MEDIA

MasterChef: Το χρυσό PIN αλλάζει τα πάντα στο παιχνίδι – Η απίθανη ερώτηση του Κοντιζά

Με την πρεμιέρα του MasterChef να είναι προγραμματισμένη για σήμερα, οι τρεις αγαπημένοι κριτές της εκπομπής μίλησαν για όλα όσα θα δούμε στην κάμερα του Star.
MasterChef: Το χρυσό PIN αλλάζει τα πάντα στο παιχνίδι – Η απίθανη ερώτηση του Κοντιζά

Η 6η σεζόν του MasterChef, της αγαπημένης μαγειρικής εκπομπής του Star αρχίζει σήμερα και όλα τα βλέμματα βρίσκονται σήμερα στραμμένα στην επιστροφή της εκπομπής.

Σε προηγούμενο άρθρο σας κάναμε ένα μίνι αφιέρωμα σε όλους τους προηγούμενες νικητές του διαγωνισμού. Από τον Άκη Πετρετζίκη μέχρι την πρώτη γυναίκα Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού καλούνται πλέον να βρουν το νέο Έλληνα MasterChef ξεκινώντας από τις οντισιόν σήμερα.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν στο «Breakfast@Star» για την σημερινή πρεμιέρα αλλά και όλα όσα θα δούμε στη φετινή σεζόν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για τους κανόνες του παιχνιδιού. Μία νέα μεγάλη αλλαγή φέτος θα είναι η ύπαρξη του «PIN» όπως το ονόμασε. Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με τους κριτές, το «PIN» δίνει το δικαίωμα σε κάθε έναν από αυτούς να επιλέξει 1 άτομο από τις οντισιόν το οποίο θα περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef! Σημαντική αλλαγή όπως την χαρακτήρισε και ο Κουτσόπουλος.

Όσον αφορά τον υπόλοιπο διαγωνισμό, αν κρίνουμε και από το sneak preview που δόθηκε στον αέρα, αυτό που δε θα αλλάξει σίγουρα είναι οι πλάκες και η καλή σχέση ανάμεσα στους τρείς κριτές. Στο βίντεο 70 δευτερολέπτων βλέπουμε τους αγαπημένους σεφ να «λύνονται» στα γέλια με τα γνωστά τους αστεία να συνεχίζονται για ακόμη μία χρονιά.

MasterChef: Η απίθανη ερώτηση που κάνει ο Κοντιζάς στους παίκτες

Στη συνέντευξη των κριτών αυτό έκλεψε την παράσταση και άλλη μία αποκάλυψη που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Κουτσόπουλος ανέφερε πως «για κάποιο λόγο φέτος ο Σωτήρης ρωτάει κάθε παίκτη που μένει, να μένει σε ενοίκιο, αν το έχει αγοράσει, για άγνωστο λόγο. Τους ρωτάει όλους!».

«Μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με το real estate» δήλωσε αστειευόμενος ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Έχουν ανέβει πάρα πολύ τα ενοίκια. Έχω τρία παιδιά. Ψάχνομαι ρε παιδιά, κακό είναι;», απάντησε ο Κοντιζάς.

«Καθαρά μαγειρική είναι η ερώτηση», συμπλήρωσε αστειευόμενος με τα γέλια να κατακλύζουν το πλατό.

 

#Tags

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Alpha: Τέλος στις συνεχείς αλλαγές – Πώς διαμορφώνεται ξανά η prime time ζώνη

Alpha: Τέλος στις συνεχείς αλλαγές – Πώς διαμορφώνεται ξανά η prime time ζώνη

Μετά από δύο εβδομάδες έντονων αλλαγών και ανακατατάξεων, η prime time του Alpha επιστρέφει σταδιακά στο αρχικό της πρόγραμμα.

Media
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Media: Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Χαμηλότερα από τα συνηθισμένα κινήθηκε η prime time της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, με το Survivor να παραμένει ανταγωνιστικό στο δυναμικό κοινό

Media
Media: Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Οι ενδείξεις από το trailer σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που κερδίζει τον 2ο αγώνα ασυλίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Κλειδωμένο Survivor spoiler για το ποιος είναι ο πρώτος παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Γυναίκα…

Media
Media: Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Ανατροπές φέρνει ο ΣΚΑΪ στην απογευματινή του ζώνη, καθώς το «Το ’χουμε» με τον Κώστα Τσουρό μπαίνει σε νέα πραγματικότητα, με δραστική μείωση διάρκειας που αλλάζει τα δεδομένα για την εκπομπή.

Media
Media: Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει νέο τηλεοπτικό άνοιγμα στην ψυχαγωγία, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να επιστρέφει στο κανάλι ως παρουσιαστής ενός φρέσκου τηλεπαιχνιδιού που μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμα.

Media
Media: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Σε τροχιά συζητήσεων με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Media