MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος τρέμει μήπως ο γιός του πάσχει απο την ψυχική ασθένεια της Νότας!

Ο Έρωτας φυγάς φέρνει τα πάνω-κάτω στα επόμενα επεισόδια του.
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος τρέμει μήπως ο γιός του πάσχει απο την ψυχική ασθένεια της Νότας!

Πολλά αναμένεται να μας δείξει ο Έρωτας φυγάς, που φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του.

Συγκεκριμένα, η πετυχημένη σειρά του OPEN TV, που έχει… χτίσει το δικό της κοινό και σίγουρα θα τον ευχαριστηθεί αυτό που θα δει.

Θα έχουμε λοιπόν τον Μάρκος να σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι μπορεί και η ίδια η Ευγενία να έχει την ψυχιατρική ασθένεια από την οποία πάσχει και η Νότα.

Μάλιστα, αυτό το φέρνει απέναντι σε μία συνειδητοποίηση και γιγαντώνεται η ανησυχία του για τον γιο του, την κηδεμονία του οποίου προσπαθεί να πάρει.

Αυτό η Νότα το καταλαβαίνει και η κατάσταση της γίνεται όλο και χειρότερη, κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Την ίδια στιγμή η Χαρά, μετά από μια πληροφορία, οδηγείται σε μια καταλυτική απόφαση σχετικά με τον Ανδρέα

Κι ενώ ο Ιάσονας είναι έτοιμος να εφαρμόσει το σχέδιό του και να κλείσει τη Μαργέτα σε ψυχιατρείο, εκείνη το σκάει και παντρεύεται κρυφά τον Στέφανο.

Τέλος ο Στέφανος σχεδιάζει να διαδώσει την είδηση του γάμου παντού για τους δικούς του λόγους. Ποιοι είναι όμως αυτοί;

https://youtu.be/ctUkrLCXjcs

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Δύο χρόνια μετά, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος ετοιμάζονται για δυναμικό comeback στην ΕΡΤ με νέα σατιρική βραδινή εκπομπή.

Media
Media: Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Με νέες αφίξεις, κρίσιμες αποφάσεις και ανατροπές που επηρεάζουν άμεσα τις ισορροπίες, το Survivor ανεβάζει ξανά στροφές...

Media
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media
Media: Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Σε φάση διερευνητικών επαφών με τη Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται το Star, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Προσθήκες ετοιμαζόμαστε να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ποιες είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Media
Media: Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Η καθημερινή σειρά Να μ’ αγαπάς ολοκληρώνει τον κύκλο της το καλοκαίρι, με τον Alpha να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία, ποντάροντας σε νέα δραματική παραγωγή με στοιχεία μυστηρίου.

Media
Media: Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Με θετικό πρόσημο μπήκε το 2026 για την τηλεοπτική διαφήμιση, όμως πίσω από την ήπια άνοδο των αριθμών κρύβονται καθυστερήσεις, επιφυλάξεις και ένα περιβάλλον που παραμένει εύθραυστο.

Media