MEDIA

GNTM: Κάτια και Άννα-Μαρία «μοιράζονται» το έπαθλό τους (pic)

Δείτε το εξώφυλλο
GNTM: Κάτια και Άννα-Μαρία «μοιράζονται» το έπαθλό τους (pic)

GNTM: Ο τελευταίος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και ανέδειξε δύο νικήτριες: την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα-Μαρία Ηλιάδου.

Ο λόγος που ο αριθμός βγήκε… ζυγός ήταν ότι «έπεσε» το σύστημα, με αποτέλεσμα η παραγωγή να προβεί στη σχετική απόφαση περί ισοπαλίας.

Ο τίτλος του GNTM συνοδευόταν από έπαθλο 50.000 ευρώ, μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο και εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro.

Ιδού η ξεκάθαρη… μοιρασιά που προκύπτει από το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου:

Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το περιοδικό μέσω της ιστοσελίδας του, οι δύο κοπέλες “μοιράστηκαν” το εξώφυλλο του Madame Figaro Απριλίου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Η Μεγάλη Χίμαιρα: Σαρώνει στο ERTFLIX και οδηγείται σε συγκλονιστικό φινάλε

Η Μεγάλη Χίμαιρα: Σαρώνει στο ERTFLIX και οδηγείται σε συγκλονιστικό φινάλε

Ασταμάτητη είναι η πορεία της σειράς Η Μεγάλη Χίμαιρα, που καταγράφει εντυπωσιακά νούμερα στο ERTFLIX και ετοιμάζεται για ένα φινάλε γεμάτο ένταση και δραματικές αποκαλύψεις.

Media
Media: Survivor spoiler 27/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία – Αυτή βγαίνει υποψήφια

Survivor spoiler 27/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία – Αυτή βγαίνει υποψήφια

Στο επεισόδιο της Τρίτης έχουμε την 3η ασυλία και την τελευταία υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Τι περιμένουμε…

Media
Media: Survivor spoiler 27/1  αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός φεύγει από το παιχνίδι

Survivor spoiler 27/1 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός φεύγει από το παιχνίδι

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για το Survivor και παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Media
Media: Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Η κωμική σειρά Έχω παιδιά επιστρέφει στο MEGA με διπλό επεισόδιο και οι ήρωες που αγαπήσαμε μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν με νέες ισορροπίες, περισσότερη καθημερινή τρέλα και ακόμα πιο αναγνωρίσιμες καταστάσεις.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Θα έχουμε παίκτη που αποχωρεί από το Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης; Τι έδειξε ο ΣΚΑΪ…

Media
Media: Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Αυτή τη φορά δεν πρόσφερε και πολλά το trailer σε ότι έχει να κάνει με το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Media
Media: Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος & Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - Το τραγούδι & το Music Video κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

Media
Media: Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, με το Survivor να ακολουθεί από κοντά, δείχνοντας πως παραμένει ανθεκτικό στον έντονο ανταγωνισμό της prime time.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026.

Media