MEDIA

Μαρμίτα: O Ραπτόπουλος προέβλεψε Ρόμα για κατάκτηση του Europa League και «γκρέμισε» το αήττητο του Μουρίνιο!

«Γκαντεμόσαυρος» για μία ακόμη φορά ο Ραπτόπουλος, «έδωσε» σίγουρη νικήτρια του Europa League τη Ρόμα και πλέον ο Ζοσέ Μουρίνιο τον... ψάχνει.
Μαρμίτα: O Ραπτόπουλος προέβλεψε Ρόμα για κατάκτηση του Europa League και «γκρέμισε» το αήττητο του Μουρίνιο!

Τον «έκαψε» το… κακομοίρη τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Κωστής Ραπτόπουλος με τις ποδοσφαιρικές προβλέψεις του! Οπως τις περισσότερες φορές βγήκε το ανάποδο αποτέλεσμα από αυτό που «έδωσε» ο γνωστός δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρμίτα.

Aποτέλεσμα ήταν η Ρόμα να ηττηθεί στον τελικό στον τελικό του Europa League από τη Σεβίλλη (1-1κ.α. και 4-1 στα πεν.) και εκτός από το τρόπαιο ο Πορτογάλος τεχνικός απώλεσε και το αήττητο σερί των πέντε ευρωπαϊκών τελικών.

Οπως είδαμε στους Ρωμαίους συνέβησαν σχεδόν τα πάντα στο ματς. Παρότι προηγήθηκαν, δέχθηκαν την ισοφάριση από τον παίκτη που είχε ανοίξει το σκορ (Μαντσίνι), εν συνεχεία δεν τους δόθηκε πέναλτι προς το τέλος του αγώνα και επιπλέον στη διαδικασία των πέναλτι είχαν μόλις 1 εύστοχο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη σε ένα χαμένο πέναλτι της Σεβίλλης, ενώ το… κερασάκι της τούρτας ήταν ότι ο Μαντσίνι έχασε και πέναλτι για τη Ρόμα!

Καταλαβαίνεται τι ακολούθησε στη Μαρμίτα με τον Βασίλη Χατζηνάκο και τους υπόλοιπους του πάνελ να τρολάρουν τρελά τον «Ραπ» και να τον βγάζουν τηλεφωνικα για να «τα ακούσει» ζωντανά.

Μαρμίτα: Δείτε την πρόβλεψη που έκανε ο Ραπτόπουλος και τι συνέβη τελικά στο Σεβίλλη – Ρόμα

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Ετοιμάζει νέο «Έτερος Εγώ» η Cosmote TV; Το «Σχέδιο Οδυσσέας» φέρνει σκοτεινή συνωμοσία και δολοφονίες

Ετοιμάζει νέο «Έτερος Εγώ» η Cosmote TV; Το «Σχέδιο Οδυσσέας» φέρνει σκοτεινή συνωμοσία και δολοφονίες

Σε τροχιά δυνατής αστυνομικής μυθοπλασίας μπαίνει ξανά η Cosmote TV, ετοιμάζοντας το Σχέδιο Οδυσσέας – μια σειρά που ήδη συγκρίνεται με το Έτερος Εγώ.

Media
Media: ANT1: Τσολάκη – Καραβάτου χωρίς ουσιαστική διαφορά στην τηλεθέαση

ANT1: Τσολάκη – Καραβάτου χωρίς ουσιαστική διαφορά στην τηλεθέαση

Χωρίς θεαματικές μεταβολές φαίνεται να διαμορφώνεται το τοπίο στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ANT1...

Media
Media: Porto Leone: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο – Ηλίας και Αλεξάνδρα καταρρέουν

Porto Leone: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο – Ηλίας και Αλεξάνδρα καταρρέουν

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Porto Leone του Alpha, καθώς ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μετατρέπεται σε εφιάλτη και ο Αντρέας καταλήγει στο νοσοκομείο.

Media
Media: Η ΕΡΤ δίνει δεύτερη σεζόν στο «Παιδί» – Πράσινο φως για νέο κύκλο

Η ΕΡΤ δίνει δεύτερη σεζόν στο «Παιδί» – Πράσινο φως για νέο κύκλο

Στην επόμενη «τάξη» του τηλεοπτικού ανταγωνισμού περνά η σειρά Το Παιδί της ΕΡΤ, καθώς όλα δείχνουν πως εξασφαλίζει δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Media
Media: Survivor spoiler 15-2 : Τι δείχνει το trailer για την 1η ασυλία

Survivor spoiler 15-2 : Τι δείχνει το trailer για την 1η ασυλία

Όσα μπορούμε να εκτιμήσουμε από το trailer για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία την 6η εβδομάδα του Survivor.

Media
Media: Η Μιμή Ντενίση επιστρέφει στην ΕΡΤ – Η Σμύρνη γίνεται τηλεοπτική σειρά

Η Μιμή Ντενίση επιστρέφει στην ΕΡΤ – Η Σμύρνη γίνεται τηλεοπτική σειρά

Σε νέα συνεργασία με τη Μιμή Ντενίση προχωρά η ΕΡΤ, μεταφέροντας τηλεοπτικά την επιτυχημένη θεατρική παράσταση Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη.

Media
Media: Ogdooshop.gr: Valentine’s Sales – 5 μοναδικές προσφορές 1+1 δώρο!

Ogdooshop.gr: Valentine’s Sales – 5 μοναδικές προσφορές 1+1 δώρο!

Πέντε μοναδικές προσφορές, με κάθε αγορά και ένα ξεχωριστό δώρο, που θα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας - Ο έρωτας περνά από το ogdooshop.gr!

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Grand Hotel ΑΝΤ1 – Ο Νικόλας οδηγείται σε εκτέλεση και ο Πέτρος οργανώνει απόδραση

Grand Hotel ΑΝΤ1 – Ο Νικόλας οδηγείται σε εκτέλεση και ο Πέτρος οργανώνει απόδραση

Ο Νικόλας βρίσκεται ένα βήμα πριν το εκτελεστικό απόσπασμα και ο Πέτρος παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Media