MEDIA

MasterChef 4: Η ένταση και η απογοήτευση του Ιωαννίδη (vid)

Είναι αρκετές οι φορές, που τα μέλη των ομάδων του MasterChef 4, λίγο πριν την ψηφοφορία, ξέρουν ποιόν ή ποια πρόκειται να ψηφίσουν. Πολλές φορές ακόμα, κάποιοι γνωρίζουν και από ποιους θα ψηφιστούν. Η Κάρτα Ασυλίας βρίσκεται στα χέρια της Μαρίας, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας. Η αίσθηση, που είχε όμως όταν κάποια στιγμή...
MasterChef 4: Η ένταση και η απογοήτευση του Ιωαννίδη (vid)

Είναι αρκετές οι φορές, που τα μέλη των ομάδων του MasterChef 4, λίγο πριν την ψηφοφορία, ξέρουν ποιόν ή ποια πρόκειται να ψηφίσουν. Πολλές φορές ακόμα, κάποιοι γνωρίζουν και από ποιους θα ψηφιστούν.

Η Κάρτα Ασυλίας βρίσκεται στα χέρια της Μαρίας, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας. Η αίσθηση, που είχε όμως όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν η Κατερίνα τη χρησιμοποίησε για να σώσει τον Διονύση, ήταν εφιαλτική!

Αυτό το επιτακτικό συναίσθημα να πρέπει να «παλέψεις» αναπάντεχα για την παραμονή σου στον διαγωνισμό, είναι κάτι, που δεν θέλει να το νιώσει κανένας μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη όμως και αυτό το αίσθημα αδικίας, που νιώθει για ένα από τα παιδιά, που ψηφίστηκε με ανυπόστατες κατηγορίες, δεν την αφήνει να ησυχάσει. Η απόφασή της καθοριστική γι’ αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέμος: Έρχεται ξανά το βράδυ της Ανάστασης!

Το πιάτο αντιγραφής από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους chef, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου, μοιάζει με σπαζοκεφαλιά! Μόνο υψηλού επιπέδου ζητούμενα αναμένεται να εκτελέσουν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού μόνο έτσι θα αποδείξουν ποιος από τους δύο αξίζει να περάσει ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου MasterChef 4.

Η μέρα τελειώνει με μια ανακούφιση για αρκετούς μέσα στον διαγωνισμό και μια αμηχανία για κάποιους άλλους. Άλλωστε πολλές φορές τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά από τον εξώστη και μόνο εκείνοι, που μαγειρεύουν, γνωρίζουν πόσο κοντά βρισκόταν τελικά το πιάτο τους στο πρωτότυπο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 24 Μαΐου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 24 Μαΐου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 24 Μαΐου 2025

Media
Media: Eurovision : Το καρφί του Καπουτζίδη για την ΕΡΤ μέσα στην ΕΡΤ

Eurovision : Το καρφί του Καπουτζίδη για την ΕΡΤ μέσα στην ΕΡΤ

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης για όσα συνέβησαν στις αποστολές της Eurovision παλαιότερα.

Media
Media: Τροχός της τύχης : Πέτυχε το φωνήεν, αλλά…

Τροχός της τύχης : Πέτυχε το φωνήεν, αλλά…

Είπε το φωνήεν που έπρεπε, αλλά δεν βρήκε τη λύση. η Χριστίνα...

Media
Media: Η Παραλία: Ο Ρόμπερτ αποφασίζει να εξοντώσει τον Γιόχαν – Συγκλονιστική ανατροπή!

Η Παραλία: Ο Ρόμπερτ αποφασίζει να εξοντώσει τον Γιόχαν – Συγκλονιστική ανατροπή!

Η σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» κλιμακώνει την ένταση: ο Ρόμπερτ παίρνει εκδίκηση λίγο πριν το τέλος του, ενώ ο Γιόχαν αποκαλύπτεται ως το απόλυτο σκοτάδι.

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Χρύσα ξεσκεπάζει τον Μάνο – Σοκαρισμένη η Μαρίνα!

Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Χρύσα ξεσκεπάζει τον Μάνο – Σοκαρισμένη η Μαρίνα!

Ο Μάνος δεν μπορεί πια να κρύψει τίποτα – η Χρύσα λέει τα πάντα στη Μαρίνα και τα «Παιχνίδια Εκδίκησης» γίνονται επικίνδυνα.

Media
Media: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Πότης βάζει δικούς του να σκοτώσουν τον Αποστολη και να κακοποιήσουν την Άννα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Πότης βάζει δικούς του να σκοτώσουν τον Αποστολη και να κακοποιήσουν την Άννα

Ο Αποστόλης προκαλεί το απόλυτο σοκ στη Μάνη, σκοτώνοντας τα παιδιά της αδελφής του. Θρήνος, ενοχές και δίψα για εκδίκηση συγκλονίζουν τη «Γη της Ελιάς».

Media
Media: Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το φρικτό τέλος του Σωτήρη – Η Ναφέλη παίρνει αυτό που της αξίζει

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το φρικτό τέλος του Σωτήρη – Η Ναφέλη παίρνει αυτό που της αξίζει

Ο Σωτήρης νεκρός στο φινάλε του κύκλου της σειράς «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ1 για τη φετινή σεζόν.

Media
Media: Ο τιμωρός επόμενα επεισόδια: Ένας απρόσμενος σύμμαχος για Μάρκο και Έλλη

Ο τιμωρός επόμενα επεισόδια: Ένας απρόσμενος σύμμαχος για Μάρκο και Έλλη

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας στην Έλλη και την Εβίτα, ο Μάρκος θεωρεί ότι έφτασε η ώρα να μιλήσει και στη Μυρτώ

Media
Media: Τι τηλεθέαση έκανε το ντοκιμαντέρ του Ολυμπιακού στο MEGA;

Τι τηλεθέαση έκανε το ντοκιμαντέρ του Ολυμπιακού στο MEGA;

Το MEGA πόνταρε στο ευρωπαϊκό θαύμα του Ολυμπιακού και κέρδισε σχεδόν 10% τηλεθέαση, με το ντοκιμαντέρ να επιστρέφει το Σάββατο.

Media