MEDIA

GNTM 3: Ίριδα για Ζεν: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»

Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους 20 φετινούς διαγωνιζόμενους. Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, περνούν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες. Σύντομα οι διαγωνιζόμενοι θα καταλάβουν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε...
GNTM 3: Ίριδα για Ζεν: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»

Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους 20 φετινούς διαγωνιζόμενους. Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, περνούν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Σύντομα οι διαγωνιζόμενοι θα καταλάβουν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε σημαίνει διακοπές. Κι αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το καταδρομικό ξύπνημα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον coach Γιώργο Καράβα, υπενθυμίζει στα μοντέλα πως το GNTM 3 απαιτεί από αυτούς ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Οι δυο τους μπήκαν στο σπίτι ξημερώματα κρατώντας κατσαρόλες και κουτάλες για να ξυπνήσουν τα παιδιά υπό τους ήχους των σκευών!

Η Ίριδα με επικριτικό ύφος σχολίασε για τη Ζενεβιέβ: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε;».

 

#Tags

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Alpha: Πρώτος παντού – Πώς έκλεισε στην κορυφή τον Ιανουάριο και όλη τη σεζόν

Alpha: Πρώτος παντού – Πώς έκλεισε στην κορυφή τον Ιανουάριο και όλη τη σεζόν

Όχι για έναν μήνα, αλλά με διάρκεια και συνέπεια. Ο Alpha έκλεισε πρώτος τόσο τον Ιανουάριο όσο και ολόκληρη τη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η πρωτιά του δεν είναι συγκυριακή.

Media
Media: Survivor spoiler 2/2 : Φεύγει κι άλλος παίκτης!

Survivor spoiler 2/2 : Φεύγει κι άλλος παίκτης!

Μια απρόσμενη αποχώρηση φέρνει τα πάνω κάτω στο Survivor, με τις ισορροπίες να αλλάζουν δραματικά και τις ανατροπές να κορυφώνονται στο αποψινό επεισόδιο.

Media
Media: MEGA – Τηλεθέαση: Κανείς δεν το κουνά από την κορυφή της ενημέρωσης – Πρώτο και τον Ιανουάριο 2026

MEGA – Τηλεθέαση: Κανείς δεν το κουνά από την κορυφή της ενημέρωσης – Πρώτο και τον Ιανουάριο 2026

Την απόλυτη κυριαρχία του στην ενημέρωση επιβεβαίωσε το MEGA και τον Ιανουάριο του 2026, αφήνοντας τον ανταγωνισμό πίσω σε όλες τις βασικές ενημερωτικές ζώνες.

Media
Media: Sing for Greece 2026 – Eurovision: Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στους ημιτελικούς και τον τελικό

Sing for Greece 2026 – Eurovision: Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στους ημιτελικούς και τον τελικό

Τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δύο special εμφανίσεις ανεβάζουν τον πήχη στο Sing for Greece 2026, που έρχεται στην ΕΡΤ με τρεις βραδιές γεμάτες Eurovision παλμό, μουσικές εκπλήξεις και έντονα συναισθήματα.

Media
Media: Survivor 2/2 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Survivor 2/2 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Λίγα πράγματα μπορούμε να αντιληφθούμε από το trailer για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor

Media
Media: MEGA: Πρωτιές στην τηλεθέαση και τον Ιανουάριο – Σταθερά στην κορυφή πριν τις μεγάλες πρεμιέρες

MEGA: Πρωτιές στην τηλεθέαση και τον Ιανουάριο – Σταθερά στην κορυφή πριν τις μεγάλες πρεμιέρες

Με πρωτιές στην τηλεθέαση ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο το MEGA, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του στην prime time και στην ενημέρωση, πριν ακόμη κάνουν πρεμιέρα όλα τα νέα προγράμματα του δεύτερου μισού της σεζόν.

Media
Media: Πότε επιστρέφει ο Εκατομμυριούχος στον ΑΝΤ1 – Η ημερομηνία και οι αλλαγές

Πότε επιστρέφει ο Εκατομμυριούχος στον ΑΝΤ1 – Η ημερομηνία και οι αλλαγές

Το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια και ειδικές εκδόσεις που ανεβάζουν την ένταση.

Media
Media: Αθλητικές εκπομπές: Η Σούπερ Μπάλα Live προσπέρασε τη Monobala στο γενικό σύνολο

Αθλητικές εκπομπές: Η Σούπερ Μπάλα Live προσπέρασε τη Monobala στο γενικό σύνολο

Αλλαγή ισορροπιών καταγράφεται στη μάχη των αθλητικών εκπομπών της Κυριακής, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να περνά μπροστά στο γενικό σύνολο, ενώ οι υπόλοιποι μένουν χαμηλά.

Media
Media: Τηλεθέαση: Σταθερά ψηλά το Survivor τις Κυριακές, ακόμη και με τον «σίφουνα» Σόι σου

Τηλεθέαση: Σταθερά ψηλά το Survivor τις Κυριακές, ακόμη και με τον «σίφουνα» Σόι σου

Μπορεί το Σόι σου να κυριάρχησε στην prime time της Κυριακής, όμως το Survivor έδειξε για ακόμη μία φορά ότι παραμένει σταθερά ψηλά στην τηλεθέαση, ακόμα και απέναντι σε πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.

Media