MEDIA

MasterChef spoiler 20/5: Άρχισε ο πρώτος ημιτελικός, αυτός αποχωρεί

MasterChef spoiler 20/5: Το MasterChef 5 πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του και όσα ξέραμε από τα προηγούμενα χρόνια, φέτος πρέπει να τα ξεχάσουμε!
MasterChef spoiler 20/5: Άρχισε ο πρώτος ημιτελικός, αυτός αποχωρεί

MasterChef spoiler 20/5:Το MasterChef 5 πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του και όσα ξέραμε από τα προηγούμενα χρόνια, φέτος πρέπει να τα ξεχάσουμε!

MasterChef spoiler 20/5: Μετά την αποχώρηση του Τζιοβάνι οι παίκτες που απέμειναν στο MasterChef 5 είναι έξι και οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι ο πρώτος ημιτελικός άρχισε και ακόμη ένα φαβορί αποχωρεί απόψε!

Σε μια δοκιμασία ζευγαριών τα λάθη είναι ικανά να στοιχίσουν την παραμονή κάποιων στον διαγωνισμό. Λάθη άλλων, που θα φέρουν όμως δύο από τα ζευγάρια σε μια τελική δοκιμασία αποχώρησης.

Κάποιοι νόμιζαν ότι τα δύσκολα πέρασαν και πως βαδίζουν σταθερά στο δρόμο για τον τελικό αλλά διαπιστώνουν το ακριβώς αντίθετο! Φέτος δεν χαρίζεται τίποτα, αφού σε ένα ανεβασμένο, από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους, επίπεδο, δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να λειτουργήσουν διαφορετικά.

Ένα μοναδικό πιάτο αντιγραφής για τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, από τον Executive Chef στο Mykonos No5, Μιχάλη Μάρθα, θα καθορίσει ποιοι πρόκειται να περάσουν στην εκλεκτή πεντάδα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το αποψινό επεισόδιο είναι ο Ιωάννης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Survivor: Τι λέει η μάνα του James για την Άννα Μαρία

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Η ταινία που παραλίγο να σκοτώσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η ταινία που παραλίγο να σκοτώσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το καλοκαίρι του 1960, η Αλίκη Βουγιουκλάκη φλέρταρε με τον θάνατο στα γυρίσματα της πιο εμβληματικής της ταινίας. Και κανείς τότε δεν φανταζόταν τι τράβηξε πίσω απ’ τις κάμερες...

Media
Media: Grand hotel επόμενα επεισόδια: Η αστυνομία ψάχνει Αλίκη και Πέτρο

Grand hotel επόμενα επεισόδια: Η αστυνομία ψάχνει Αλίκη και Πέτρο

Η αστυνομία αναζητεί Αλίκη και Πέτρο για μοιχεία όπως θα δούμε στη σειρά «Grand Hotel» του ΑΝΤ1.

Media
VIRAL: Μονομάχος : Η σκηνή που ήταν αληθινή και πήγε να τους κάψει όλους!

Μονομάχος : Η σκηνή που ήταν αληθινή και πήγε να τους κάψει όλους!

Η θρυλική αρχική σκηνή του Gladiator δεν ήταν αποτέλεσμα ψηφιακής τεχνολογίας. Ήταν… φλεγόμενο δάσος κανονικότατα!

VIRAL
Media: Ο τιμωρός spoiler: Μια σφαίρα αλλάζει για πάντα τις ζωές Ναταλίας και Ισαβέλλας

Ο τιμωρός spoiler: Μια σφαίρα αλλάζει για πάντα τις ζωές Ναταλίας και Ισαβέλλας

Όταν έρθει η ώρα της εκδίκησης, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Η Ισαβέλλα πατά τη σκανδάλη και η Ναταλία βρίσκεται στο στόχαστρο.

Media
Media: Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Ιφιγένεια βάζει τέλος στη Φανή με μια σφαίρα

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Ιφιγένεια βάζει τέλος στη Φανή με μια σφαίρα

Τι θα δούμε στο μεγάλο φινάλε της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία».

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση γάμου του Χρήστου

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση γάμου του Χρήστου

Χρήστος και Μαρίνα επισημοποιούν τη σχέση τους, όπως θα δούμε στη σειρά «Παιχνίδια εκδίκησης».

Media
Media: Η παραλία spoiler: Στο τέλος γίνεται ξεκαθάρισμα με το παρελθόν

Η παραλία spoiler: Στο τέλος γίνεται ξεκαθάρισμα με το παρελθόν

Μαίρη και η Νικολίνα βρίσκονται επιτέλους αντιμέτωπες με το παρελθόν τους.

Media
Media: Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Άγρια κακοποίηση της Χριστίνας στη φυλακή

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Άγρια κακοποίηση της Χριστίνας στη φυλακή

Η Χρστίνα υπομένει βασανιστήρια στη φυλακή για χάρη του Παύλου όπως θα παρακολουθήσουμε προσεχώς στη σειρά «Άγιος έρωτας».

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Άγη

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Άγη

Μεγάλη κρίση στον γάμο του Άγη με τη Μαρίνα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».

Media