MEDIA

Maestro season 2: Τέλος ο Φάνης – Αυτοί τον σκοτώνουν

Ο Φάνης στο στόχαστρο μαφίας και αστυνομίας όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Maestro» του Mega.
Maestro season 2: Τέλος ο Φάνης – Αυτοί τον σκοτώνουν

Maestro season 2: O Φάνης βλέπει τον κλοιό να στενεύει γύρω του καθώς η μαφία τον έχει στο στόχαστρο, όπως βλέπουμε στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η οποία προβάλλεται από το κανάλι του Mega Channel. Ήδη έχετε διαβάσει στο Sportime για τον νεκρό πρωταγωνιστής στο τέλος.

Aπό τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα του Χαράλαμπου ο αστυνομικός Δημοσθένης Κουβάς τον παρακολουθεί, όχι μόνο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου αλλά και για τις βρωμοδουλειές του με την μαφία.

Σύμφωνα με ;όσα αναφέρει το περιοδικό «Τηλεθεατής», έπειτα από κλήση του αστυνόμου καταφτάνουν στο νησί για να δώσουν κατάθεση όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί για το φεστιβάλ την περίοδο που εξαφανίστηκε ο Χαράλαμπος ή συνεργάζονταν με το θύμα.

«Δεν θα κινδυνεύσει κάνεις από εμάς» καθησύχαζε ο Φάνης τον Αντώνη. Εις μάτην… Ο φόβος έχει ζώσει και τον ίδιο καθώς ο Τζιοβάνι, ο Ιταλός μαφιόζος έχει εκνευριστεί με την ανεύρεση του πτώματος ενώ έχει μπει στο κάδρο των υπόπτων και από τον αστυνομικό, όχι μόνο για την υπόθεση του Χαράλαμπου αλλά και για τις παράνομες δοσοληψίες του.

Από την Αθήνα καταφθάνουν στο νησί η Κλέλια με τον Αντώνη αλλά και η Σοφία στην οποία ο Φάνης εξομολογείται τους φόβους του. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, εκείνη του προτείνει να συναντήσει τον Τζιοβάνι.

“Αν κινδυνέψει κάποιος απ’ την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους φρόντισε να πεθάνεις.” είναι το τελεσίγραφο που του δίνει. Η Χάρις είναι σα να δέχεται μαχαίρια στην καρδιά όταν η Σοφία της αποκαλύπτει ότι τον Χαράλαμπο δεν τον σκότωσε ο Φάνης αλλά ο Αντώνης.

Maestro season 2: Δείτε το τρέιλερ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor τηλεθέαση: Πίεση στην prime time, αλλά ανθεκτικό στο δυναμικό κοινό

Survivor τηλεθέαση: Πίεση στην prime time, αλλά ανθεκτικό στο δυναμικό κοινό

Χωρίς να πιάσει κορυφή αυτή τη φορά, το Survivor δείχνει πως παραμένει ανθεκτικό στην prime time, με το ποσοστό του να μοιάζει περισσότερο με «βάση» παρά με καμπανάκι κινδύνου.

Media
Media: Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Όταν οι αεροπειρατές κατάλαβαν ποιος ήταν ο διάσημος Έλληνας της πτήσης , του έφεραν τούρτα για τα γενέθλιά του.

Ο Ντέμης Ρούσσος ήταν επιβάτης στην πτήση TWA 847 το 1985 και έζησε την αεροπειρατεία από πρώτο χέρι, με ένα παράδοξο επεισόδιο στα γενέθλιά του.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Lingo: Γιατί το Star δίνει τόσο βάρος στον παρουσιαστή

Lingo: Γιατί το Star δίνει τόσο βάρος στον παρουσιαστή

Το Lingo προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στο Star, όμως όσο το σκηνικό ολοκληρώνεται, τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι το πραγματικό στοίχημα του καναλιού δεν είναι το format, αλλά το πρόσωπο που θα το οδηγήσει.

Media
Media: Survivor spoiler 28/1 αποχώρηση : Το φαβορί να σωθεί από τον κόσμο – Ποιοι πάνε σε μονομαχία

Survivor spoiler 28/1 αποχώρηση : Το φαβορί να σωθεί από τον κόσμο – Ποιοι πάνε σε μονομαχία

Ντέρμπι αυτή την εβδομάδα σε ότι έχει να κάνει με την ψηφοφορία του κοινού. Ποιος θα σωθεί, ποιοι θα πάνε σε μονομαχία.

Media
Media: Η Μεγάλη Χίμαιρα: Σαρώνει στο ERTFLIX και οδηγείται σε συγκλονιστικό φινάλε

Η Μεγάλη Χίμαιρα: Σαρώνει στο ERTFLIX και οδηγείται σε συγκλονιστικό φινάλε

Ασταμάτητη είναι η πορεία της σειράς Η Μεγάλη Χίμαιρα, που καταγράφει εντυπωσιακά νούμερα στο ERTFLIX και ετοιμάζεται για ένα φινάλε γεμάτο ένταση και δραματικές αποκαλύψεις.

Media
Media: Survivor spoiler 27/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία – Αυτή βγαίνει υποψήφια

Survivor spoiler 27/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία – Αυτή βγαίνει υποψήφια

Στο επεισόδιο της Τρίτης έχουμε την 3η ασυλία και την τελευταία υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Τι περιμένουμε…

Media
Media: Survivor spoiler 27/1  αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός φεύγει από το παιχνίδι

Survivor spoiler 27/1 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός φεύγει από το παιχνίδι

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για το Survivor και παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Media
Media: Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Η κωμική σειρά Έχω παιδιά επιστρέφει στο MEGA με διπλό επεισόδιο και οι ήρωες που αγαπήσαμε μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν με νέες ισορροπίες, περισσότερη καθημερινή τρέλα και ακόμα πιο αναγνωρίσιμες καταστάσεις.

Media