Οι Απαράδεκτοι»: Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση των Φιλιππίδη, Χαϊκάλη στο εορταστικό επεισόδιο και σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά.

Ακόμη και σήμερα, 30 χρόνια μετά η σειρά «Οι Απαράδεκτοι» μπορούν και αλλάζουν τις ισορροπίες στο τηλεοπτικό «τοπίο».

Ήταν τόσο καλό το σήριαλ «Οι Απαράδεκτοι» ή τα σημερινά προγράμματα κινούνται σε κατώτερο επίπεδο εκείνα παλαιότερων ετών; Ένας συνδυασμός και των δύο αν δει κανείς τα νούμερα τηλεθέασης που κάνουν σειρές που παίζονταν πριν 20 και 30 χρόνια. Οπως ακριβώς «Οι Απαράδεκτοι» της Δήμητρας Παπαδοπούλου που την παραμονή Πρωτοχρονιάς παίχθηκε στο Mega Channel ήταν το δεύτερο πρόγραμμα στην προτίμηση του κοινού όσον αφορά την τηλεθέαση.

Παράλληλα «Οι Απαράδεκτοι» έγιναν τρεντ στο Twitter, με το πιστό κοινό που έχουν εδώ και δεκαετίας να τονίζει ότι το εορταστικό επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (1/1) ήταν σαφώς ανώτερο από τα περισσότερο «φρέσκα» προγράμματα που έπαιξαν τα κανάλια τις μέρες των γιορτών.

Χαρακτηριστική μία ανάρτηση ενός χρήστη που έγραψε «χαζομάρα τους που δεν το έβαλαν χθες απέναντι στο φιάσκο του Ρουβά», εννοώντας το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων με τον Ρουβά το βράδυ της Παρασκευής (31/12) κατά την αλλαγή του χρόνου, που δέχθηκε έντονη κριτική λόγω του υψηλού κόστους.

Παράλληλα άλλοι στέκονταν στην παρουσία που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο εορταστικό επεισόδιο των «Απαράδεκτων» καθώς όπως ξέρουμε τα κανάλια είχαν αποφασίσει από κοινού να μην παίζουν πλέον σειρές με τον συγκεκριμένο ηθοποιό μετά τις καταγγελίες στο πρόσωπό του.

Έτσι υπήρχαν οι χρήστες του διαδικτύου που ασκούσαν κριτική στη λογική «γιατί δεν κόπηκαν οι συγκεκριμένες σκηνές με τον Φιλιππίδη» και άλλοι που υπεράμυνονταν το γεγονός ότι το εορταστικό επεισόδιο «Οι Απαράδεκτοι – Μια Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά» έπαιξε αυτούσιο.

Κάποιος άλλος χρήστης έριξε το… καρφάκι του προς το J2US που παρότι έκανε φινάλε για τη σεζόν, δεν τον «συγκίνησε» ιδιαίτερα: «Όσα δώρα και να δώσεις Κοκλώνη απόψε #OiAparadektoi διδάσκουν για άλλη μια φορά ποιοτική τηλεόραση».

Οι Απαράδεκτοι: Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια

Οι Απαράδεκτοι»: Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση των Φιλιππίδη, Χαϊκάλη στο εορταστικό επεισόδιο και σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά. Οι Απαράδεκτοι»: Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση των Φιλιππίδη, Χαϊκάλη στο εορταστικό επεισόδιο και σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά. Οι Απαράδεκτοι»: Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση των Φιλιππίδη, Χαϊκάλη στο εορταστικό επεισόδιο και σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά. Οι Απαράδεκτοι»: Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση των Φιλιππίδη, Χαϊκάλη στο εορταστικό επεισόδιο και σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά. Οι Απαράδεκτοι»: Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση των Φιλιππίδη, Χαϊκάλη στο εορταστικό επεισόδιο και σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά.