MEDIA

Η γη της ελιάς: «Τέλος» από το MEGA – Αυτή η σειρά μπαίνει στη θέση της

Δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς»
Η γη της ελιάς: «Τέλος» από το MEGA – Αυτή η σειρά μπαίνει στη θέση της

Η Γη της Ελιάς: Η σειρά της Βάνας Δημητρίου σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου, που προβάλλεται στο MEGA, έχει καταφέρει να κατακτήσει τους τηλεθεατές!

Μάλιστα, θεωρείται τεράστια επιτυχία το γεγονός ότι είναι μία σειρά που προβάλλεται και την Κυριακή! Για την ακρίβεια, τη δραματική σειρά που διαδραματίζεται στη Μάνη, την παρακολουθούμε μέχρι σήμερα, από την Κυριακή έως την Πέμπτη.

Ωστόσο αυτό άλλαξε και πλέον προβάλλεται όλες τις μέρες εκτός από Σάββατο. Όμως πλέον και ενόψει εορτών, πάλι γίνονται αλλαγές αφού η σειρά πλέον σταματά να προβάλλεται.

Η αρχική πρόταση που έπεσε στο τραπέζι θέλει τα κανάλια να «κατεβάζουν ρολά» σε σειρές ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια έως τις 23 Δεκεμβρίου και να επανέρχονται με νέα επεισόδια στις 23 Ιανουαρίου!

Εξαιρούνται τα εορταστικά προγράμματα, καθώς στην καρδιά των εορτών -παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς θα μεταδοθούν ο ημιτελικός και ο τελικός του Just The 2 of Us στον Alpha.

Την ίδια στιγμή, ο ΣΚΑΪ, που απέχει από τις συζητήσεις σχεδιάζει την ακριβώς αντίστροφη πορεία: να λανσάρει το «Survivor All Star» γύρω στις 20 Δεκεμβρίου, με την ελπίδα να πάρει ρεβάνς ή έστω λίγο από τα ποσοστά του πίσω στη μάχη της prime time, όσο οι υπόλοιποι σταθμοί θα βρίσκονται σε «αγρανάπαυση».

Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να πτοεί τα υπόλοιπα κανάλια που φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο σχέδιο της «παύσης εργασιών». Κάποιοι, πάντως, εκφράζουν την άποψη ότι πρέπει να μειωθεί κατά μία εβδομάδα το μακρύ «ημίχρονο».

Έτσι, το επικρατέστερο σενάριο είναι η μάχη της prime time να διακοπεί στις 23 Δεκεμβρίου και να ξεκινήσει με κοινό σημείο αφετηρίας για τον ΑΝΤΙ, τον Alpha, το Star και το Mega τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Το Sυrvivοr, μετά από τρεις εβδομάδες που Θα «παίζει» μόνο του, θα βρεθεί αντιμέτωπο με την επαναφορά του «Σασμού» και του «Αυτή η νύχτα μένει» (Alpha), της «Γης της ελιάς» και του «Μαύρου ρόδου» (Mega), καθώς και του «Masterchef» στο Star.

Ας επιστρέψουμε όμως στη σειρά της Βάνας Δημητρίου η οποία σταματάει για Χριστούγεννα. Ποια σειρά όμως πρόκειται να την αντικαταστήσει;

Η καθημερινή δραματική σειρά τελειώνει για το 2022 και την αντικαθιστά η σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου που είχε σπάσει ταμεία όταν είχε προβληθεί! Μιλάμε φυσικά για την καταπληκτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου»!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Πηγή: mediatime.gr

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Ανατροπές φέρνει ο ΣΚΑΪ στην απογευματινή του ζώνη, καθώς το «Το ’χουμε» με τον Κώστα Τσουρό μπαίνει σε νέα πραγματικότητα, με δραστική μείωση διάρκειας που αλλάζει τα δεδομένα για την εκπομπή.

Media
Media: Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει νέο τηλεοπτικό άνοιγμα στην ψυχαγωγία, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να επιστρέφει στο κανάλι ως παρουσιαστής ενός φρέσκου τηλεπαιχνιδιού που μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμα.

Media
Media: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Σε τροχιά συζητήσεων με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Media
Media: Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Δύο χρόνια μετά, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος ετοιμάζονται για δυναμικό comeback στην ΕΡΤ με νέα σατιρική βραδινή εκπομπή.

Media
Media: Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Με νέες αφίξεις, κρίσιμες αποφάσεις και ανατροπές που επηρεάζουν άμεσα τις ισορροπίες, το Survivor ανεβάζει ξανά στροφές...

Media
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media
Media: Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Σε φάση διερευνητικών επαφών με τη Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται το Star, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media