιδιά» ασχολείται με το bullying, που αφορά πολλά παιδιά και τις οικογένειές τους στον κόσμο, όμως με έναν πιο «light» τρόπο.
Έχω παιδιά επόμενα επεισόδια: Με το σοβαρό θέμα του μπούλινγκ, που απασχολεί πολλές οικογένειες και παιδιά, ασχολείται προσεχώς η κωμική σειράς του MEGA «Έχω παιδιά». Φυσικά μέσα από ένα πιο «χαλαρό» ύφος το οποίο χαρακτηρίζει το σίριαλ.
Συγκριμένα όπως αναφέρει το «TV24», όταν η Σάρα και ο Μιχάλης μαθαίνουν ότι ο Τάσος είναι θύμα bullying, προσπαθούν να το χειριστούν μόνοι τους, αλλά ο περίγυρός τους δεν τους αφήνει.
Ο Στεφ και η Σόφη ψάχνουν ένα εργασιακό περιβάλλον που να μην τους πιέζει, ενώ ο Σταύρος πέφτει θύμα μιας στόκερ. Η Σάρα και ο Μιχάλης δυσκολεύονται πλέον να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα των παιδιών τους και εφευρίσκουν διάφορους τρόπους για να μη φανούν άσχετοι στα μάτια τους.
Ταυτόχρονα, στο urbanic επικρα τεί μια κρίση με τις τουαλέτες και η Chenua μετατρέπεται σε χώρο συνάντησης όλης της γειτονιάς από τον Στεφ και τη Σόφη.