Λάκης Λαζόπουλος: «Ίσως οι γιατροί για εθνικούς λόγους να μην μπορούν να τα πουν όλα για τα εμβόλια»

Τράβηξε την προσοχή η αιχμηρή ατάκα προς τους γιατρούς του ηθοποιού στη συνέντευξή του.

Την περίπτωση οι γιατροί να μην μας δίνουν όλες τις πληροφορίες που διαθέτουν όσον αφορά τα εμβόλια, δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο πλαίσιο της πρώτης έκθεσης ζωγραφικής του στο νησί της Πάρου, έδωσε το πρωί (18/8) συνέντευξη στο Open και στο καλοκαίρι Not της Ελένης Τσολάκη. Εκτός της έκθεσης, ανέφερε ότι γράφει κωμική σειρά για την τηλεόραση αλλά και μίλησε για το βιβλίο που εξέδωσε.

Πέρα των νέων του καλλιτεχνικών δράσεων ωστόσο η συνέντευξη γύρισε γρήγορα στις εξελίξεις των ημερών για τον Κορονοϊό. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την άποψη του πάνω στα εμβόλια και την διαχείριση της πανδημίας.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η ατάκα του ότι οι γιατροί αποκρύπτουν πράγματα από τους πολίτες, για λόγους «εθνικούς» όπως μάλιστα δήλωσε.

«Στην αρχή υπήρχε ο κ. Τσιόδρας και ακούγαμε έναν άνθρωπο. Αυτή τη στιγμή το κάθε κανάλι έχει τους δικούς του. Αυτό όλο αρχίζει ανακατεύεται γίνεται συζήτηση, και κάποια στιγμή οι συζητήσεις στην Ελλάδα παύουν. Παράλληλα δημιουργείται και μία φοβία που είναι φυσιολογική, για το λόγο ότι ακούς παρενέργειες, ακούς συμπτώματα, δεν ξέρεις ακριβώς, καταλαβαίνεις ότι για λόγους εθνικούς πιθανώς δεν μπορούν να μιλήσουν και οι γιατροί να πουν αυτά που γνωρίζουνε. Και παράλληλα προσπαθούμε από διάφορες πηγές να μάθουμε τι συμβαίνει. Αυτή όλη η ασάφεια δημιουργεί ένα φόβο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη με την ατάκα να βρίσκεται στο 13:09 :

 

Διαβάστε Επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος για εμβόλια: «Η πίεση δημιουργεί διχασμό»

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο αλλά από αυτούς που σπέρνουν τρόμο»

MasterChef – Μαρία Λαζαρίδου: Δεν μπορούσε να σταματήσει να την φιλάει