MEDIA

Μάνεσης για Μιχαηλίδου: Εγώ την έβαλα στη Μελέτη, εγώ είμαι θύμα bullying – Τι απαντά η Ελεονώρα Μελέτη

Η Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε στις 13 Οκτωβρίου από την εκπομπή «Πρωινό», καταγγέλλοντας εκφοβισμό στη δουλειά της. Ο Νίκος Μάνεσης ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 και απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με μια δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη; Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι...
Μάνεσης για Μιχαηλίδου: Εγώ την έβαλα στη Μελέτη, εγώ είμαι θύμα bullying – Τι απαντά η Ελεονώρα Μελέτη

Η Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε στις 13 Οκτωβρίου από την εκπομπή «Πρωινό», καταγγέλλοντας εκφοβισμό στη δουλειά της.

Ο Νίκος Μάνεσης ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 και απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με μια δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη;

Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: Έναν μήνα βγαίνει ο ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19, ξαναμπαίνει μέσα.

Απ’ ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφθασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω.

Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι το θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, αν μου έχουν πει λάθος, σας λέω κι εγώ λάθος, και στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Εγώ πώς εμπλέκομαι. Εγώ με την Τίνα συνεργάζομαι 3 χρόνια. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τη συνεργασία, ποτέ δεν μιλώ για μια κυρία αρνητικά.

Εγώ πώς εμπλέκομαι; Εγώ τι δουλειά έχω με την εκπομπή της Μελέτη και με το γεγονός ότι η διοίκηση του Alpha, που έχει πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο, διεύθυνση ειδήσεων ενημέρωσης, αποφάσισε ότι πρέπει οι ρεπόρτερ για έναν μήνα να είναι έξω, να κάνουν τεστ COVID-19 και να μπαίνουν μέσα. Οι άλλοι κορόιδα είναι που βγαίνουν έξω».

Για τις αναφορές σχετικά με εργασιακό bullying απάντησε: «Το bullying είναι μια σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται, περιμένω να δω αποδείξεις. Διότι αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμηση.

Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμη. Εγώ μιλάω πάντα με στοιχεία. Ένα στοιχείο που να μιλάει για bullying. Με θεωρείτε ηλίθιο; Σε έναν χώρο με 150 άτομα να θέλω να κάνω bullying; Και να κάνω bullying; Να τελειώνουμε το καραγκιοζιλίκι.

Καλή πορεία στην κυρία Μιχαηλίδου εκεί που έχει ήδη πιάσει δουλειά, να σταματήσει να ασχολείται με το όνομά μου. Τρία χρόνια είμαι τρελός εγώ και της κάνω bullying και παραιτήθηκε σήμερα;

Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου γιατί είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είπα “κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει, πάρ’ τη ρε παιδί μου”, το bullying πού είναι;

Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους; Τα παιχνιδάκια τα ξέρω και αυτήν τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα, εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμηση λέγεται, δώστε μου ένα στοιχείο για bullying.

Bullying σημαίνει άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας, Είτε από ένα πρόσωπο ισχυρότερο είτε από ομάδες. Θέλω στοιχεία πότε ασκήθηκε σωματική ή ψυχολογική βία. Επειδή παίζουμε με το κούτελό μου και με το ήθος μου, στοιχεία παρακαλώ».

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση για την Τίνα Μιχαηλίδου λέγοντας: «Ενημερώθηκα κι εγώ όπως και οι υπόλοιποι για την παραίτησή της, γνώριζα την πρόθεσή της, δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση για την επαγγελματική του πορεία, προσπάθησα να τη μεταπείσω, αλλά μία ειλημμένη απόφαση γίνεται σεβαστή. Ήταν χαρά μου να έχω την Τίνα στην ομάδα του έστω και λίγο διάστημα».

Ερωτηθείς αν ήταν δική του πρόταση να την πάρει στην εκπομπή της, η Μελέτη απάντησε: «Πρώτη φορά το ακούω και σοκάρομαι. Εγώ όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν είναι διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα και μου είπαν “αποφασίζεις αν θα κρατήσεις κάποιον ή θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο”, είπα “όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε”».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Η Τέιλορ Σουίφτ ξόδεψε 360 εκατομμύρια για να πάρει πίσω τη μουσική της – Και ναι, τα κατάφερε

Η Τέιλορ Σουίφτ ξόδεψε 360 εκατομμύρια για να πάρει πίσω τη μουσική της – Και ναι, τα κατάφερε

Μετά από χρόνια νομικών μαχών και δημόσιας κόντρας, η Τέιλορ Σουίφτ έκανε το αδιανόητο: αγόρασε ξανά ολόκληρο τον μουσικό της κατάλογο, πληρώνοντας 360 εκατομμύρια δολάρια.

Media
Media: Ο Τζάκι Τσαν χαρίζει όλη του την περιουσία – «Ο γιος μου πρέπει να τα καταφέρει μόνος του»

Ο Τζάκι Τσαν χαρίζει όλη του την περιουσία – «Ο γιος μου πρέπει να τα καταφέρει μόνος του»

Ο θρύλος των πολεμικών τεχνών και του κινηματογράφου, Τζάκι Τσαν, ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει ολόκληρη την περιουσία του — 400 εκατομμύρια δολάρια — σε φιλανθρωπίες, και όχι στον γιο του. Ο λόγος;

Media
Media: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μετά τον Γιατρό… παρουσιαστής σε ιατρική εκπομπή στην ΕΡΤ!

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μετά τον Γιατρό… παρουσιαστής σε ιατρική εκπομπή στην ΕΡΤ!

Συνεχίζει να εναλλάσσεται επαγγελματικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης!

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα δεν θέλει να παντρευτεί τον Χρήστο και συνειδητοποιεί  αυτό που φοβόνταν

Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα δεν θέλει να παντρευτεί τον Χρήστο και συνειδητοποιεί αυτό που φοβόνταν

Χάος στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παιχνίδια Εκδίκησης»

Media
Media: Κατερίνα Καραβάτου: Στον ANT1 με πρωινή εκπομπή;

Κατερίνα Καραβάτου: Στον ANT1 με πρωινή εκπομπή;

Επιστρέφει η Κατερίνα Καραβάτου δυναμικά!

Media
Media: Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Κολτσιδάκης βρίσκει στοιχείο που αθωώνει τον Οδυσσέα

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Κολτσιδάκης βρίσκει στοιχείο που αθωώνει τον Οδυσσέα

Όλα όσα έρχονται στη σειρά «Η Παραλία»

Media
Media: Αύριο: Η νέα σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστές του Maestro!

Αύριο: Η νέα σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστές του Maestro!

Ακόμα μία νέα σειρά για την ΕΡΤ!

Media
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ρήγας μεθυσμένος πιέζει την Κυβέλη να παραδεχθεί τον έρωτα της για εκείνον

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ρήγας μεθυσμένος πιέζει την Κυβέλη να παραδεχθεί τον έρωτα της για εκείνον

Τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel»

Media
Media: Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Η Έλλη μαθαίνει για την σχέση Αλέξη με Δανάη!

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Η Έλλη μαθαίνει για την σχέση Αλέξη με Δανάη!

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Τιμωρός»

Media