MEDIA

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «ξέσπασε» για Survivor και Masterchef! (vid)

O Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την τελευταία φετινή του εκπομπή και αποκάλυψε πόσο πιο δύσκολη ήταν η χρονιά.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «ξέσπασε» για Survivor και Masterchef! (vid)

O Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την τελευταία φετινή του εκπομπή και αποκάλυψε πόσο πιο δύσκολη ήταν η χρονιά.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη, την τελευταία εκπομπή του για φέτος, «The 2night Show», στον ΑΝΤ1.

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της για να βγει στον αέρα και παραδέχθηκε πως υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Χαρακτηριστικά στάθηκε στην παρουσία του Survivor και του MasterChef, που έκαναν τα πράγματα, πολύ πιο δύσκολα γι’ αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Θέλω να το αναφέρω και αυτό. Ήταν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική σεζόν με το το Survivor και το MasterChef, να είναι απέναντι μας.

Ξέρουμε πως σας αρέσουν πάρα πολύ και έτσι ήταν πολύ δύσκολο για μας να τα ανταγωνιζόμαστε, που είμαστε μία εκπομπή συνεντεύξεων.

Παρόλα αυτά, πετύχαμε, αντέξαμε και φέτος. Μάλιστα έμειναν πολλοί έκπληκτοι, με τα νούμερα της τηλεθέασης. Έτσι θέλω να σας πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που πετύχατε.

Είναι σαν να παλεύει ο Δαβίδ με τον Γολιάθ και να τα καταφέρνει ο πρώτος. Έτσι τα καταφέραμε και εμείς με μεγάλη προσπάθεια, παρά την πίεση που υπήρχε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Δέσποινα Βανδή με μπικίνι στα 52 της! (pic)

Παναθηναϊκός: Να αποφύγει τα περσινά λάθη

Άγρια δολοφονία γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: ΣΚΑΪ: Ψάχνει τον νέο «ισχυρό άνδρα» – Γιατί η επιλογή CEO κρίνει όλη την επόμενη μέρα του καναλιού

ΣΚΑΪ: Ψάχνει τον νέο «ισχυρό άνδρα» – Γιατί η επιλογή CEO κρίνει όλη την επόμενη μέρα του καναλιού

Σε φάση κρίσιμων αποφάσεων μπαίνει ο ΣΚΑΪ, καθώς επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επιλογή νέου CEO, σε μια περίοδο που το κανάλι αναζητά ξεκάθαρη στρατηγική

Media
Media: Mega: Γιατί επιμένει στη μυθοπλασία και ετοιμάζει νέα μεγάλη σειρά

Mega: Γιατί επιμένει στη μυθοπλασία και ετοιμάζει νέα μεγάλη σειρά

Νέα σειρά ετοιμάζει το Mega με Ανδρέα Γεωργίου και Γιώργο Παρτσαλάκη. Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και τι αλλάζει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Media
Media: Extreme Makeover: Home Edition – Γιατί ο ΑΝΤ1 το φέρνει πίσω με μέτρο

Extreme Makeover: Home Edition – Γιατί ο ΑΝΤ1 το φέρνει πίσω με μέτρο

Το Extreme Makeover με τον Σπύρο Σούλη επιστρέφει στον ΑΝΤ1, αλλά όχι με πλήρη σεζόν. Τι δείχνει η στρατηγική επιλογή του καναλιού.

Media
Media: Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει το Moments με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ποντάροντας σε ένα format που μπορεί να ξεχωρίσει, αλλά απαιτεί σωστό timing και καθαρή ταυτότητα.

Media
Media: Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής

Media
Media: Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Όταν μια σειρά έχει ήδη δοκιμαστεί, συζητηθεί και αγαπηθεί, η ελεύθερη τηλεόραση δεν ρισκάρει – επενδύει. Και ο Alpha, με το Ριφιφί, παίζει εκ του ασφαλούς.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Επεισόδιο με ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό της Κυριακής στο Survivor. Τι θα γίνει με τον Gio…

Media