Να Μ’ αγαπάς: Ο Λευτέρης σηκώνει όπλο στη Σοφία – «Θα σε σκοτώσω»
Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Σοφία κρύβεται πίσω από το τροχαίο και ξεσπά με όπλο στο χέρι.
Η σειρά Να Μ’ αγαπάς του Alpha μπαίνει σε τροχιά έκρηξης, καθώς ο Λευτέρης συνδέει τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποιεί πως το τροχαίο που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στη Φωτεινή και την Άννα δεν ήταν ατύχημα.
Από την πρώτη στιγμή είχε αμφιβολίες. Παρά τις αντιδράσεις της Ζωής και των κοριτσιών, δεν πείθεται ότι πρόκειται για σύμπτωση. Ψάχνει, ρωτά, ερευνά. Και τελικά φτάνει στην αλήθεια.
Η αποκάλυψη που τον κάνει να «σπάσει»
Ο Λευτέρης μαθαίνει ότι η Σοφία είχε συνεργασία με τον Σάββα. Οι κινήσεις της πριν και μετά το τροχαίο τον οδηγούν στο συμπέρασμα πως εκείνη οργάνωσε το σχέδιο.
Όταν η αλήθεια έρχεται στο φως, η οργή του ξεφεύγει από κάθε όριο.
Παίρνει όπλο. Τη βρίσκει. Και η σκηνή που ακολουθεί κόβει την ανάσα.
«Θα σε σκοτώσω. Στο ορκίζομαι», της λέει, εκτός εαυτού.
Την κατηγορεί ότι προσπάθησε να σκοτώσει δύο αθώα κορίτσια. Της πετά πως δεν έχει ίχνος ντροπής και πως δεν άξιζε ποτέ την εμπιστοσύνη κανενός.
Η Σοφία λυγίζει – αλλά απαντά
Η Σοφία προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της. Του λέει ότι δεν θα τολμήσει να τραβήξει τη σκανδάλη. Όμως ο Λευτέρης δεν υποχωρεί.
Την κατηγορεί ακόμη και για την απώλεια του παιδιού της αδελφής της. Της λέει πως είναι ικανή για όλα.
Η σύγκρουση είναι σκληρή. Τα λόγια γίνονται μαχαίρια.
Και τότε έρχεται η τελική προειδοποίηση:
Αν τολμήσει να πλησιάσει ξανά όσους αγαπά, θα δει την άλλη του πλευρά.
Η ένταση κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια και τίποτα δεν θα είναι ίδιο.
Οι σχέσεις διαλύονται. Οι μάσκες πέφτουν. Και ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε.