MEDIA

Ο «Berlin» του «La Casa de Papel» για φραπέ στο κέντρο της Αθήνας

O Pedro Alonso, που έχει αφήσει ήδη εποχή με τον σούπερ γοητευτικό ψυχοπαθή ρόλο του Berlin στο La Casa de Papel έκανε τη βόλτα του στην Αθήνα.
Ο «Berlin» του «La Casa de Papel» για φραπέ στο κέντρο της Αθήνας

O Pedro Alonso, που έχει αφήσει ήδη εποχή με τον σούπερ γοητευτικό ψυχοπαθή ρόλο του Berlin στο La Casa de Papel έκανε τη βόλτα του στην Αθήνα.

Ο πρωταγωνιστής του La Casa de Papel οφείλει στο ακέραιο τη διασημότητά του στο Netflix. Ο 50χρονος Pedro Pedro Ochoro González Alonso Lopez, όπως είναι το πλήρες όνομά του έδωσε ρεσιτάλ ως Andrés de Fonollosa ή απλά Berlin στην πιο εμπορική σειρά στην ιστορία της πλατφόρμας.

Πέρα από ηθοποιός, ο Alonso είναι επίσης συγγραφέας και εικαστικός καλλιτέχνης, αλλά καμία από αυτές τις ιδιότητες δεν θα συγκινούσε τα πλήθη ανά την υφήλιο εάν δεν υπήρχε ο Berlin.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως σε κάποια επίσκεψή του στην περίφημη Καπέλα Σιστίνα, στη Ρώμη, ενώ ο ίδιος ήταν απορροφημένος από το συγκλονιστικό έργο του Μιχαήλ Αγγέλου και τις αριστουργηματικές ζωγραφικές παραστάσεις της οροφής τις οποίες σκόπευε να χρησιμοποιήσει σαν έμπνευση για τους δικούς του πίνακες, δεκάδες επισκέπτες του παρεκκλησίου φωτογράφιζαν τον Alonso. Ο οποίος φωτογράφιζε την Καπέλα Σιστίνα.

Πριν από την τρομακτική επιτυχία του La Casa de Papel και την ταύτισή του με τον εξαιρετικά αμφιλεγόμενο πλην εντελώς φανταστικό ήρωα Berlin, ο Pedro Alonso είχε καθιερωθεί ως τηλεοπτικός ηθοποιός στην Ισπανία. Μετά από τον Berlin, όπως ήταν φυσικό, έγινε περιζήτητος. Ανέλαβε ρόλο συμπρωταγωνιστή στην πρώτη λατινόφωνη σειρά της συνδρομητικής πλατφόρμας Amazon Prime, το «Φύλακας Διάβολος» (Diablo Guardián) και κατόπιν πρωταγωνίστησε στο ισπανικό κινηματογραφικό θρίλερ «El Silencio del Pantano» («Η Σιωπή του Βάλτου»).

Δείτε την ανάρτηση, που έκανε το μαγαζί, το οποίο επισκέφθηκε ο Pedro Alonso:

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Έχει πέραση στην Τουρκία!

Survivor τελικός: Πάρτι στο Instagram από stories των παικτών (pics)

Copa America: Χαμός στο Twitter – «Δώστε το τρόπαιο στη VARsil!»

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Sing for Greece 2026 – Eurovision: Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στους ημιτελικούς και τον τελικό

Sing for Greece 2026 – Eurovision: Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στους ημιτελικούς και τον τελικό

Τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δύο special εμφανίσεις ανεβάζουν τον πήχη στο Sing for Greece 2026, που έρχεται στην ΕΡΤ με τρεις βραδιές γεμάτες Eurovision παλμό, μουσικές εκπλήξεις και έντονα συναισθήματα.

Media
Media: Survivor 2/2 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Survivor 2/2 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Λίγα πράγματα μπορούμε να αντιληφθούμε από το trailer για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor

Media
Media: MEGA: Πρωτιές στην τηλεθέαση και τον Ιανουάριο – Σταθερά στην κορυφή πριν τις μεγάλες πρεμιέρες

MEGA: Πρωτιές στην τηλεθέαση και τον Ιανουάριο – Σταθερά στην κορυφή πριν τις μεγάλες πρεμιέρες

Με πρωτιές στην τηλεθέαση ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο το MEGA, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του στην prime time και στην ενημέρωση, πριν ακόμη κάνουν πρεμιέρα όλα τα νέα προγράμματα του δεύτερου μισού της σεζόν.

Media
Media: Πότε επιστρέφει ο Εκατομμυριούχος στον ΑΝΤ1 – Η ημερομηνία και οι αλλαγές

Πότε επιστρέφει ο Εκατομμυριούχος στον ΑΝΤ1 – Η ημερομηνία και οι αλλαγές

Το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια και ειδικές εκδόσεις που ανεβάζουν την ένταση.

Media
Media: Αθλητικές εκπομπές: Η Σούπερ Μπάλα Live προσπέρασε τη Monobala στο γενικό σύνολο

Αθλητικές εκπομπές: Η Σούπερ Μπάλα Live προσπέρασε τη Monobala στο γενικό σύνολο

Αλλαγή ισορροπιών καταγράφεται στη μάχη των αθλητικών εκπομπών της Κυριακής, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να περνά μπροστά στο γενικό σύνολο, ενώ οι υπόλοιποι μένουν χαμηλά.

Media
Media: Τηλεθέαση: Σταθερά ψηλά το Survivor τις Κυριακές, ακόμη και με τον «σίφουνα» Σόι σου

Τηλεθέαση: Σταθερά ψηλά το Survivor τις Κυριακές, ακόμη και με τον «σίφουνα» Σόι σου

Μπορεί το Σόι σου να κυριάρχησε στην prime time της Κυριακής, όμως το Survivor έδειξε για ακόμη μία φορά ότι παραμένει σταθερά ψηλά στην τηλεθέαση, ακόμα και απέναντι σε πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (2/2): Ποιος ωφελείται?

Πρωτοσέλιδο Sportime (2/2): Ποιος ωφελείται?

Πρωτοσέλιδο Sportime (2/2): Με το που σφύριξε τη λήξη ο Μακέλι στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, η συζήτηση άρχισε

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 1-2 : Αυτή είναι υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor spoiler αποχώρηση 1-2 : Αυτή είναι υποψήφια προς αποχώρηση

Ποιος παίκτης βγαίνει στον τάκο και θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση; Για την ακρίβεια ποια παίκτρια…

Media