Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή η Αθηνά – Τα φτιάχνουν επίσημα Στέφανος με Βασιλική
Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς»
Σαρωτικές εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς» του MEGA, που έρχεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή και η Αθηνά βρίσκεται στο επίκεντρο.
Συγκεκριμένα θα δούμε, ότι η πρωταγωνίστριά μας μπαίνει στη φυλακή, προκαλώντας σοκ σε όσους βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ η Μαρίνα, που ζει δίπλα της όλη αυτή την πορεία, αγωνιά για την αγαπημένη της φίλη και δεν ξέρει πώς να τη βοηθήσει.
Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας δείχνει πιο κοντά από ποτέ στην Αθηνά, αφού της προτείνει να αφήσει πίσω της τα πάντα και να μετακομίσει μαζί του στις Βρυξέλλες. Η πρότασή του, όμως, βρίσκει την Αθηνά διστακτική, καθώς η σκέψη της είναι γεμάτη με την οικογένεια και τα προβλήματα που αφήνει πίσω.
Παράλληλα, ο Στέφανος και η Βασιλική αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να γίνουν ζευγάρι επίσημα. Οι δυο τους δεν θέλουν να κρύβονται άλλο και επιλέγουν να ζήσουν ανοιχτά τη σχέση τους. Αυτή η απόφαση φέρνει νέα δεδομένα, αλλά και αντιδράσεις από όσους δεν αποδέχονται εύκολα αυτή την ένωση.
Η αλήθεια γύρω από τη Μαλένα συνεχίζει να ταράζει τις ισορροπίες, ενώ το μυστικό για την καταγωγή της έρχεται όλο και πιο κοντά στο φως. Όλοι οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τις ζωές τους.