MEDIA

MasterChef 23/2: Τεράστια ανατροπή πριν τη δεύτερη ομαδική – «Θα γίνει σφαγή»

Όλα όσα θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef (23/2, 21:00).
MasterChef 23/2: Τεράστια ανατροπή πριν τη δεύτερη ομαδική – «Θα γίνει σφαγή»

Το MasterChef συνεχίζεται και το σημερινό επεισόδιο (23/2, 21:00) αναμένεται πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη μέρα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο MasterChef trailer.

Η χθεσινή ημέρα επιφύλασσε ακόμη μια δοκιμασία αποχώρησης, την τρίτη για τη φετινή σεζόν, που όμως δεν ήταν η μοναδική καθώς μια παίκτρια αποφάσισε να αφήσει οικειοθελώς το σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Το σημερινό όμως επεισόδιο αναμένεται ακόμη πιο ανατρεπτικό καθώς έρχεται η δεύτερη ομαδική δοκιμασία και αν αναλογιστεί κανείς πως κύλησε η πρώτη, τότε καταλαβαίνει εύκολα πως θα δούμε ακόμη μια ομηρική μάχη στην κουζίνα, γεμάτη ένταση.

Το MasterChef όμως, στην έκτη του σεζόν παίζεται αλλιώς και οι παίκτες αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά μέσα στο κλίμα καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με μια τεράστια ανατροπή που θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στο στρατόπεδο των κόκκινων και των μπλε.

MasterChef: «Θα γίνει σφαγή» στη 2η ομαδική!

Το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας έδωσε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο νικητή του και την πρωτιά στην συγκεκριμένη δοκιμασία κέρδισε ο Δημήτρης που σήμερα αναμένεται να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, το πλεονέκτημα που θα του ανακοινώσει η κριτική επιτροπή είναι να ανταλλάξει έναν παίκτη από την μπλε ομάδα στην οποία ανήκει και ο ίδιος με έναν από την κόκκινη.

Η επιλογή του όμως θα τους ξαφνιάσει όλους, καθώς ο Δημήτρης θα επιλέξει να στείλει στην ομάδα του Γρηγόρη την μέχρι πρότινος αρχηγό του, Φανή, η οποία είναι γνωστό πως δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον αντίπαλο αρχηγό που έχει βρεθεί στο στόχαστρο για τα όσα είπε για εκείνην.

Έτσι, όλα ανατρέπονται με την βοήθεια του Δημήτρη που βάζει φωτιά στον διαγωνισμό με τους παίκτες να σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τα νέα δεδομένα, τονίζοντας πως «θα γίνει σφαγή»!

Και όντως κάπως έτσι θα κυλήσουν οι καταστάσεις και σήμερα, με τη δεύτερη ομαδική να είναι γεμάτη από ένταση, φωνές αλλά και δάκρυα καθώς η πίεση στη κουζίνα του διαγωνισμού θα χτυπήσει κόκκινο.

Δείτε το MasterChef trailer 23/2:

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Rouk Zouk: Η μεγάλη ανατροπή στην τηλεθέαση – Πώς το γύρισε η Ζέτα Μακρυπούλια

Rouk Zouk: Η μεγάλη ανατροπή στην τηλεθέαση – Πώς το γύρισε η Ζέτα Μακρυπούλια

Το κοινό το είχε... βαρεθεί, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια και η ομάδα της έκαναν την ανατροπή. Το Rouk Zouk τερμάτισε ξανά πρώτο στη ζώνη του!

Media
Media: Κατερίνα Καινούργιου : Εκεί βγήκε κερδισμένη

Κατερίνα Καινούργιου : Εκεί βγήκε κερδισμένη

Με συγκίνηση και αυθεντικότητα, η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε το κοινό την Παρασκευή 4 Ιουλίου, κλείνοντας μια ακόμα δυνατή χρονιά για τη «Super Κατερίνα».

Media
Media: Η γη της ελιάς: 5ο κύκλος και τέλος!

Η γη της ελιάς: 5ο κύκλος και τέλος!

Ο 5ος κύκλος της Γης της Ελιάς θα είναι ο τελευταίος. Το φινάλε της Δ’ σεζόν συγκλόνισε το κοινό και το MEGA ετοιμάζει τον δραματικό επίλογο.

Media
Media: Άγιος Έρωτας: Εξέλιξη-σοκ με τον Αργύρη!

Άγιος Έρωτας: Εξέλιξη-σοκ με τον Αργύρη!

Η σειρά «Άγιος Έρωτας» πλησιάζει προς το τέλος της για αυτή τη σεζόν, με καταιγιστικές εξελίξεις και γεγονότα που σοκάρουν! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Media
Media: Departure: Μυστήριο στον αέρα – Το Netflix επενδύει σε αεροπορικό θρίλερ

Departure: Μυστήριο στον αέρα – Το Netflix επενδύει σε αεροπορικό θρίλερ

Η σειρά Departure είναι ένα καναδικό θρίλερ μυστηρίου που κέρδισε πρόσφατα το ενδιαφέρον του κοινού μέσω του Netflix

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Ginny & Georgia: Γιατί η τρίτη σεζόν είναι η πιο ώριμη ως τώρα

Ginny & Georgia: Γιατί η τρίτη σεζόν είναι η πιο ώριμη ως τώρα

Η τρίτη σεζόν του «Ginny & Georgia» αποτελεί την πιο ώριμη και συναισθηματικά φορτισμένη

Media
Media: Dragons’ Den Greece: Ρεκόρ επενδύσεων και τηλεθέασης στον 3ο κύκλο!

Dragons’ Den Greece: Ρεκόρ επενδύσεων και τηλεθέασης στον 3ο κύκλο!

Ο τρίτος κύκλος του Dragons’ Den Greece ρίχνει αυλαία με επενδύσεις 3.031.000€, σχεδόν 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, σπουδαία deals και viral buzz στα social media. Ο πιο επιτυχημένος κύκλος μέχρι σήμερα – και όλα δείχνουν πως… μόλις ξεκινάει!

Media
Media: ΣΚΑΙ: Αυτούς θέλει δίπλα του ο Τσουρός για να σαρώσει

ΣΚΑΙ: Αυτούς θέλει δίπλα του ο Τσουρός για να σαρώσει

Η νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΪ βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Ποιος «κλείδωσε» και ποιος παίζει σε δύο ταμπλό;

Media