MEDIA

Famagusta: Ο Παύλος στο Λονδινο για να σωθει

Η ζωή του Παύλου βρίσκεται σε κίνδυνο στη σειρά Famagusta με τις λύσεις να είναι λίγες.
Famagusta: Ο Παύλος στο Λονδινο για να σωθει

Το Famagusta υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια μετά την καθηλωτική πρεμιέρα που σάρωσε την τηλεθέαση την περασμένη Κυριακή.

Η νέα σειρά του Mega, πέρα από την τραγική ιστορία του Μάικλ που συνδέεται με την εισβολή στην Κύπρο, έχει και ένα μεγάλο μυστήριο στο επίκεντρο, αυτό της εξαφάνισης της Ελένης.

Δυστυχώς η Ελένη θα βρεθεί νεκρή και ο πρώτος ύποπτος θα είναι ο Μάικλ. Εκείνος προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος την ώρα που και η Χριστίνα αμφιβάλει για την ενοχή του.

Ενώ γίνονται όλα αυτά όμως η οικογένεια Σέκερη έχει ένα άλλο μεγάλο θέμα να αντιμετωπίσει. Τα νέα για την υγεία του μεγαλύτερου γιου του Ανδρέα και της Χριστίνας, του Παύλου, είναι πιο άσχημα από τι περίμενε ο καθένας. Ο Παύλος, αποδέχεται τη μοίρα του και προσπαθεί να περάσει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί με το παιδί του. Μετά τις εξελίξεις αυτές οι εν διαστάσει σύζυγός του, Ιφιγένεια, αρνείται να τον αφήσει μόνο του και επιμένει να είναι ξανά μαζί για όσος χρόνος του απομένει.

Στο μεταξύ ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει τη Χριστίνα να δώσει τη μαρτυρία της για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Ανδρέας θα πείσει τελικά τον γιο του να πάνε στο Λονδίνο έτσι ώστε να δοκιμάσουν όποια θεραπεία τους προτείνει έστω κι αν είναι πειραματική.

Δείτε όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο του Famagusta:

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Η Σοφία συναντά τη βιολογική μάνα του Μάικλ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα παγιδεύει τον Παύλο με όπλα

Survivor Spoiler: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση Βολικάκη – Τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος & Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - Το τραγούδι & το Music Video κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

Media
Media: Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, με το Survivor να ακολουθεί από κοντά, δείχνοντας πως παραμένει ανθεκτικό στον έντονο ανταγωνισμό της prime time.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Σε διπλό ρόλο παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ περνά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, καθώς εκτός από το Όπου Υπάρχει Ελλάδα, αναλαμβάνει και την παρουσίαση νέου τηλεπαιχνιδιού.

Media
Media: Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο με τεράστια ενδιαφέρον αυτό της Δευτέρας, με τη 2η ασυλία και την υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Media
Media: Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Θα αλλάξει ομάδα η Φανή Παντελάκη μετά τα όσα θα συμβούν με εκείνη και τον Μιχάλη Σηφάκη στους Επαρχιώτες;

Media
Media: Σαρωτικό ξεκίνημα για το Φως στο Τούνελ: Πρωτιά με εντυπωσιακά ποσοστά

Σαρωτικό ξεκίνημα για το Φως στο Τούνελ: Πρωτιά με εντυπωσιακά ποσοστά

Δυναμική επιστροφή έκανε το Φως στο Τούνελ, κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης στην πρώτη του εμφάνιση για το 2026.

Media
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Media: Survivor: Σάρωσε ξανά στην τηλεθέαση – Διπλή πρωτιά την Κυριακή 25 Ιανουαρίου

Survivor: Σάρωσε ξανά στην τηλεθέαση – Διπλή πρωτιά την Κυριακή 25 Ιανουαρίου

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε για ακόμη μία φορά το Survivor, καταγράφοντας διπλή πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο το βράδυ της Κυριακής 25 Ιανουαρίου.

Media