MEDIA

MasterChef spoiler τελικός: Ποιος είναι το φαβορί για νικητής;

Αυτός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του MasterChef!
MasterChef spoiler τελικός: Ποιος είναι το φαβορί για νικητής;

MasterChef spoiler τελικός: Η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν στο MasterChef έφτασε, με τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι γεγονός.

Η μάχη ανάμεσα σε Πάνο και Καλλιόπη αναμένεται να σαρώσει τα πάντα στην τηλεθέαση της prime time ζώνης και όχι άδικα.

Οι δύο παίκτες είναι από τους αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού καθώς κατάφεραν να ξεχωρίσουν  τόσο για τις μαγειρικές τους ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα τους αφού ποτέ δεν μπλέχτηκαν σε κάποια ίντριγκα ή αντιπαράθεση με άλλον συμπαίκτη τους.

Η αποχώρηση της Ελπίδας διαμόρφωσε το ζευγάρι των φιναλίστ, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες το Sportime, όπως έκανε καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι τελικοί όμως έχουν ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες, Καλλιόπη και Πάνος θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια με στόχο φυσικά, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο.

Σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του τελικού νικητή θα παίξουν τα ψυχικά αποθέματα που έχει καταφέρει να διατηρήσει ο κάθε παίκτης, καθώς αξίζει να σημειώσουμε πως ούτε η Καλλιόπη αλλά ούτε και ο Πάνος δεν πήραν 2η ευκαιρία με τις επιστροφές.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όλους αυτούς τους μήνες και οι δύο είναι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι του MasterChef, κάτι που όμως τους επηρέασε στον μικρότερο βαθμό σε σχέση με τους υπόλοιπους, κάτι που αποδείχθηκε στην πράξη.

MasterChef spoiler τελικός: Αυτός είναι το μεγάλο φαβορί!

Πάνος και Καλλιόπη θα πρέπει να ξεπεράσουν ορισμένα τελευταία εμπόδια προκειμένου να αποκτήσουν το τίτλο του επόμενου ή της επόμενης MasterChef, αρχής γενομένης από το σημερινό επεισόδιο όπου και θα μαγειρέψουν σε επαγγελματική κουζίνα.

Όσον όμως προχωράει το παιχνίδι προς το φινάλε, ο βαθμός δυσκολίας θα ανεβαίνει και ο πιο ψύχραιμος και αποφασισμένος θα φτάσει στο πολυπόθητο τρόπαιο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Πάνος είναι ο παίκτης που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την ανοδική του πορεία καθώς παρουσιάζει συνεχώς ενώπιον των κριτών τις καλύτερες προσπάθειες.

Από την άλλη, η Καλλιόπη αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του διαγωνισμού καθώς με τον δικό της τρόπο κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, μαγειρεύοντας βαθιά νόστιμα πιάτα.

Όσον αφορά, τα δυνατά σημεία των δύο φιναλίστ, είναι ξεκάθαρα καθώς η Καλλιόπη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όντας η καλύτερη με διαφορά στα πιάτα αντιγραφής ενώ ο Πάνος αποδείχθηκε στην πράξη ο πιο δημιουργικός.

Το γεγονός όμως οτι ο τελικός είναι κυρίως θέμα δημιουργίας και λιγότερο αντιγραφής καθιστά τον Πάνο και ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του MasterChef.

Ο Αθηναίος παίκτης φαίνεται πως έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με την Καλλιόπη και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξει και στην πράξη!

Ειδήσεις τώρα:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο θάνατος που έχει καθορίσει τη ζωή του Κωνσταντίνου

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γεράσιμος βλέπει τον πατέρα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Τόλλιας ψάχνει τους δολοφόνους του Θανάση

Masterchef trailer 1/6: Φοβάμαι να το ανοίξω – Έφτιαξε το τέλειο πιάτο

Δείτε το MasterChef trailer του σημερινού επεισοδίου:

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Άγιος Έρωτας: Εξέλιξη-σοκ με τον Αργύρη!

Άγιος Έρωτας: Εξέλιξη-σοκ με τον Αργύρη!

Η σειρά «Άγιος Έρωτας» πλησιάζει προς το τέλος της για αυτή τη σεζόν, με καταιγιστικές εξελίξεις και γεγονότα που σοκάρουν! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Media
Media: Departure: Μυστήριο στον αέρα – Το Netflix επενδύει σε αεροπορικό θρίλερ

Departure: Μυστήριο στον αέρα – Το Netflix επενδύει σε αεροπορικό θρίλερ

Η σειρά Departure είναι ένα καναδικό θρίλερ μυστηρίου που κέρδισε πρόσφατα το ενδιαφέρον του κοινού μέσω του Netflix

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Ginny & Georgia: Γιατί η τρίτη σεζόν είναι η πιο ώριμη ως τώρα

Ginny & Georgia: Γιατί η τρίτη σεζόν είναι η πιο ώριμη ως τώρα

Η τρίτη σεζόν του «Ginny & Georgia» αποτελεί την πιο ώριμη και συναισθηματικά φορτισμένη

Media
Media: Dragons’ Den Greece: Ρεκόρ επενδύσεων και τηλεθέασης στον 3ο κύκλο!

Dragons’ Den Greece: Ρεκόρ επενδύσεων και τηλεθέασης στον 3ο κύκλο!

Ο τρίτος κύκλος του Dragons’ Den Greece ρίχνει αυλαία με επενδύσεις 3.031.000€, σχεδόν 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, σπουδαία deals και viral buzz στα social media. Ο πιο επιτυχημένος κύκλος μέχρι σήμερα – και όλα δείχνουν πως… μόλις ξεκινάει!

Media
Media: ΣΚΑΙ: Αυτούς θέλει δίπλα του ο Τσουρός για να σαρώσει

ΣΚΑΙ: Αυτούς θέλει δίπλα του ο Τσουρός για να σαρώσει

Η νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΪ βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Ποιος «κλείδωσε» και ποιος παίζει σε δύο ταμπλό;

Media
Media: Alpha: Έκανε ΜΠΑΜ η Ναταλία Γερμανού

Alpha: Έκανε ΜΠΑΜ η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού επιβεβαίωσε για άλλη μία χρονιά πως όταν λέμε «Σαββατοκύριακο στον Alpha», εννοούμε «Καλύτερα δε γίνεται»!

Media
Media: Αυτό το τηλεπαιχνίδι τα σάρωσε όλα στην τηλεόραση το 2025!

Αυτό το τηλεπαιχνίδι τα σάρωσε όλα στην τηλεόραση το 2025!

Τα σάρωσε όλα. Το καλύτερο τηλεπαιχνίδι με διαφορά από το δεύτερο...

Media
Media: Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος : Πως πήγε η σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος : Πως πήγε η σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μεγάλος νικητής της σεζόν αναδείχθηκε το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καταγράφοντας πρωτιά στη ζώνη του και υψηλά ποσοστά παντού.

Media