MEDIA

Eurovision: Ο Γίωργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει σε ποιά χώρα θα έδινε 12αρι!

Τις εντυπώσεις που αποκόμισε ως τώρα από τη Eurovision η οποία διεξάγεται τις μέρες αυτές στo Ρότερνταμ της Ολλανδίας μίλησε ο παρουσιαστής του διαγωνισμού.
Eurovision: Ο Γίωργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει σε ποιά χώρα θα έδινε 12αρι!

Τις εντυπώσεις που αποκόμισε ως τώρα από τη Eurovision η οποία διεξάγεται τις μέρες αυτές στo Ρότερνταμ της Ολλανδίας μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, παρουσιαστής του διαγωνισμού της Eurovision στην κρατική τηλεόραση εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ελληνική συμμετοχή και την πρόκριση που πήρε η Στεφανία Λυμπερακάκη στον τελικό του Σαββάτου (22/5)

Όπως τόνισε η Στεφανία Λυμπερακάκη, είναι ένα νέο και όμορφο κορίτσι, με ωραία φωνή. «Σε όλες τις πρόβες τραγουδούσε πολύ καλά» σημείωσε. «Ήταν σημαντικό που πέρασε στον τελικό. Τώρα πάμε για το καλύτερο» πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Καπουτζίδης, εξήγησε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη έχει πολλούς φίλους στην Ολλανδία που την αγαπάνε. «Είναι σαν να παίζει εντός έδρας. Όταν μίλησε ολλανδικά στο green room έγινε χαμός» συμπλήρωσε.

Ακόμα, ο Γιώργος αποκάλυψε, ότι ξεχωρίζει το τραγούδι της Ιταλίας και σε αυτό θα έδινε το «12άρι» αν ψήφιζε.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν είναι αρνητικό το γεγονός ότι η Κύπρος εμφανίζεται πρώτη στον τελικό της Eurovision, ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει κάτι τέτοιο.

Για το τραγούδι της Κύπρου υπογράμμισε ότι πρόκειται για δυναμικό κομμάτι, ενώ έκανε λόγο ότι υπάρχουν τραγούδια που ενώ έπαιξαν πρώτα κέρδισαν το βραβείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τηλεθέαση 21/5: Η Στεφανία και η Eurovision εκτόξευσαν την ΕΡΤ – Τι νούμερα έκανε

Masterchef spoiler 24/5: Ο δεύτερος ημιτελικός με μεγάλες ανατροπές!

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Μια νύχτα μόνο: Ο Σταύρος μαθαίνει το σοκαριστικό μυστικό της Αρετής και κάνει πίσω

Μια νύχτα μόνο: Ο Σταύρος μαθαίνει το σοκαριστικό μυστικό της Αρετής και κάνει πίσω

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μια νύχτα μόνο, ο Σταύρος ανακαλύπτει ότι ο Οδυσσέας πλήρωσε την Αρετή για να κοιμηθεί μαζί του, μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα.

Media
Media: Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Η απουσία της Ασπασίας φέρνει τον Σταύρο και τη Δέσποινα πιο κοντά από ποτέ, με μια στιγμή αδυναμίας να οδηγεί σε εξελίξεις που θα έχουν συνέπειες στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 5/2 : Νέα αποχώρηση σοκ στους Αθηναίους – Γιατί έφυγε ο Γιώργος Τσουκαλάς – Εκεί θα πάει ο αδερφός του Gio!

Survivor 5/2 : Νέα αποχώρηση σοκ στους Αθηναίους – Γιατί έφυγε ο Γιώργος Τσουκαλάς – Εκεί θα πάει ο αδερφός του Gio!

Ακόμα έναν παίκτη έχασαν οι Αθηναίοι, αλλά την Κυριακή έρχονται ενισχύσεις και ο αδερφός του Gio

Media
Media: Από την ΕΡΤ3 στο MEGA: Το ντοκιμαντέρ που μπαίνει prime time και αλλάζει δεδομένα

Από την ΕΡΤ3 στο MEGA: Το ντοκιμαντέρ που μπαίνει prime time και αλλάζει δεδομένα

Από τη δημόσια τηλεόραση στο MEGA περνά ένα ντοκιμαντέρ που ξεχώρισε για τη θεματολογία και τη ματιά του, αποκτώντας πλέον θέση σε ζώνη υψηλού ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα του σταθμού.

Media
Media: Πρωτοσέλιδο Sportime (5/2) : Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Πρωτοσέλιδο Sportime (5/2) : Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Σε τρομερή κατάσταση ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, κυριαρχεί του Παναθηναϊκού και το έδειξε και στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Media
Media: Eurovision 2026: Σε φουλ ρυθμούς η ΕΡΤ για ημιτελικούς και τελικό

Eurovision 2026: Σε φουλ ρυθμούς η ΕΡΤ για ημιτελικούς και τελικό

Σε φάση εντατικής προετοιμασίας βρίσκεται η ΕΡΤ για τους δύο ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, με αυστηρούς κανόνες στη σκηνική παρουσίαση.

Media
Media: Porto Leone επόμενα επεισόδια: Η Γαλήνη με όπλο εναντίον της Αλεξάνδρας

Porto Leone επόμενα επεισόδια: Η Γαλήνη με όπλο εναντίον της Αλεξάνδρας

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Porto Leone στον Alpha, με τη Γαλήνη να φτάνει στα άκρα και την Αλεξάνδρα να κινδυνεύει σοβαρά.

Media
Media: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης – Ο Κωνσταντίνος ζητά διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης – Ο Κωνσταντίνος ζητά διαζύγιο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς στο MEGA, η Χριστίνα φτάνει στα άκρα σκοτώνοντας τον Ορέστη, την ώρα που ο Κωνσταντίνος παίρνει μια απόφαση που ανατινάζει τον γάμο του με την Ισμήνη.

Media