MEDIA

Μάχη για το Lingo στο Star: Τα δύο πρόσωπα που δοκιμάστηκαν και το φαβορί

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Star η αναζήτηση του προσώπου που θα αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Lingo...
Μάχη για το Lingo στο Star: Τα δύο πρόσωπα που δοκιμάστηκαν και το φαβορί

Συνεχίζεται στο Star η διαδικασία επιλογής του κατάλληλου προσώπου για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Lingo, με το κανάλι να εξετάζει διαφορετικά προφίλ πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, από δοκιμαστικό πέρασαν δύο πρόσωπα με τηλεοπτική εμπειρία: η Ντορέττα Παπαδημητρίου που είχε προβάδισμα μέχρι πρότινος και η Μαίρη Αργυριάδου. Η δεύτερη, μάλιστα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτελεί σταθερό μέλος της πρωινής παρέας του Breakfast@Star, γεγονός που της δίνει σαφές πλεονέκτημα εξοικείωσης με το κανάλι.

Προς το παρόν, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, ωστόσο στο τηλεοπτικό παρασκήνιο αναφέρεται πως προβάδισμα φέρεται να έχει η δημοσιογράφος του Star, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει πλήρως.

Στρατηγικός στόχος του καναλιού είναι το Lingo να βγει στον αέρα μέσα στην άνοιξη, σε μια δοκιμαστική περίοδο, ώστε να αξιολογηθεί η ανταπόκριση του κοινού πριν ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Το επόμενο διάστημα θεωρείται κρίσιμο, καθώς οι τελικές δοκιμές και οι εσωτερικές εισηγήσεις θα κρίνουν ποιο πρόσωπο θα πάρει τελικά το «πράσινο φως» για την παρουσίαση του παιχνιδιού.

#Tags

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor αποχώρηση 15/2 : Ποιοι νέοι παίκτες κινδυνεύουν να βγουν υποψήφιοι

Survivor αποχώρηση 15/2 : Ποιοι νέοι παίκτες κινδυνεύουν να βγουν υποψήφιοι

Δεν πατάνε και πολύ καλά οι νέοι παίκτες και κινδυνεύουν από νωρίς να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση…

Media
Media: Ανατροπή στην ΕΡΤ: Το TV Land μετατίθεται για άνοιξη

Ανατροπή στην ΕΡΤ: Το TV Land μετατίθεται για άνοιξη

Αλλαγές φαίνεται πως υπήρξαν στον αρχικό προγραμματισμό της ΕΡΤ, καθώς η νέα κωμωδία TV Land δεν θα κάνει πρεμιέρα άμεσα αλλά μετατίθεται για την άνοιξη.

Media
Media: Ετοιμάζει νέο «Έτερος Εγώ» η Cosmote TV; Το «Σχέδιο Οδυσσέας» φέρνει σκοτεινή συνωμοσία και δολοφονίες

Ετοιμάζει νέο «Έτερος Εγώ» η Cosmote TV; Το «Σχέδιο Οδυσσέας» φέρνει σκοτεινή συνωμοσία και δολοφονίες

Σε τροχιά δυνατής αστυνομικής μυθοπλασίας μπαίνει ξανά η Cosmote TV, ετοιμάζοντας το Σχέδιο Οδυσσέας – μια σειρά που ήδη συγκρίνεται με το Έτερος Εγώ.

Media
Media: ANT1: Τσολάκη – Καραβάτου χωρίς ουσιαστική διαφορά στην τηλεθέαση

ANT1: Τσολάκη – Καραβάτου χωρίς ουσιαστική διαφορά στην τηλεθέαση

Χωρίς θεαματικές μεταβολές φαίνεται να διαμορφώνεται το τοπίο στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ANT1...

Media
Media: Porto Leone: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο – Ηλίας και Αλεξάνδρα καταρρέουν

Porto Leone: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο – Ηλίας και Αλεξάνδρα καταρρέουν

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Porto Leone του Alpha, καθώς ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μετατρέπεται σε εφιάλτη και ο Αντρέας καταλήγει στο νοσοκομείο.

Media
Media: Η ΕΡΤ δίνει δεύτερη σεζόν στο «Παιδί» – Πράσινο φως για νέο κύκλο

Η ΕΡΤ δίνει δεύτερη σεζόν στο «Παιδί» – Πράσινο φως για νέο κύκλο

Στην επόμενη «τάξη» του τηλεοπτικού ανταγωνισμού περνά η σειρά Το Παιδί της ΕΡΤ, καθώς όλα δείχνουν πως εξασφαλίζει δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Media
Media: Survivor spoiler 15-2 : Τι δείχνει το trailer για την 1η ασυλία

Survivor spoiler 15-2 : Τι δείχνει το trailer για την 1η ασυλία

Όσα μπορούμε να εκτιμήσουμε από το trailer για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία την 6η εβδομάδα του Survivor.

Media
Media: Η Μιμή Ντενίση επιστρέφει στην ΕΡΤ – Η Σμύρνη γίνεται τηλεοπτική σειρά

Η Μιμή Ντενίση επιστρέφει στην ΕΡΤ – Η Σμύρνη γίνεται τηλεοπτική σειρά

Σε νέα συνεργασία με τη Μιμή Ντενίση προχωρά η ΕΡΤ, μεταφέροντας τηλεοπτικά την επιτυχημένη θεατρική παράσταση Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη.

Media
Media: Ogdooshop.gr: Valentine’s Sales – 5 μοναδικές προσφορές 1+1 δώρο!

Ogdooshop.gr: Valentine’s Sales – 5 μοναδικές προσφορές 1+1 δώρο!

Πέντε μοναδικές προσφορές, με κάθε αγορά και ένα ξεχωριστό δώρο, που θα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας - Ο έρωτας περνά από το ogdooshop.gr!

Media