Λάκης Λαζόπουλος για εμβόλια: «Η πίεση δημιουργεί διχασμό»

Στον διχασμό που έχει προκληθεί ανάμεσα στον κόσμο αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πολυσυζητημένη του νέα συνέντευξη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, στη νέα του συνέντευξη ότι η πίεση που ασκείται προς τους πολίτες επιφέρει ανεπιθύμητο διχασμό. 

Η σημερινή συνέντευξη του στο Open έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ο ίδιος όμως, γνωστός για τις καυστικές του ατάκες, δεν μάσησε τα λόγια του και εξέφρασε τις σκέψεις του για την πανδημία του Κορονοϊού.

Μετά τις ατάκες του περί «νέων που προσπαθούν να κολλήσουν» και για το γεγονός ότι «κινδυνεύει από αυτούς που σπέρνουν τρόμο» ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε και για τον διχασμό που ασκείται στους πολίτες.

Σε ερώτηση που του έγινε για το «αν μας διχάζουν ή αν μας αρέσει να διχαζόμαστε» ο ίδιος απάντησε ότι «Δεν μας διχάζουν. Η πίεση όμως δημιουργεί διχασμό. Το καταλαβαίνω να γίνεται αυτή η πίεση στους γιατρούς ας πούμε. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει στο σώμα σου ότι θέλει αυτός.»

Αναλυτικά ανέφερε: « Ο κόσμος, σίγουρα έχει περιοριστεί η ελευθερία του. Σίγουρα δεν αντέχει κανένας αυτή την αβεβαιότητα, αυτή την κατάσταση που είναι μεν πραγματική αλλά γίνονται λάθος χειρισμοί. Δημιουργείται μία ασάφεια στον κόσμο. Και όταν υπάρχει ασάφεια αυτό δημιουργεί έναν φόβο.»

«Στο Ισραήλ το 90% των ανθρώπων που πηγαίνουν στις ΜΕΘ έιναι εμβολιασμένοι. Θέλω να πω ότι υπάρχει μία πληροφόρηση η οποία δεν μπορεί να ισορροπηθεί μέσα στο μυαλό των ανθρώπων.»

 

Διαβάστε Επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Υπάρχουν παιδιά που προσπαθούν να κολλήσουν Κορονοϊό για να αποκτήσουν ανοσία»

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο αλλά από αυτούς που σπέρνουν τρόμο»

Φριχτό έγκλημα στην Κατερίνη: Έπνιξε την αδελφή της με λουρί τσάντας!