MEDIA

Η παραλία: Ο Δημητρός μιλάει με τη Σοφί και τον Μανώλη για την σχέση τους

Ο Δημητρός σε πρώτο πλάνο στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Παραλία».
Η παραλία: Ο Δημητρός μιλάει με τη Σοφί και τον Μανώλη για την σχέση τους

Ο Δημητρός αναλαμβάνει ρόλο-κλειδί σε μια από τις πιο λεπτές καταστάσεις, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Παραλία» της ΕΡΤ. Σε μια συνάντηση με τη Σοφί και τον Μανώλη, ο Δημητρός αντιμετωπίζει την αλήθεια της σχέσης τους με ψυχραιμία και ωριμότητα.

Δείχνει να κατανοεί τα συναισθήματά τους, παρότι η κατάσταση είναι περίπλοκη και εύθραυστη. Η στάση του εκπλήσσει θετικά, καθώς επιλέγει να λειτουργήσει με καθαρό μυαλό και σεβασμό.

Την ίδια ώρα, το χωριό ταράζεται από έντονες εξελίξεις. Η Μαρία αναλαμβάνει να οργανώσει έρευνες στο καφενείο με στόχο να ξεκαθαρίσει επιτέλους η υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Η συνέχεια ΕΔΩ!

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Μια νύχτα μόνο: Ο Σταύρος μαθαίνει το σοκαριστικό μυστικό της Αρετής και κάνει πίσω

Μια νύχτα μόνο: Ο Σταύρος μαθαίνει το σοκαριστικό μυστικό της Αρετής και κάνει πίσω

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μια νύχτα μόνο, ο Σταύρος ανακαλύπτει ότι ο Οδυσσέας πλήρωσε την Αρετή για να κοιμηθεί μαζί του, μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα.

Media
Media: Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Η απουσία της Ασπασίας φέρνει τον Σταύρο και τη Δέσποινα πιο κοντά από ποτέ, με μια στιγμή αδυναμίας να οδηγεί σε εξελίξεις που θα έχουν συνέπειες στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 5/2 : Νέα αποχώρηση σοκ στους Αθηναίους – Γιατί έφυγε ο Γιώργος Τσουκαλάς – Εκεί θα πάει ο αδερφός του Gio!

Survivor 5/2 : Νέα αποχώρηση σοκ στους Αθηναίους – Γιατί έφυγε ο Γιώργος Τσουκαλάς – Εκεί θα πάει ο αδερφός του Gio!

Ακόμα έναν παίκτη έχασαν οι Αθηναίοι, αλλά την Κυριακή έρχονται ενισχύσεις και ο αδερφός του Gio

Media
Media: Από την ΕΡΤ3 στο MEGA: Το ντοκιμαντέρ που μπαίνει prime time και αλλάζει δεδομένα

Από την ΕΡΤ3 στο MEGA: Το ντοκιμαντέρ που μπαίνει prime time και αλλάζει δεδομένα

Από τη δημόσια τηλεόραση στο MEGA περνά ένα ντοκιμαντέρ που ξεχώρισε για τη θεματολογία και τη ματιά του, αποκτώντας πλέον θέση σε ζώνη υψηλού ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα του σταθμού.

Media
Media: Πρωτοσέλιδο Sportime (5/2) : Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Πρωτοσέλιδο Sportime (5/2) : Κυρίαρχος παντού ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Σε τρομερή κατάσταση ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, κυριαρχεί του Παναθηναϊκού και το έδειξε και στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Media
Media: Eurovision 2026: Σε φουλ ρυθμούς η ΕΡΤ για ημιτελικούς και τελικό

Eurovision 2026: Σε φουλ ρυθμούς η ΕΡΤ για ημιτελικούς και τελικό

Σε φάση εντατικής προετοιμασίας βρίσκεται η ΕΡΤ για τους δύο ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, με αυστηρούς κανόνες στη σκηνική παρουσίαση.

Media
Media: Porto Leone επόμενα επεισόδια: Η Γαλήνη με όπλο εναντίον της Αλεξάνδρας

Porto Leone επόμενα επεισόδια: Η Γαλήνη με όπλο εναντίον της Αλεξάνδρας

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Porto Leone στον Alpha, με τη Γαλήνη να φτάνει στα άκρα και την Αλεξάνδρα να κινδυνεύει σοβαρά.

Media