MEDIA

MasterChef: Απογοητευμένοι οι κριτές – Φεύγουν παίκτες μια ανάσα πριν μπουν στο σπίτι

Το MasterChef επιστρέφει σήμερα με νέο επεισόδιο και τη δεύτερη και καθοριστική φάση του bootcamp.
MasterChef: Απογοητευμένοι οι κριτές – Φεύγουν παίκτες μια ανάσα πριν μπουν στο σπίτι

Η δεύτερη και πιο συναρπαστική φάση του bootcamp για το MasterChef 2022 αρχίζει σήμερα με το trailer να μας δίνει μία γεύση από όλη την ένταση αλλά και τις όμορφες μαγειρικές δημιουργίες που θα παρακολουθήσουμε σήμερα.

Σας έχουμε ήδη γράψει για τους παίκτες οι οποίοι έχουν περάσει σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού μαγειρικής του Star. Πλέον όσοι υποψήφιοι κατάφεραν να προκριθούν θα διασταυρωθούν σε μαγειρικές μονομαχίες με στόχο το χρυσό εισιτήριο για την είσοδο στο σπίτι του MasterChef.

Όσοι στις οντισιόν κέρδισαν τα τρία «ναι» των κριτών, είχαν στην πρώτη φάση του bootcamp το στρατηγικό πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν και να παρατηρήσουν τους αντιπάλους τους από τον εξώστη, πριν «ριχτούν» στη μαγειρική μάχη και βρίσκονται σε θέση ισχύος.

Στην κουζίνα του Masterchef 2022 όμως δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και όποιος υποτιμήσει την ικανότητα του αντιπάλου κινδυνεύει να κάνει το μοιραίο λάθος. Οι υποψήφιοι μάγειρες πρέπει όχι μόνο να κερδίσουν τον μαγειρικό τους αντίπαλο αλλά να έχουν και το αποτέλεσμα που επιζητούν οι κριτές.

Οι κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ψάχνουν τα πιάτα που θα συνδυάσουν καλύτερη την γεύση, την σωστή τεχνική, την φαντασία και τη δημιουργικότητα ώστε να δώσουν τη θέση στους μάγειρες οι οποίοι το αξίζουν.

Στο trailer πάντως βλέπουμε ότι οι υποψήφιοι δυσκολεύονται με τον Σωτήρη Κοντιζά να ανακοινώνει μάλιστα σε 2 απο αυτούς ότι καμία από τις 2 τους προσπάθειες δεν ήταν αρκετά καλή για να μπουν στο σπίτι.

Για ποιους η προσπάθεια θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ποιοι, δυστυχώς, θα αποχωρήσουν έχοντας δοκιμάσει την πικρή γεύση της ήττας;

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Σε φάση διερευνητικών επαφών με τη Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται το Star, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Προσθήκες ετοιμαζόμαστε να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ποιες είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Media
Media: Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Η καθημερινή σειρά Να μ’ αγαπάς ολοκληρώνει τον κύκλο της το καλοκαίρι, με τον Alpha να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία, ποντάροντας σε νέα δραματική παραγωγή με στοιχεία μυστηρίου.

Media
Media: Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Με θετικό πρόσημο μπήκε το 2026 για την τηλεοπτική διαφήμιση, όμως πίσω από την ήπια άνοδο των αριθμών κρύβονται καθυστερήσεις, επιφυλάξεις και ένα περιβάλλον που παραμένει εύθραυστο.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!!  Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!! Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Πολύ διαφωτιστικό το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, σε ότι αφορά την Αναστασία και τις νέες προσθήκες.

Media
Media: Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Κομβικές αποφάσεις για την ελληνική μυθοπλασία παίρνει το ΕΚΚΟΜΕΔ, δίνοντας το πράσινο φως σε νέες σειρές που εξασφαλίζουν επιδότηση και μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Media