MEDIA

Η σκηνή των «Απαράδεκτων» που δεν προβλήθηκε ποτέ – και ο λόγος σοκάρει!

Ήταν το επεισόδιο που όλοι περίμεναν, αλλά τελικά... δεν το είδε κανείς! Οι «Απαράδεκτοι» είχαν γυρίσει μια σκηνή που προκάλεσε ένταση ακόμα και μέσα στην ΕΡΤ. Και ο μικρός Δημητράκης βρέθηκε στο κέντρο της θύελλας.
Η σκηνή των «Απαράδεκτων» που δεν προβλήθηκε ποτέ – και ο λόγος σοκάρει!

Μπορεί οι «Απαράδεκτοι» να θεωρούνται μια από τις πιο λατρεμένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο ακόμα και αυτή η cult παραγωγή είχε τα παρασκήνιά της – και μάλιστα έντονα!

Μια σκηνή που δεν προβλήθηκε ποτέ, αφορούσε τον μικρό Δημητράκη (τον γιο της Ρένιας), ο οποίος εμφανιζόταν σε ένα χιουμοριστικό σκετσάκι να μιμείται τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη… με έναν τρόπο που κάποιοι χαρακτήρισαν «ανεπίτρεπτο» για την ηλικία του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της εποχής, η σκηνή είχε γυριστεί κανονικά, η Ελένη Ράντου γέλαγε μέχρι δακρύων, ενώ ο Βλάσσης Μπονάτσος φώναζε «πάμε ξανά, είναι θεός!». Όμως, όταν έφτασε στο μοντάζ, η τότε διοίκηση της ΕΡΤ φέρεται να ζήτησε την αφαίρεσή της. Ο λόγος; Ο φόβος για πολιτικό θόρυβο αλλά και η «ηθική» διάσταση του να εμπλέκουν ένα παιδί σε σατιρικό σχόλιο για εν ενεργεία πολιτικό.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως λένε, ήταν έξαλλος και ήθελε να βγει το επεισόδιο όπως ήταν. Η σκηνή όμως τελικά κόπηκε, και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο θρυλικά χαμένα κομμάτια της σειράς.

Ακόμα και σήμερα, φανατικοί ψάχνουν το επεισόδιο σε παλιές VHS ή ανέκδοτα αρχεία της ΕΡΤ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βγει ποτέ στη δημοσιότητα – και η ύπαρξή του παραμένει αντικείμενο συζητήσεων ανάμεσα στους λάτρεις της σειράς.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Θανάσης Πάτρας: Από τον ANT1 τελικά στον ΣΚΑΪ – Η πρόταση του OPEN που δεν προχώρησε

Θανάσης Πάτρας: Από τον ANT1 τελικά στον ΣΚΑΪ – Η πρόταση του OPEN που δεν προχώρησε

Μπορεί να ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με το OPEN, όμως τελικά ο Θανάσης Πάτρας φαίνεται να αλλάζει ρότα και να… δένει στο λιμάνι του ΣΚΑΪ!

Media
Media: Χρήστος Φερεντίνος: Τελικά τους κατάφερε στον ΣΚΑΪ

Χρήστος Φερεντίνος: Τελικά τους κατάφερε στον ΣΚΑΪ

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι «The Wall» επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τον Χρήστο Φερεντίνο να παραμένει στη θέση του παρουσιαστή.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 15 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 15 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 15 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Κατερίνα Καινούργιου: Μόνο ένας θα μείνει στο πλευρό της – Τέλος όλοι οι βασικοί συντελεστές

Κατερίνα Καινούργιου: Μόνο ένας θα μείνει στο πλευρό της – Τέλος όλοι οι βασικοί συντελεστές

Ριζικές αλλαγές στη «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να συνεχίζει κανονικά αλλά όλους τους βασικούς συντελεστές να αποχωρούν, εκτός από ένα πρόσωπο-κλειδί.

Media
Media: Σπύρος Σούλης – Ζέτα Μακρυπούλια: Οι νέες εκπομπές έκπληξη στον ANT1

Σπύρος Σούλης – Ζέτα Μακρυπούλια: Οι νέες εκπομπές έκπληξη στον ANT1

Ένα ανανεωμένο ψυχαγωγικό μενού ετοιμάζει ο ANT1, με τον Σπύρο Σούλη και τη Ζέτα Μακρυπούλια να πρωταγωνιστούν σε εκπομπές-έκπληξη για τη νέα σεζόν.

Media
Media: Ο λόγος που ο Γιώργος Λιάγκας δεν κάνει διακοπές μαζί με τη Μαρία Αντωνά

Ο λόγος που ο Γιώργος Λιάγκας δεν κάνει διακοπές μαζί με τη Μαρία Αντωνά

Δεν τους χώρισε κάτι… αλλά τους χώρισε το πρόγραμμα! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά φέτος θα κάνουν διακοπές χωριστά, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι απαιτητικές και για τους δύο.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Wedding Crashers – Black Hawk Down: Οι ταινίες-έκπληξη που σκαρφάλωσαν στο top 20

Wedding Crashers – Black Hawk Down: Οι ταινίες-έκπληξη που σκαρφάλωσαν στο top 20

Σύμφωνα με αναφορές, τίτλοι όπως τα Wedding Crashers και Black Hawk Down βρέθηκαν ξαφνικά στο top 20 των charts streaming

Media