MEDIA

Masterchef 2023: Απολαυστικό τρέιλερ με… μπαμπάδες αντί για κριτές (vid)

Δείτε το απολαυστικό trailer του MasterChef 2023, με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
Masterchef 2023: Απολαυστικό τρέιλερ με… μπαμπάδες αντί για κριτές (vid)

Masterchef 2023: Το MasterChef, ένα ιδιαίτερα δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, που βρίσκεται στο top5 των διαχρονικά πιο δημοφιλών format παγκοσμίως, και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες. Έρχεται λοιπόν η ώρα να το ξαναδούμε και μάλιστα σύντομα στην οθόνη του Star!

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο μαγειρικό τηλεοπτικό διαγωνισμό που είναι συνώνυμος της επιτυχίας, απόλυτος κυρίαρχος, τόσο στο είδος του, όσο και στην prime time τηλεοπτική ζώνη και σύντομα ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή!

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Όλοι θέλουν, αλλά μόνο το MasterChef μπορεί. Μπορεί να γράφει κάθε χρόνο μια νέα τηλεοπτική σελίδα, με άρτια παραγωγή, που και για τη νέα σεζόν έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο, συναρπαστικό, μαγειρικό «ταξίδι», που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το 2022 λοιπόν μπορεί να ετοιμάζεται για να φύγει, αλλά το MasterChef 2023 έρχεται! Το trailer της νέας σεζόν είναι εμπνευσμένο από την κοινή, πλέον, γλυκιά καθημερινότητα των chef της καρδιάς μας. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι αυτοσαρκάζονται με τον πιο τρυφερό και αστείο τρόπο!

Πως μπορούν να συνδυαστούν επιτυχημένα οι συνταγές μαγειρικής με ένα bedtime story; Και ποιες είναι οι βασικές επιλογές αξιολόγησης ενός ποτηριού με βρεφικό γάλα; Τελικά, ο «βετεράνος» έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις όταν πρόκειται να διαχειριστεί όχι μια μπριγάδα μαγείρων σε μια απαιτητική, επαγγελματική κουζίνα αλλά το νυχτερινό, ασταμάτητο κλάμα ενός μωρού;

Στο πλατό του MasterChef 2023 αποκαλύπτεται η ξεκαρδιστική πραγματικότητα! Γιατί τελικά στο MasterChef 2023 οι μάγειρες είναι …από κούνια!

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef 2023!

Πηγή mediatime.gr

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Έχω παιδιά – Β’ σεζόν: Πού βρίσκονται οι χαρακτήρες πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Η κωμική σειρά Έχω παιδιά επιστρέφει στο MEGA με διπλό επεισόδιο και οι ήρωες που αγαπήσαμε μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν με νέες ισορροπίες, περισσότερη καθημερινή τρέλα και ακόμα πιο αναγνωρίσιμες καταστάσεις.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Survivor spoiler αποχώρηση 27-1 : Γκάφα του ΣΚΑΪ – Έφυγε παίκτης και το αποκάλυψαν;

Θα έχουμε παίκτη που αποχωρεί από το Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης; Τι έδειξε ο ΣΚΑΪ…

Media
Media: Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Survivor 27-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι μας έδειξε το trailer

Αυτή τη φορά δεν πρόσφερε και πολλά το trailer σε ότι έχει να κάνει με το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Media
Media: Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Κώστας Μακεδόνας: «Να κλαις αυτούς που δε δακρύζουνε»

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος & Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - Το τραγούδι & το Music Video κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

Media
Media: Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το MasterChef – Κρατά αντοχές το Survivor στον ανταγωνισμό

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, με το Survivor να ακολουθεί από κοντά, δείχνοντας πως παραμένει ανθεκτικό στον έντονο ανταγωνισμό της prime time.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Σε διπλό ρόλο παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ περνά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, καθώς εκτός από το Όπου Υπάρχει Ελλάδα, αναλαμβάνει και την παρουσίαση νέου τηλεπαιχνιδιού.

Media
Media: Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο με τεράστια ενδιαφέρον αυτό της Δευτέρας, με τη 2η ασυλία και την υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Media
Media: Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Θα αλλάξει ομάδα η Φανή Παντελάκη μετά τα όσα θα συμβούν με εκείνη και τον Μιχάλη Σηφάκη στους Επαρχιώτες;

Media