MEDIA

Γυναίκα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μου έκανε μπούλινγκ, ήθελε να με… θάψει ζωντανή»

Στην αποκάλυψη ότι συνάδελφος της έκανε μπούλινγκ κατά τη συνεργασία τους, προχώρησε η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου.
Γυναίκα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μου έκανε μπούλινγκ, ήθελε να με… θάψει ζωντανή»

Στην αποκάλυψη ότι ο Θανάσης Ευθυμιάδης της έκανε μπούλινγκ κατά τη συνεργασία τους, προχώρησε η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου.

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Μοίρου υποστήριξε πως ο Θανάσης Ευθυμιάδης της έκανε μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο γιατί όπως είπε η ίδια θεωρούσε πως θα του «έτρωγε» τη δόξα. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να κλαίει!

Η ηθοποιός οποία ζει στο Λος Άντζελες και έχει πάρει Oscar καλύτερης stand up comedy, σε πρόσφατη συνέντευξη της είπε πως αντιμετώπισε ένα περιστατικό στο Αρχιπέλαγος, καθώς όπως είπε «Έχασα επεισόδια εξ’ αιτίας του Θανάση Ευθυμιάδη».

«Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμό από συναδέλφους. Όταν κάποιος χρονοτριβεί στο γύρισμα έχει φύγει, έχει απολυθεί. Δεν μπορείς να το παίξεις ντίβα εκεί», δηλώνει, ενώ τονίζει ως δεν έχει δεχτεί κανενός είδους παρενόχληση στην καριέρα της στο εξωτερικό.

«Στο εσωτερικό είχα θέματα όχι στο εξωτερικό. Είχα ένα περιστατικό στην Ελλάδα στη σειρά Αρχιπέλαγος. Δυστυχώς είχαμε τον Θανάση Ευθυμιάδη και έχασα επεισόδια εξ αιτία του».

Και πρόσθεσε: «Μου έκανε bullying γιατί θεωρούσε πως του έτρωγα τη δόξα. Μίλησα στον σκηνοθέτη και ο Στράτος Μαρκίδης μου είπε ‘Είναι αφόρητη η κατάσταση, θα πρέπει να βγεις από μερικά επεισόδια’. Μου απαγόρευε να δίνω συνεντεύξεις, μου έλεγε ‘Μην διανοηθείς και εμφανιστείς’. Είχα πάθει τέτοιο σοκ, ειδικά μετά το ξύλο που είχα δεχτεί από τους μουσουλμάνους, όταν κάναμε τη σειρά στην Ξάνθη. Είχα και αυτόν τον άνθρωπο με αυτή την άρρωστη φιλοδοξία του με πίεζε», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Επίσης η Δέσποινα Μοίρου συμπλήρωσε: «Έκανε μαγκιές μόνο σε μένα που ήμουν νέα. Εγωπάθεια μεγάλη, εγώ δεν είχα καν σκηνές μαζί του. Είχα πάει καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη και έπαιρνε τους παραγωγούς και τους έκανε παράπονα γιατί πήγα και εκείνοι μου τα λέγανε. Αν μπορούσε να με θάψει ζωντανή θα το έκανε. Ενώ με έδιωξε και από τη σειρά με αυτόν τον τρόπο απαιτούσε να του ζητήσω συγνώμη ήμουν σε ένα καμαρίνι και με έπιασαν τα κλάματα».

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Media: GNTM spoiler 5/12 – Ποιος φεύγει σήμερα; Ο αδύναμος κρίκος και το… παραπλανητικό preview

GNTM spoiler 5/12 – Ποιος φεύγει σήμερα; Ο αδύναμος κρίκος και το… παραπλανητικό preview

Το GNTM 2025 μπαίνει σε καθοριστική φάση και το σημερινό επεισόδιο της Παρασκευής (6/12) μοιάζει έτοιμο να φέρει νέα ανατροπή.

Media
Media: Grand Hotel – ΑΝΤ1: Η Μελίνα παραδίδεται στον έρωτα – Ο Πέτρος ξεσκεπάζει τη μεγαλύτερη παγίδα

Grand Hotel – ΑΝΤ1: Η Μελίνα παραδίδεται στον έρωτα – Ο Πέτρος ξεσκεπάζει τη μεγαλύτερη παγίδα

Στο Grand Hotel τίποτα δεν μένει κρυφό. Η Μελίνα κάνει το πιο τολμηρό βήμα προς τον Χαραλάμπη, την ώρα που ο Πέτρος βυθίζεται σε μια επικίνδυνη έρευνα

Media
Media: Τρομεροί Γονείς: Η Ναταλία εξερράγη – Ο καβγάς για έναν σκύλο που τινάζει το σπίτι στον αέρα!

Τρομεροί Γονείς: Η Ναταλία εξερράγη – Ο καβγάς για έναν σκύλο που τινάζει το σπίτι στον αέρα!

Η οικογενειακή ηρεμία στους Τρομερούς Γονείς τινάζεται στον αέρα, όταν η Ναταλία αντιδρά έντονα στην ιδέα του σκύλου στο σπίτι

Media
Media: Το παιδί: Ραγδαίες εξελίξεις – Ο Γερμανός στριμώχνει τη Μίνα, αγωνία για την Ιρίνα

Το παιδί: Ραγδαίες εξελίξεις – Ο Γερμανός στριμώχνει τη Μίνα, αγωνία για την Ιρίνα

αγωνία κορυφώνεται στα νέα επεισόδια της σειράς Το παιδί, καθώς ο Γερμανός αρχίζει να στρέφει έντονες υποψίες προς τη Μίνα, ενώ η Αρετή αποκαλύπτει ότι η μικρή Ιρίνα...

Media
Media: Δικαστής επόμενα επεισόδια : Ο δικαστής φορτώνει το τροχαίο στον Τάσο – Η ανατροπή που τινάζει την υπόθεση στον αέρα

Δικαστής επόμενα επεισόδια : Ο δικαστής φορτώνει το τροχαίο στον Τάσο – Η ανατροπή που τινάζει την υπόθεση στον αέρα

Η έρευνα για το μοιραίο τροχαίο παίρνει επικίνδυνη τροπή, καθώς ο δικαστής επιχειρεί να αποδώσει την ευθύνη στον Τάσο, την ίδια στιγμή που ο Άλκης καταρρέει ψυχολογικά

Media
Media: Μια νύχτα μόνο: Η φωτογραφία που βάζει φωτιά σε σχέσεις και οικογένειες

Μια νύχτα μόνο: Η φωτογραφία που βάζει φωτιά σε σχέσεις και οικογένειες

Η τρυφερή φωτογραφία του Οδυσσέα και της Αρετής κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πυροδοτεί αντιδράσεις.

Media
Media: Αυτό το ματς Champions League θα δείξει το MEGA την Τετάρτη

Αυτό το ματς Champions League θα δείξει το MEGA την Τετάρτη

Η δράση του UEFA Champions League συνεχίζεται δυναμικά στο MEGA! Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, στις 22:00, το MEGA μεταδίδει ζωντανά από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τη σπουδαία αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, μια κρίσιμη μάχη για την οκτάδα που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Οι δύο κορυφαίες ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στο UEFA Champions...

Media
Media: Γιώργος Νταλάρας & Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Θα Μιλήσουν Άλλοι»

Γιώργος Νταλάρας & Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Θα Μιλήσουν Άλλοι»

Digital single & Music video από το Ogdoo Music Group - Μουσική: Μίλτος Πασχαλίδης, Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου

Media