MEDIA

Έλαβε τέλος το αχνοφαίνεται του ΑΝΤ1 – «Ελεύθερο» το Μουντιάλ 2022 – Πολλές αλλαγές στο κανάλι – Μεγάλη οικονομική χασούρα!

Το Μουντιάλ 2022 θα μεταδίδεται από τις ελεύθερες συχνότητες του ομίλου του ΑΝΤ1, με το ΑΝΤ1 plus να βγαίνει από την εξίσωση.
Έλαβε τέλος το αχνοφαίνεται του ΑΝΤ1 – «Ελεύθερο» το Μουντιάλ 2022 – Πολλές αλλαγές στο κανάλι – Μεγάλη οικονομική χασούρα!

Ο ΑΝΤ1 έπρεπε να… αφήσει το Μουντιάλ ελεύθερο και το έκανε. Μπορεί να χάσαμε δύο μέρες, όπου είδαμε αγώνες να… αχνοφαίνονται, αλλά πλέον όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 θα είναι στις ελεύθερες συχνότητες για το κοινό. Τεράστιο το φιάσκο για το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν θα μείνει έτσι.

Οι τεχνικοί, οι υπεύθυνοι, ή αρμόδιος τέλος πάντων, έριξαν στα… βράχια τον ΑΝΤ1 με το Μουντιάλ 2022. Είναι προφανές πως ουδείς δεν μπόρεσε να προβλέψει τις απαιτήσεις που έχει ένα Live Streaming σε διαδικτυακή πλατφόρμα και έγινε μπάχαλο. Όσο περισσότερο αυξάνεται ο κόσμος που παρακολουθεί, τόσο μεγαλώνουν οι τεχνικές απαιτήσεις και παράλληλα αυξάνεται το κόστος. Με άλλα λόγια, τα 20 ευρώ συνδρομή που έκαναν οι περισσότεροι, δεν έφταναν ούτε για… ζήτω.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

ANT1 – Πολλές οι απώλειες

Στον ΑΝΤ1 πέρα από το γεγονός πως τα άκουσαν από τον κόσμο και τους τηλεθεατές, έπρεπε να σταματήσουν τον ΑΝΤ1 plus και για να μην χάσουν ένα σκασμό από εκατ. ευρώ. Βέβαια, η χασούρα είναι αναπόφευκτη. Διότι, είτε επιστρέψουν είτε όχι κάποιες από τις συνδρομές, οι απώλειες είναι πολύ μεγάλες. Τόσο από τους αρχικούς υπολογισμούς που έπεσαν έξω, όσο κι από τα προγράμματα που θα πρέπει αν σταματήσουν από την κανονική ροή των καναλιών.

Ο σχεδιασμός πήγε στα σκουπίδια, τα όποια οικονομικά οφέλη πήραν περίπατο, ο ΑΝΤ1 το επόμενο χρονικό διάστημα θα βαρεθεί να μετράει απώλειες, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές και ο αρνητικός αντίκτυπος. Δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο φιάσκο στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά. Οι αλλαγές σε καίρια τμήματα του καναλιού, επιτελικών αποφάσεων και τεχνικών, πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Τα έχουν χαμένα στον ΑΝΤ1 – Έβαλαν περιγραφή Κώστας Τσιμίκας

ΕΡΤ: Γι’ αυτό το Μουντιάλ το πήρε ο ANT1 – Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση 

Δείτε ακόμα

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Η γη της ελιάς: Τέλος από τη Μάνη, Μιλτιάδης και Ανδρέας – Φεύγουν από τη σειρά οι ηθοποιοί;

Η γη της ελιάς: Τέλος από τη Μάνη, Μιλτιάδης και Ανδρέας – Φεύγουν από τη σειρά οι ηθοποιοί;

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»: Ο Μιλτιάδης και ο Ανδρέας εγκαταλείπουν τη Μάνη – Τι δείχνει το σενάριο για την παρουσία τους στη συνέχεια της σειράς.

Media
Media: Grand hotel: Η Αλίκη κρατά στα χέρια της τη ζωή του Πέτρου

Grand hotel: Η Αλίκη κρατά στα χέρια της τη ζωή του Πέτρου

Ο Πέτρος δέχεται πυροβολισμό και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή – Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να τον σώσει στο νέο σοκ του Grand Hotel.

Media
Media: Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για το καλοκαίρι, από τις Εκδόσεις Όγδοο

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για το καλοκαίρι, από τις Εκδόσεις Όγδοο

«Ο Χρονοδρόμος» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο ogdooshop.gr

Media
Media: Έφυγε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Έφυγε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Mega...

Media
Media: Mega – Τέλος η Βελίκα Καραβάλτσιου: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Mega – Τέλος η Βελίκα Καραβάλτσιου: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η Βελίκα Καραβάλτσιου αποχωρεί από το Mega και ετοιμάζεται για νέα εκπομπή στον Alpha. Όλες οι λεπτομέρειες για την αλλαγή και τη νέα σεζόν.

Media
Media: OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

Η Χριστίνα Βραχάλη αφήνει τα γήπεδα και μπαίνει δυναμικά στην απογευματινή ζώνη, δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Είμαι η Τζο: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που «σαρώνει» και στο Netflix έρχεται με απρόσμενες ανατροπές

Είμαι η Τζο: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που «σαρώνει» και στο Netflix έρχεται με απρόσμενες ανατροπές

Η σειρά «Είμαι η Τζο» κάνει πρεμιέρα στον ANT1 και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που μετά από δύο αποτυχημένους γάμους αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Media