Για την μάχη που δίνει με τα αντικαταθλιπτικά χάπια μίλησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Έλλη Στάη.

Έλλη Στάη: Στην εκπομπή «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» που παρουσιάζει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια, Έλλη Στάη που έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Έλλη Στάη γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε τις πρώτες μέρες της στην τηλεόραση και το άγχος που είχε, ενώ περιέγραψε και μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε στη δουλειά.

Μίλησε για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βγάλεις την «είδηση» από μία συνέντευξη και τους χειρισμούς που απαιτούνται, ενώ θυμήθηκε και το πιο αστείο περιστατικό που της έχει τύχει σε συνέντευξη.

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε περάσει στο παρελθόν μια μεγάλη κατάθλιψη και πως έδωσε μεγάλη μάχη για να την ξεπεράσει!

«Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που οπωσδήποτε έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά και λοιπά. Όταν δεν το έχεις πάθει ποτέ και δεν το ξέρεις, δεν έχεις την εμπειρία, τρελαίνεσαι. Δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Νομίζεις ότι έχεις όλες τις άλλες αρρώστιες εκτός από αυτό. Είναι οδυνηρό. Μέχρι που κάποιος σου λέει έχεις αυτό και πρέπει να κάνεις αυτά. Το 70% ή 80% μια φορά στη ζωή του περνά κατάθλιψη. Έχεις την εντύπωση ότι ο άνθρωπος που πεινάει δεν είναι σε βαθιά κατάθλιψη;», είπε μεταξύ άλλων.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση!

Ολυμπιακός: Κάτι παραπάνω από ενδεχόμενο η πώληση Σα, Σεμέδο και Καμαρά!

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η ανάλυση στο Twitter που θα ζήλευε το εγκληματολογικό, αλλά πέρασε απαρατήρητη