MEDIA

J2US: «Αμόκ» στο Twitter με το πλατινέ μαλλί της Στικούδη: «Κατερίνα είσαι σαν» (vid)

«Φωτιά» πήρε το Twitter με την Κατερίνα Στικούδη που έριξε τα «καρφιά» της στην πρεμιέρα του J2US.
J2US: «Αμόκ» στο Twitter με το πλατινέ μαλλί της Στικούδη: «Κατερίνα είσαι σαν» (vid)

 J2US: Το Just the 2 of us επέστρεψε στις οθόνες μας καθώς το βράδυ του Σαββάτου (8/10), είχαμε την φαντασμαγορική πρεμιέρα του μουσικού σόου στον ALPHA .

Ο κεντρικός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης έκανε δυναμική είσοδο τραγουδώντας διάφορα γνωστά κομμάτια, όμως εκεί που το J2US πήρε «φωτιά» ήταν όταν βγήκε η Κατερίνα Στικούδη.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια που έχει ρόλο backstage παρουσιάστριας στο σόου, εμφανίστηκε με ένα «εκρηκτικό» φόρεμα που έφερε ένα άκρως αποκαλυπτικό ντεκολτέ!

Η μεγάλη αλλαγή όμως ήταν στο μαλλί της που ήταν πολύ μακρύ και κατάξανθο, στα όρια του πλατινέ.

Όπως ήταν φυσικό μαζί τους τηλεθεατές πήρε «φωτιά» και το Twitter, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή». Σε άλλους το νέο look της Κατερίνας άρεσε τρελά, σε άλλους όχι και τόσο, πάντως άπαντες συμφωνούσαν ότι παραμένει κουκλάρα. Η 37χρονος τραγουδίστρια/παρουσιάστρια παρότι έγινε μητέρα πριν από περίπου ένα χρόνο επέστρεψε άμεσα στην γνωστή «καυτή» σιλουέτα της, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο.







J2US: Το «καρφάκι» της Κατερίνας Στικούδη

Πάντως όταν Κοκλώνης της είπε πως «…όλο το καλοκαίρι ξέρεις τι άκουσα για τη θέση σου; Ποια θα κάτσει, ποια θα παρουσιάζει και τι θα γίνει, δεν φαντάζεσαι… Κάποια μπορώ να τα πω, κάποια δεν μπορώ», η Κατερίνα Στικούδη «σήκωσε το γάντι» και απάντησε με νόημα σε όσους ονειρεύονταν να βρεθούν στη θέση της

«Είναι καλό να βάζεις στόχους και να θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου», ενώ συμπλήρωσε: «εγώ ξέρω ότι είμαι εδώ μαζί σου και πάλι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί φέτος είναι μια υπερπαραγωγή το σόου».

Θυμίζουμε ότι φετινά ζευγάρια του J2US είναι: Μπέσσυ Αργυράκη-Τόλης Παπαδημητρίου Αντώνης Παπαηλίας/Λόλα-Λευτέρης Μητσόπουλος Άρις Πετράκης-Βίκυ Κουλιανού Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση Βασίλης Πορφυράκης-Ματίνα Νικολάου Τζένη Κατσίγιαννη-Βαλεντίνο Παναγιώτης Ραφαηλίδης-Αφροδίτη Γεροκωνσταντή Σοφία Αρβανίτη-Γιάννης Κατινάκης Θέλξη-Σπύρος Νικολαΐδης Στέφανος Πιτσίνιαγκας-DJ Pitsi Ανδρομάχη-Ιωάννης Μελισσανίδης Σώτης Βολάνης-Νάνσυ Παραδεισανού Φωτεινή Δάρρα-Παναγιώτης Τριανταφύλλου

Παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που λέγινε στο Twitter για την Κατερίνα Στικούδη

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Γιατί ο Alpha βάζει τέλος σε Άγιο Έρωτα, Να μ’ αγαπάς και Porto Leone – Η στρατηγική πίσω από την απόφαση

Γιατί ο Alpha βάζει τέλος σε Άγιο Έρωτα, Να μ’ αγαπάς και Porto Leone – Η στρατηγική πίσω από την απόφαση

Ο Alpha προχωρά σε πλήρη ανανέωση της prime time την επόμενη σεζόν, κλείνοντας τον κύκλο τριών σειρών. Οι στρατηγικοί λόγοι.

Media
Media: Τηλεθέαση: Το MasterChef κράτησε την κορυφή – Το Survivor κράτησε δυνάμεις στη μάχη της prime time

Τηλεθέαση: Το MasterChef κράτησε την κορυφή – Το Survivor κράτησε δυνάμεις στη μάχη της prime time

Το MasterChef διατήρησε την πρωτιά στην prime time, ωστόσο το Survivor έδειξε αντοχές σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική βραδιά,

Media
Media: Survivor 10/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Survivor 10/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Η εκτίμηση που μπορούμε να κάνουμε με βάση το trailer για την 3η ασυλία στο Survivor…

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Το θέμα με τους ξένους παίκτες στον Ολυμπιακό μπήκε στην πρώτη γραμμή μετά την ήττα στο ντέρμπι

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για τον παίκτη που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση. Η 2η υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Media
Media: Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την απόλυτη κυριαρχία του στη βραδινή ζώνη της Παρασκευής, κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση.

Media
Media: Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; (UPDATE)

Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; (UPDATE)

Η είσοδος πέντε νέων παικτών στο Survivor φέρνει ανατροπές και εσωτερικές εντάσεις. Τι γίνεται με την ασυλία.

Media
Media: Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ετοιμάζεται για μια εβδομάδα γεμάτη Eurovision, με ζωντανές μεταδόσεις, πρόβες στο Φάληρο και έναν εθνικό τελικό που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Media