Hotel Elvira: Πρεμιέρα απόψε – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδια της σειράς του MEGA!
Όλα έτοιμα για τη νέα κωμική σειρά του MEGA!
Το Hotel Elvira κάνει πρεμιέρα απόψε στο MEGA και υπόσχεται να μας ταξιδέψει ξανά στο καλοκαίρι, αν και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο, με το κρύο να αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του.
Απόψε και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00, η νέα αυτή κωμωδία του «Μεγάλου Καναλιού» ανοίγει τις πόρτες της, γεμάτη ήλιο, θάλασσα, έρωτες και ελληνικές αναποδιές.
Στο επίκεντρο βρίσκεται η Ελβίρα, μια γυναίκα αποφασισμένη να σώσει το πατρικό της ξενοδοχείο από τα χρέη και να κρατήσει ζωντανό το όραμα του πατέρα της για εναλλακτικό τουρισμό.
Όλα, όμως, αλλάζουν όταν στο νησί καταφθάνει ο Χάρι, ένας γοητευτικός αλλά μυστηριώδης επενδυτής που δείχνει πρόθυμος να τη βοηθήσει, με αντάλλαγμα το μισό ξενοδοχείο.
Στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Εγώ και συ μαζί», η Ελβίρα παρουσιάζεται πολύ πιεσμένη οικονομικά, θέλοντας να σώσει το ξενοδοχείο του πατέρας της και γι’ αυτό εργάζεται στο ξενοδοχείο του ισχυρού Παντελή Δρόσου, του «Άρχοντα του Τουρισμού».
Στο πλευρό της τους δυο πιστούς της φίλους: τον λογιστή Φίλιππο και τη social media manager Ντίνα, που παρά την καλή τους θέληση είναι κι εκείνοι είναι εγκλωβισμένοι στο «σύστημα» του Δρόσου.
The Voice of Greece: Διπλή πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης – Εκτοξεύτηκαν τα Blind Auditions