MEDIA

Γιώργος Αμούτζας: Έτσι μου πήραν τον ρόλο μέσα από τα χέρια στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες στη 2η σεζόν.
Γιώργος Αμούτζας: Έτσι μου πήραν τον ρόλο μέσα από τα χέρια στις Άγριες Μέλισσες

Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε χτες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The tonight show» στον ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής νεαρός ηθοποιός έχει γίνει ευρέως γνωστός φέτος μέσω της σειράς «Σασμός» του Alpha, η οποία σαρώνει στις προτιμήσεις του κοινού και έχει συνεχώς υψηλή τηλεθέαση. Στη σειρά ο Αμούτζας υποδύεται το Νικηφόρο.

Καλεσμένος λοιπόν στη χτεσινή εκπομπή, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πριν την μεγάλη επιτυχία με το Σασμό βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει και να συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα είχε περάσει από 5 οντισιόν και ήταν ένα βήμα πριν τις υπογραφές για συμμετοχή στο 2ο κύκλο της σειράς, αλλά τελικά ο ρόλος δόθηκε σε άλλον ηθοποιό.

Το γεγονός αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχαν για το πως στεναχωριούνται κάποιοι όταν χάνουν ένα ρόλο.

Ο Γιώργος Αμούτζας τόνισε ότι αυτό είναι ένα ελληνικό φαινόμενο, το να ρίχνουμε γενικά την ευθύνη για μια αποτυχία μας στους άλλους και να ψάχνουμε τι φταίει αντί να αναγνωρίζουμε ότι κάποιος άλλος ίσως ήταν καλύτερος από εμάς και ότι ίσως ευθυνόμαστε εμείς.

«Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ αλλά δυστυχώς δεν έκατσε και δεν έγινε. Τον πήρε κάποιος άλλος κι αναγνωρίζω πως αυτός που πήρε την θέση μου είναι πολύ καλός.

Ας πούμε σε μένα έχει συμβεί σε εμένα αυτό. Έχω χάσει ρόλο που έκανα 5 οντισιόν. Ήμουν με τον στυλό στο χέρι για να υπογράψω για την δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. Τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό.»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τις Άγριες Μέλισσες και όταν είδε τον ηθοποιό που του πήρε το ρόλο μέσα από τα χέρια είπε ότι «είναι πολύ καλός και μπράβο του».

«Μεγάλο μέρος από αυτό που είπα πριν οφείλεται στην παιδεία. Εγώ το έχω πει και θα το ξαναπώ ότι με στενοχωρεί να ακούω αυτή τη τόσο βαρετή καραμέλα ότι “α εντάξει δε πήραν εμένα γιατί ο Γιώργος είχε κονέ και άμα είχα και γω κονέ θα σας έλεγα εγω”. Είναι πολύ κουραστικό. Και εγώ έχω χάσει ρόλους και στεναχωρήθηκα αλλά αναγνώρισα ποιο ήταν το λάθος μου.» συμπλήρωσε ο νεαρός ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Προσθήκες ετοιμαζόμαστε να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ποιες είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Media
Media: Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Η καθημερινή σειρά Να μ’ αγαπάς ολοκληρώνει τον κύκλο της το καλοκαίρι, με τον Alpha να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία, ποντάροντας σε νέα δραματική παραγωγή με στοιχεία μυστηρίου.

Media
Media: Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Με θετικό πρόσημο μπήκε το 2026 για την τηλεοπτική διαφήμιση, όμως πίσω από την ήπια άνοδο των αριθμών κρύβονται καθυστερήσεις, επιφυλάξεις και ένα περιβάλλον που παραμένει εύθραυστο.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!!  Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!! Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Πολύ διαφωτιστικό το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, σε ότι αφορά την Αναστασία και τις νέες προσθήκες.

Media
Media: Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Κομβικές αποφάσεις για την ελληνική μυθοπλασία παίρνει το ΕΚΚΟΜΕΔ, δίνοντας το πράσινο φως σε νέες σειρές που εξασφαλίζουν επιδότηση και μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Επιβεβαιώνονται οι προσθήκες στο Survivor και θα δούμε σίγουρα κάποιες την ερχόμενη Κυριακή. Ποιος παίκτης μπαίνει σίγουρα…

Media