MEDIA

Γη της Ελιάς – Μαρτυρία: Ο «Μάνος» μιλά για τον κρυφό γάμο και την απόπειρα απαγωγής

O Τάσος Ιορδανίδης που υποδύεται τον Μάνο στην αγαπημένη σειρά του ΜEGA μίλα για όλα!
Γη της Ελιάς – Μαρτυρία: Ο «Μάνος» μιλά για τον κρυφό γάμο και την απόπειρα απαγωγής

Γη της Ελιάς: Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τον κρυφό γάμο του με τη Μαρίνα και για την απόπειρα απαγωγής της Μυρτάλης.

Ο «Μάνος» από το «Γη της Ελιάς», κατά κόσμον Τάσος Ιορδανίδης, από την τηλεοπτική σειρά του MEGA μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων για τον κρυφό γάμο του με τη Μαρίνα και για την απόπειρα απαγωγής της Μυρτάλης.

Πάντως, συγκλονιστικά θα είναι τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο επεισόδιο (Κυριακή 10/10, 21:00) της σειράς. Η Γη της Ελιάς spoiler: Στιγμές αγωνίας για την Μυρτάλη – Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος των Στεφανέων!

Γη της Ελιάς – Τάσος Ιορδανίδης: Αναλυτικά όσα είπε στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Αρχικά αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου στη Μαρίνα και τον κρυφό πολιτικό γάμο. «Η σχέση Μαρίνας και Μάνου θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και συγκρούσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Η Χάιδω και ο Ισίδωρος είναι δύο πολύ δυναμικοί χαρακτήρες. Δύο ήρωες που σέβονται και τιμούν τα ήθη και τα έθιμα της τοπικής κοινωνίας. Η μεν Χάιδω, καταρρακωμένη από τον χαμό της κόρης της και του άντρα της, ψάχνει τη γαλήνη μέσα από την εκδίκηση. Ο δε Ισίδωρος, σαν πατριάρχης πλεόντων Βρεττάκων, δεν θα ήθελε με τίποτα να σπιλωθεί το οικογενειακό όνομα. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία μάχη ανάμεσα στο παλιό και το νέο. Μία μάχη ανάμεσα στα ιδεώδη μιας παλαιότερης γενιάς και στις αντιλήψεις μιας πιο σύγχρονης κοινωνίας. Δεν θα σας αποκαλύψω τι μπορεί να εγείρουν οι δύο παράμετροι που μου θέσατε. Θα σας πω, όμως, ότι η σχέση Μαρίνας και Μάνου θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και συγκρούσεις».

Για το πως «λειτουργεί» η Χάιδω:

«Η Χάιδω λειτουργεί σαν πληγωμένο θηρίο και είναι πραγματικά επικίνδυνη. Πολλές ρομαντικές Και ερωτικές ιστορίες ανθίζουν μέσα στην επικινδυνότητα. Και στη λογοτεχνία και στη ζωή. Στις τέχνες, ένας απαγορευμένος έρωτας, για τον οποιοδήποτε λόγο, φέρει μία τραγικότητα και αυτό το στοιχείο προσδίδει στους ήρωες πάθος αλλά και τη γοητεία της αντίστασης. Η Μαρίνα και ο Μάνος αντιστέκονται απέναντι στο “πρέπει” και αφήνονται στο “θέλω”. Θέλουν να είναι μαζί κι ας καραδοκεί η απειλή μίας νέας βεντέτας».

Αναφορικά με τον Ισίδωρο που τους υποπτεύεται:

«Ο Ισίδωρος γνωρίζει πάρα πολύ καλά κάθε πτυχή του χαρακτήρα του Μάνου. Ένας άνθρωπος με εμπειρίες ζωής, με οξυδέρκεια και φύσει καχύποπτος, που θέλει να έχει πλήρη εποπτεία των συγγενικών του προσώπων και όχι μόνο. Σαφέστατα, πέρα από την επίσκεψη της Ιουλίας στο ανθοπωλείο, θα προσπαθήσει να κινήσει αυτός τα νήματα όπως επιθυμεί και να ανακαλύψει την αλήθεια».

Τέλος, για το εάν η απαγωγή της Μυρτάλης έχει να κάνει με συγγενικό πρόσωπο:

«Έρωτα, ανίκητε στη μάχη, ανίκητε σε κάθε μάχη, εσύ που κυριαρχείς όπου κι αν πατήσεις, κανείς δεν γλιτώνει από σένα, μήτε Θεός, μήτε θνητός… Αυτά έχω να σας πω…».

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Οι ενδείξεις από το trailer σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που κερδίζει τον 2ο αγώνα ασυλίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Κλειδωμένο Survivor spoiler για το ποιος είναι ο πρώτος παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Γυναίκα…

Media
Media: Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Ανατροπές φέρνει ο ΣΚΑΪ στην απογευματινή του ζώνη, καθώς το «Το ’χουμε» με τον Κώστα Τσουρό μπαίνει σε νέα πραγματικότητα, με δραστική μείωση διάρκειας που αλλάζει τα δεδομένα για την εκπομπή.

Media
Media: Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει νέο τηλεοπτικό άνοιγμα στην ψυχαγωγία, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να επιστρέφει στο κανάλι ως παρουσιαστής ενός φρέσκου τηλεπαιχνιδιού που μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμα.

Media
Media: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Σε τροχιά συζητήσεων με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Media
Media: Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Δύο χρόνια μετά, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος ετοιμάζονται για δυναμικό comeback στην ΕΡΤ με νέα σατιρική βραδινή εκπομπή.

Media
Media: Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Με νέες αφίξεις, κρίσιμες αποφάσεις και ανατροπές που επηρεάζουν άμεσα τις ισορροπίες, το Survivor ανεβάζει ξανά στροφές...

Media
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media