MEDIA

Masterchef trailer 23/3: Θέλω να βγάλουμε νόστιμο φαγητό – Ανατροπή με τους νέους αρχηγούς

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef στις 21:00.
Masterchef trailer 23/3: Θέλω να βγάλουμε νόστιμο φαγητό – Ανατροπή με τους νέους αρχηγούς

Masterchef trailer 23/3: Νέο επεισόδιο MasterChef σήμερα όπου αναμένεται να παρακολουθήσουμε την ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας.

Στο χτεσινό επεισόδιο είδαμε δοκιμασία αποχώρησης ανάμεσα στον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, τη Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Πάνο Κουμουνδούρο οι οποίοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα εντυπωσιακό πιάτο από τον Σεφ, Άγγελο Μπακόπουλο.

Ο Γρηγόρης ήταν τελικά αυτός που αποχώρησε με την αποχώρησή του να φέρνει ανατροπή στην ομάδα των κόκκινων.

Τα βλέμματα βέβαια πέρα από την αποχώρηση τράβηξε και ο Μάριος με τα λόγια… προδοσίας ότι θέλει η ομάδα του να χάσει στην ομαδική δοκιμασία κάτι το οποίο το Twitter δεν άφησε ασχολίαστο!

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και τώρα μπαίνουμε σε τροχιά ομαδική δοκιμασίας η οποία θα οδηγήσει στο τέλος της εβδομάδας και σε δεύτερη αποχώρηση.

Masterchef trailer 23/3: Φαγητό φτιαγμένο με αγάπη

Εξωτερική ομαδική δοκιμασία λοιπόν σήμερα με τους κόκκινους και τους μπλε να διαγωνίζονται για άλλη μία φορά στη κουζίνα του διαγωνισμού του Star.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοινώνει στο trailer στους παίκτες τι πρόκειται να μαγειρέψουν στη σημερινή δοκιμασία. Οι παίκτες καλούνται λοιπόν να μαγειρέψουν για πρόσφυγες, για «ανθρώπους που έχουν κοινά βιώματα με τους πρόσφυγες του προηγούμενου αιώνα, τους πρόσφυγες αυτού του αιώνα» σημειώνει ο αγαπητός Σεφ.

Οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να βάλουν τα δυνατά τους να ικανοποιήσουν τους σημερινούς πελάτες τους με τα γεύματα να έχουν φτιαχτεί με μεγάλη αγάπη γι’ αυτούς. Η Ελπίδα δηλώνει χαρακτηριστικά ότι θέλει πάρα πολύ να βγάλει ένα νόστιμο φαγητό σήμερα για αυτούς τους ανθρώπους.

Στη συνέχεια βλέπουμε τις κουζίνες να έχουν πάρει φωτιά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ζητάει κάποια μικρά κεράσματα στο ενδιάμεσο.

Η ένταση έχει ανέβει στο κόκκινο με τις ανατροπές που έχουν φέρει οι αλλαγές στους αρχηγούς. Τα ατυχήματα επίσης βλέπουμε πως δε λείπουν. Στο τέλος της δοκιμασίας οι κριτές δοκιμάζουν τα πιάτα και να μιλάνε για ευχάριστες εκπλήξεις κάτι που μας προϊδεάζει για μία καλή προσπάθεια από τις δύο ομάδες. Τα υπόλοιπα σήμερα στις 21:00 στο Star…

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Δύο χρόνια μετά, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος ετοιμάζονται για δυναμικό comeback στην ΕΡΤ με νέα σατιρική βραδινή εκπομπή.

Media
Media: Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Survivor 8-2 spoiler: Πέντε νέοι παίκτες – Μια αποχώρηση λιγότερη – Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Με νέες αφίξεις, κρίσιμες αποφάσεις και ανατροπές που επηρεάζουν άμεσα τις ισορροπίες, το Survivor ανεβάζει ξανά στροφές...

Media
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media
Media: Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Star καλεί Μπέττυ Μαγγίρα – Στο τραπέζι συνεργασία για τη νέα σεζόν

Σε φάση διερευνητικών επαφών με τη Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται το Star, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Προσθήκες ετοιμαζόμαστε να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ποιες είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Media
Media: Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Η καθημερινή σειρά Να μ’ αγαπάς ολοκληρώνει τον κύκλο της το καλοκαίρι, με τον Alpha να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία, ποντάροντας σε νέα δραματική παραγωγή με στοιχεία μυστηρίου.

Media
Media: Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Με θετικό πρόσημο μπήκε το 2026 για την τηλεοπτική διαφήμιση, όμως πίσω από την ήπια άνοδο των αριθμών κρύβονται καθυστερήσεις, επιφυλάξεις και ένα περιβάλλον που παραμένει εύθραυστο.

Media